Horoscopul toamnei realizat de Cristina Demetrescu. Zodiile care își schimbă viața la 180 de grade

Dan Suta   
în Horoscop
17/08/2019, 13:28
Horoscopul toamnei realizat de Cristina Demetrescu. Zodiile care își schimbă viața la 180 de grade
Horoscopul toamnei 2019. Sursa foto: antena3.ro

Cristina Demetrescu a realizat horoscopul toamnei și are vești extraordinare pentru anumite semne zodiacale. Își vor schimba viața la 180 de grade începând cu luna septembrie. Mulți dintre nativii care aveau până acum probleme de adaptare la locul de muncă ori, în general, în societate, își vor găsi locul. Pentru alți nativi, în schimb, toamna vine cu noi povești de iubire.

Horoscopul toamnei realizat de Cristina Demetrescu: Berbecii au baftă la bani

Berbecii vor avea un noroc financiar uriaș începând cu luna septembrie. Pentru acești nativi, toamna vine cu tolba plină și îi recompensează pentru seriozitatea și munca de care au dat dovadă până acum. Taurii pot ajunge în fața ofițerului de stare civilă toamna asta, căci relația pe care o au devine tot mai serioasă.

Gemenii se vor concentra mai mult asupra casei, asupra muncii și a sectorului sănătății. Trebuie să fie foarte atenți la ce decizii vor lua de acum înainte. Racii își îndeplinesc anumite dorințe pe care le au de mai multă vreme. Pentru acești nativi, lucrurile iau o turnură pozitivă începând cu luna septembrie.

horoscopul toamnei
Peștii vor fi mai mult pe drumuri toamna asta. Sursa foto: El Espanol

Peștii vor călători mult toamna asta

Leii trebuie să muncească mai mult pentru a obține ceea ce până acum obțineau pocnind din degete. Fecioarele își vor găsi sensul vieții și vor deveni tot mai prezente în acțiunile civice. Se poate spune că nativii Fecioară pot deveni niște lideri.

Balanțele investesc mai mult în anumite activități începând cu luna septembrie. Sunt puse pe fapte mari. Scorpionii au parte numai de surprize plăcute toamna asta. Vor fi avantajați pe toate planurile, mai ales pe cel profesional. Săgetătorii scapă de Saturn și Luna Neagră și se îndreaptă către noi etape importante ale vieții lor.

Capricornii încheie și ei un ciclu dificil al vieții lor. Se îndreaptă lucrurile mai ales din punct de vedere financiar. Vărsătorii au o toamnă complicată. Vor avea de muncit mult mai mult decât până acum. Peștii, în schimb, vor călători mult. Toamna asta nu prea vor fi găsiți pe acasă, spune astrologul, scrie fabricatînromânia.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×