Horoscopul pentru toamnă. Zodiile care vor avea parte de ghinion

Alexa Serdan   
în Horoscop
21/08/2019, 15:32
Horoscopul pentru toamnă. Zodiile care vor avea parte de ghinion
Află care sunt cele trei zodii care vor fi urmărite de ghinion toamna aceasta. Sursa foto: justme0791-love-is-life.blogspot.com

Horoscopul pentru toamnă va fi marcat de echinocțiu care va aduce pentru fiecare zodie în parte câte o surpriză frumoasă. Însă, vor și zodii care vor fi urmărite de câteva evenimente mai puțin plăcute. Este vorba de taur, balanță și săgetător. Citește în rândurile de mai jos ce se întâmplă cu zodiile și care sunt evenimentele de care vei avea parte. 

Horoscopul pentru toamnă. Care sunt zodiile mai puțin norocoase

Berbec

Toamna aceasta sacrifici foarte multe lucruri, amâni planuri și petreceri și te axezi mai mult pe locul de muncă. Vei rămâne tot mai des peste program sau vei începe o colaborare care îți va aduce un venit suplimentar. Spre sfârșitul lunii octombrie vei lua decizii importante pentru tine și cei apropiați.

Taur

La început de septembrie vei simți cum toate planurile ți se năruie. Influența lui Marte îți va aduce ghinion și nu vei mai avea forța necesară să mergi mai departe. O oferă de muncă tentantă te va scoate din depresie și te va ancora într-un viitor liniștit de care vei beneficia din plin.

Gemeni

Toamna aceasta vei trece prin multe situații schimbătoare. Prima lună de toamnă te va găsi sentimental și îndrăgostit. Vei progresa și vei avea parte de realizări importante legat de pasiunea ta. Lasă-te inspirat și fii creativ. La începutul iernii câștigurile tale vor fi substanțiale.

Rac

Câteva probleme și neînțelegeri vor dispărea ca prin minune. Poți respira ușurat, nu mai este nevoie să depui multe eforturi pentru a te înțelege cu persoana iubită. Totul vine de la sine și te vei bucura de iubirea partenerului de viață care va deveni o legătură tot mai strânsă.

Horoscopul pentru toamna 2019
Echinocțiul aduce schimbări importante pentru toate zodiile. Sursa foto: a1.ro

Leu

Toate rănile din dragoste se vor vindeca în această toamnă. Bucură-te de momentele de singurătate chiar dacă ești într-o relație. Mai târziu vei avea parte de romantism. Mare atenție la partea financiară, nu investi toate economiile în afaceri care s-ar putea să nu fie de lungă durată.

Fecioară

Ți se oferă multe ocazii atât pe plan profesional, cât și sentimental. Depinde de tine ce alegi. O dată ce ai luat o hotărâre nu mai da înapoi și nu mai privi în trecut. Mergi înainte cu capul sus și vei reuși să găsești echilibrul de care ai nevoie.

Balanță

Profită de ultimele zile frumoase de toamnă și mergi în vacanța mult visată. S-a strâns prea multă oboseală și ai nevoie de o pauză. Toamna aceasta te vei îndrăgosti nebunește, dar vei realiza că nu este ce ți-ai dorit. Nu dispera va răsări și soarele pe strada ta.

Scorpion

Ești optimist și ai suficientă energie. Pui capăt relației în care nu te mai simți confortabil și îți vei găsi în sfârșit liniștea pe care o căutai de atâta timp. Relațiile cu prietenii și familia se vor îmbunătății simțitor și vei avea succes pe plan financiar. Ai parte de numeroase avantaje la serviciu.

Săgetător

Relațiile cu familia sunt tensionate și ai nevoie de un refugiu. Mergi prea des în vizită la părinți sau la socrii. Vei pierde o sumă importantă de bani, dar din octombrie te vei redresa. Din luna octombrie vei descoperi o nouă cale de a te dezvolta pe plan profesional. Dragostea rămâne pe locul doi.

Capricorn

Muncești pe rupte și nu obții nimic fără eforturi. Din toamnă vei semna mai multe proiecte pentru care vei face numeroase sacrificii. Vei lucra și pro bono pentru prietenii dragi. Ai multe planuri pentru cariera ta și vei fi foarte mult plecat de acasă. Familia va fi cea care va suferi în lipsa ta.

Vărsător

Vara aceasta nu ai avut timp nici să respiri așa că în toamnă te vei bucura de câteva zile de concediu. Relaxează-te alături de cei dragi pentru că urmează o perioadă aglomerată acasă, dar și la serviciu. Nu vei mai avea timp liber pentru distracții pentru că vei fi nevoit să îți cauți un al doilea loc de muncă.

Pești

Toamna aceasta te vei întoarce la o iubire mai veche sau vei găsi partenerul în care vei avea încredere. Se anunță zile frumoase în septembrie. În schimb, în octombrie vei suferi o mică dezamăgire, dar vei reuși să treci peste toate obstacolele. Te așteaptă o schimbare importantă.

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×