Horoscopul săptămânii 21 – 27 ianuarie cu Camelia Pătrășcanu. Ce se întâmplă cu scorpionii și peștii

Claudiu Surmei   
în Horoscop
20/01/2019, 16:14
Horoscopul săptămânii 21 – 27 ianuarie cu Camelia Pătrășcanu. Ce se întâmplă cu scorpionii și peștii GALERIE FOTO
Horoscopul săptămânii 21 - 27 ianuarie

Horoscopul săptămânii 21 – 27 ianuarie, oferit de Camelia Pătrășcanu, are semne bune pentru nativii din zodiile Scorpion și Pești. Cei dintâi gândesc strategic și pe termen lung, mai ales în ceea ce privește problemele personale. De cealaltă parte, peștii sunt protejați astrat și sunt capabili să facă lucruri mărețe.

Toate zodiile trebuie să știe însă că luni, 21 ianuarie, trebuie să se lase purtate de val și să nu încerce să dețină controlul lucrurilor. Chiar dacă pare că lucrurile scapă de sub control din cauza eclipsei totale de Lună, totul se va așeza în cele din urmă în ordine.

Horoscopul săptămânii 21 – 27 ianuarie cu Camelia Pătrășcanu: vești bune pentru scorpioni și pești

Horoscopul săptămânii 21 – 27 ianuarie anunță o perioadă foarte interesantă pentru majoritatea zodiilor. Capricornii vor regândi modul în care câștigă banii, în timp ce săgetătorii vor fi economi și eficienți.

Peștii sunt protejați astral
Peștii sunt protejați astral

Berbec

Berbecii sunt hotărâți să ia o decizie importantă, însă pot apărea tensiuni în urma unor discuții cu șefii. Știu să își susțină punctul de vedere, însă nu pot realiza lucruri prea mari.

Taur

Se anunță o săptămână interesantă, mai ales în relația cu persoanele importante. Adoptați o strategie care vă poate ajuta să vă duceți planurile la bun sfârșit.

Gemeni

Își pot da seama de ceea ce urmează să se întâmple și pot acționa astfel încât să schimbe soarta lucrurilor. Sunt isteți și speculează bine oportunitățile.

Rac

Preferă parteneriatele de calitate. Sunt hotărâți și determinați și au parte de o săptămână plină de discuții și negocieri.

Leu

Aveți lucruri de ordonat și clarificat la locul de muncă, iar în a doua parte a săptămânii pot avea loc întâlniri importante.

Fecioară

Trebuie să gândiți mai creativ și să fiți mai încrezători atunci când vă expuneți punctul de vedere. Se anunță un volum mare de muncă, însă nu și bani.

Balanță

În prima parte a săptămânii pun accent pe poziția personală. De joi se gândesc la soluții pentru a repara o pagubă și pot reacționa urât la atacurile altora.

Horoscop săptămânal. Scorpionii gândesc strategic
Horoscop săptămânal. Scorpionii gândesc strategic

Scorpion

Scorpionii gândesc strategic și pe termen lung. Se apucă serios de treabă pentru că de asta depinde viitorul lor câștig. Trebuie să se mobilizeze și să nu mai fie vulnerabili.

Săgetător

Vor fi economi și eficienți, reușind să facă lucruri mari cu bani puțini. În a doua parte a săptămânii pot programa întâlniri cu persoane cu care pot colabora pe viitor.

Capricorn

Capricornii regândesc modul în care câștigă banii. Pun mai mult preț pe lucrurile spirituale și se gândesc să își schimbe locul de muncă.

Vărsător

Luna plină poate aduce schimbări importante în viața lor. Pot apărea idei de proiecte care să vă aducă succes și recunoaștere publică.

Pești

Sunt protejați astral și pot face lucruri mărețe în urma cărora pot obține chiar și bani. Sunt sfătuiți să își asume responsabilități, ele vor fi răsplătite.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×