Horoscopul zilnic: luni, 23 septembrie. Peștii au șanse reale să rămână fără prieteni

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Horoscop
22/09/2019, 16:50
Horoscopul zilnic: luni, 23 septembrie. Peștii au șanse reale să rămână fără prieteni GALERIE FOTO
Horoscop 23 septembrie

FANATIK își aduce horoscopul zilei de luni, 23 septembrie. Multe dintre zodii se un început de săptămână foarte bun. Unii au noroc în dragoste, alții au noroc de bani, însă Peștii ar putea rămâne fără prieteni.

Berbec

Nativii Berbec au o zi bună astăzi. Vor primi niște răspunsuri la câteva întrebări pe care și le pun de ceva timp. Vor răsufla ușurați, deoarece au trăit cu gândul că ei au greșit într-o anumită împrejurare.

Taur

Nativii Taur se gândesc la iubire. Cei aflați într-o relație vor merge acasă cu un cadou frumos pentru partenerul de viață, însă cei singuri au șanse reale să-și întâlnească sufletul pereche.

Horoscop 23 septembrie
Horoscop 23 septembrie. Sursa foto: revistateo.ro

Gemeni

Nativii Gemeni au nevoie de atenție, însă pentru asta trebuie să își deschidă sufletul în fața prietenilor, iar acest lucru este destul de dificil pentru ei. O ieșire în oraș vă va ajuta să vă atingeți scopul. itește și Horoscop 2019 Gemeni

Rac

Nativii Rac au parte de o surpriză neplăcută la locul de muncă. Un coleg pe care îl considera apropiat îl vorbește pe la spate și încearcă să-i pună bețe în roate.

Leu

Leul are tendința astăzi să se implice în lucruri care nu-l privesc, iar acest lucru le aduce critici din partea mai multor prieteni sau chiar membri de familie.

Fecioară

Nativul Fecioară este cam cu capul în nori, astăzi. Este posibil să te învoiești de la locul de muncă și să mergi să te relaxezi. Trebuie să găsești însă o scuză plauzibilă.

Balanţă

Nativul Balanță are parte de o zi minunată. Se va întâlni cu prieteni vechi și se vor distra de minune. Ai putea repeta experiența, deoarece în ultima perioadă nu te-ai mai distrat deloc.

Scorpion

Nativul Scorpion se înțelege de minune cu partenerul de viață, lucru cam neobișnuit, cel puțin în ultima perioadă. O ieșire în oraș va face lucrurile să decurgă și mai bine.

Săgetător

Nativul Săgetător se simte trădat. Realizează că își deschide sufletul mai mult decât trebuie față de o persoană pe care o consideră prietenă, însă în realitate problemele lor vor fi cunoscute imediat de toți prietenii.

Capricorn

Capricornul are succes astăzi pe mai toate planurile. La locul de muncă este văzut foarte bine, mai ales după ce termină un proiect ambițios, iar prietenii se simt onorai că îl au aproape.

Vărsător

Vărsătorul va rămâne singur pentru o bună bucată de zi, iar acest lucru îl bucură nespus. Va avea timp să reflecteze la problemele din ultima perioadă și, de ce nu, să se odihnească în liniște.

Peşti

Nativii Pești acaparează toate discuțiile, iar acest lucru este destul de enervant pentru cei din jurul său. Dacă continui așa, este posibil să rămâi fără prieteni, așadar trebuiesă-i lași și pe ceilalți să vorbească.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×