Horoscopul zilei de vineri, 13 septembrie. Gemenii sar în ajutorul prietenilor

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
12/09/2019, 14:35
Horoscopul zilei de vineri, 13 septembrie. Gemenii sar în ajutorul prietenilor
Horoscopul zilei de 13 septembrie aduce vești bune. Sursa foto: kfetele.ro

În rândurile următoare, îți prezentăm horoscopul zilei de vineri, 13 septembrie, iar veștile sunt îmbucurătoare pentru cei mai mulți dintre nativi. Există, însă, riscul să apară și unele probleme în relația cu persoana iubită, așa că încearcă să-ți păstrezi calmul.

Ce surprize îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 13 septembrie

Weekend-ul se apropie cu pași repezi, așa că majoritatea semnelor zodiacale se pregătesc să-l întâmpine cum se cuvine. Dacă ești născut în zodia Gemenilor, trebuie să te aștepți la vizita unor prieteni apropiați, care au mare nevoie de ajutorul tău. În plus, Fecioarele au parte de o zi liniștită, în compania partenerului de viață.

Berbec

Evită călătoriile și angajamentele importante astăzi. Orice proiecte ai avea în plan, le poți amâna, că doar e vineri. Încearcă să te relaxezi și să uiți, măcar pentru o zi, de toate problemele. Relația cu persoana iubită poate întâmpina dificultăți, așa că ai mare grijă.

Ce surprize ți-au rezervat astrele pentru ziua de vineri, 13 septembrie. Sursa foto: libertateapentrufemei.ro
Ce surprize ți-au rezervat astrele pentru ziua de vineri, 13 septembrie. Sursa foto: libertateapentrufemei.ro

Taur

Ai ocazia să te relaxezi în sfârșit, așa că profită din plin de ea și lasă toate necazurile în urmă. Trebuie să-ți încarci bateriile, din când în când.

Gemeni

Vizita unor prieteni îți dă puțin planurile peste cap, însă ești acolo pentru ei și încerci să-i ajuți cu sfaturi, sau poate chiar te implici direct și rezolvi problemele. Ai o atitudine pozitivă și asta ajută enorm, când trebuie să ridici moralul unei persoane aflate în suferință.

Rac

Norocul nu-ți surâde astăzi, așa că e mai bine să lași lucrurile cum sunt. Dacă insiști prea mult, riști să agravezi situația, mai ales când vine vorba de relația cu persoana iubită. Spre seară, ai ocazia să te relaxezi alături de cei dragi.

Leu

Înarmează-te cu răbdare și o atitudine pozitivă, pentru că numai așa vei avea parte de o zi de succes. În plan profesional, pot apărea unele oportunități importante, nu ezita să le dai curs. Vei vedea că viitorul chiar sună bine.

Fecioară

Trebuie să ai curajul să ieşi din mediile care nu-ți aduc nimic bun şi să nu te laşi copleşit de energiile negative ale diverselor persoane din aceste medii. Încearcă să te detașezi de toți și de toate, cel puțin pentru o perioadă.

Balanță

Vei avea parte de un mesaj neașteptat sau poate chiar o vizită surpriză. Dacă ești în căutare de idei noi,  ți-ar prinde să ieși și să cunoști oameni noi, cu viziuni diferite. Spre sfârșitul zilei te așteaptă momente de relaxare, alături de prieteni și familie.

Scorpion

Pentru tine, ritmul acestei zile se anunță destul de lent. Sfatul astrologilor este să nu-ți pierzi buna dispoziție. De asemenea, încearcă să te înconjori în aceste zile numai de oameni dragi, care să-ți transmită o energie pozitivă.

Săgetător

Nu lăsa opiniile negative ale unora să-ți strice buna dispoziție. Nu ceda presiunilor și nu pune la suflet toate răutățile venite din partea celor din jur. Chiar dacă nu se anunță o zi de miercuri perfectă, vei găsi suficiente motive să zâmbești.

Capricorn

Încearcă să te relaxezi astăzi.  Cu mintea limpede, vei putea găsi răspunsuri și soluții pentru toate problemele care se ivesc. Încearcă să-ți faci timp și pentru tine. O ieșire cu prietenii după o zi agitată, nu ar strica deloc.

Vărsător

Orice ai avea de înfruntat, nu te da bătut. Totul are o rezolvare, dacă reușești să gândești lucrurile cu calm. Unele decizii pot fi dificile, însă îți vor aduce lucruri bune pe viitor. Ai încredere în forțele proprii, nu lăsa dezamăgirea să te copleșească.

Pești

Întreaga zi ți se va  părea extrem de agitată, însă vei reuși să găsești resursele necesare pentru a rezolva orice problemă. Spre seară ar putea apărea o situație neplăcută în familie, dar nu te îngrijora. Lasă-i și pe alții să te ajute cu sfaturi,  nu e în regulă să duci toate poverile de unul singur.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×