Horoscopul runelor pentru săptămâna 20 – 26 ianuarie 2020, realizat de Mihai Voropchievici. Berbecii câștigă pe toate planurile

Dan Suta   
în Horoscop
18/01/2020, 20:13
Horoscopul runelor pentru săptămâna 20 – 26 ianuarie 2020, realizat de Mihai Voropchievici. Berbecii câștigă pe toate planurile
Horoscopul runelor pentru 20-26 ianuarie 2020. Sursa foto: captură Antena 3

Horoscopul runelor pentru săptămâna 20-26 ianuarie 2020, realizat de Mihai Voropchievici pentru emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3, aduce surprize mari pentru mai multe semne zodiacale. Va fi o perioadă cu de toate, una plină de provocări și de revelații.

Horoscopul runelor pentru săptămâna 20 – 26 ianuarie 2020, zodie cu zodie

Berbecii îl au pe Wunjo. Au parte de un adevărat fenomen. Au de câștigat pe toate planurile săptămâna următoare.

Taurii trebuie să se relaxeze, să scape de anumite idei. Să nu își mai facă griji față de anumite persoane.

Capricornii își schimbă domiciliul sau chiar locul de muncă

Horoscopul runelor pentru Gemeni. Gemenii primesc vești bune și o sumă de bani cadou. Sunt recompensați, așadar, iar banii vor fi destul de consistenți.

Racii se tot frământă după o perioadă mai grea, pe tensiuni la serviciu sau pe planul sănătății. Vor avea o săptămână de vis, vor scăpa de necazuri.

Leii sunt atenționați de la începutul anului. Au nevoie de o schimbare a macazului, a tacticii. Acolo unde au fost buni e timpul să schimbe strategia.

Fecioarele au parte de fertilitate și belșug. Visele lor se împlinesc mai spre finalul săptămânii.

Balanțele au fost un pic aeriene, iar acum au o perioadă în care trebuie să își mai consolideze un pic poziția.

Scorpionii au certitudini. Toți cei care se gândesc la ei le vor oferi câte ceva: un sfat, un cadou, bani dacă e nevoie.

Săgetătorii au intrat într-o nebuloasă. Nu știe nimeni de unde să îi apuce. Sunt învăluiți într-o aură de mister. Aura asta de mister vine din frământările lor interioare.

Capricornii ori se mută de la locul de muncă actual, ori își schimbă domiciliul.

Vărsătorii au o perioadă de devoalare a unor adevăruri foarte importante în viața lor. Vine ceva major asupra lor.

Horoscopul runelor pentru Pești. Peștii nu prea au chef de muncă și se gândesc numai la distracție. Au o săptămână de lucruri plăcute, bune. Previziunile au fost făcute la Antena 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×