Categorie: Autor:

Hoţii au inventat un nou tip de escrocherie! Atenţie la schema „fetiţa”

După ce autorităţile au reuşit să combată mai multe tipuri de escrocherii practicate de hoţi, aceştia au găsit o nouă modalitate de a păcăli persoanele naive. Un tânăr care era să cadă victimă la această escrocherie a povestit tot.

„După serviciu am intrat într-un magazin. Ies şi mă urc în maşină. În acest timp a alergat la mine o fetiţă, de aproximativ 12-14 ani. Hainele erau rupte, avea vânătăi pe mâini. Abia de se ţinea să nu plângă. M-a rugat frumos să o duc până acasă.

Însă am observat că ceva mai departe era o maşină ciudată şi cu ferestre complet fumurii. De asemenea, am observat că fata se tot uita straniu, periodic la ea.

De aceea, eu i-am spus că nu o voi duce nicăieri, dar voi chema un taxi. Dintr-o dată ea s-a întors brusc şi a fugit. Chiar în acea maşină dubioasă.

Acum am înţeles totul. Sensul acestei escrocherii constă în următoarele: în maşina ta urcă o fată străină, necunoscută. Apoi din acea maşină ciudată apare „tatăl” ei şi vă acuză de pedofilie! Încercaţi apoi să demonstraţi că sunteţi nevinovat. Îmi este groază să mă gândesc la ce se putea întâmpla, dacă nu observam la timp acea maşină.

Apoi eu am blocat drumul acelei maşini la ieşirea din parcare. Din ea a ieşit o namilă de om şi a început să strige cu un limbaj foarte vulgar. M-am îndepărtat de pericol şi am plecat”