Horoscopul lunii septembrie. Ce impact va avea prima luna de toamnă asupra zodiilor

Dan Suta   
în Horoscop
12/08/2019, 16:34
Horoscopul lunii septembrie. Ce impact va avea prima luna de toamnă asupra zodiilor
Horoscopul lunii septembrie 2019. Sursa foto: Smashing Magazine

Horoscopul lunii septembrie 2019 vine cu vești importante pentru foarte multe semne zodiacale. Taurii, Fecioarele și Leii vor avea parte de una dintre cele mai benefice luni din an. Pentru ei, se deschid porțile la care au bătut tot anul. Nu este exclus să dea lovitura și din punct de vedere sentimental.

Horoscopul lunii septembrie 2019, zodie cu zodie

Berbecii au parte de o lună în care vor fi puși la treabă. Se vor concentra foarte mult asupra muncii, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Pentru acești nativi e foarte important să aibă mereu ceva de făcut, să fie activi, să meargă de colo-colo. Nativii de foc vor avea o lună plină. Zile norocoase: 4, 6, 7, 8, 12, 17 septembrie.

Taurii se pun pe treabă la modul cel mai serios și sunt răsplătiți pentru dedicarea lor. Le sunt recunoscute meritele și au parte de câteva momente extraordinare din multe puncte de vedere. Profesional, este luna în care iese la iveală adevărata lor capacitate de muncă. Au parte de o baftă la care nu se așteptau niciodată. Zile norocoase: 3, 11, 12, 17, 18, 22, 23 și 26 septembrie.

horoscopul lunii septembrie 2019
Peștii au o lună dură. Sursa foto: self.com

Peștii au o lună de coșmar

Gemenii au parte de momente foarte interesante din punct de vedere sentimental. Se pot trezi cu o cerere în căsătorie sau chiar cu promisiuni pe care nu le pot ignora. Pentru ei această lună aduce acel element de noutate care le lipsea în dragoste. Zile norocoase: 5, 6, 18, 19 și 29 septembrie.

Racii au parte la începutul toamnei de câteva provocări care vor scoate la iveală anduranța lor. Nu va fi nimic ușor din punct de vedere carieristic, mai ales în prima jumătate a lunii. Zile norocoase: 18 și 23 septembrie.

Leii au parte de un septembrie cald și exploziv în cel mai pozitiv sens cu putință. Își rezolvă multe probleme, inclusiv de sănătate și iau parte la tot felul de evenimente care le vor marca viața în bine. Zile norocoase: 1, 2, 4, 16, 20 și 21 septembrie.

Fecioarele au parte în septembrie de experiențe unice, demne de povestit nepoților. Se vor revedea cu persoane cu care nu s-au mai văzut de mult și vor fi încercați de tot felul de sentimente plăcute. Se revitalizează din temelii. Zile norocoase: 3, 10, 17, 18, 24, 27 și 30 septembrie.

Balanțele trebuie să ia o serie de decizii importante din punct de vedere financiar. Trebuie să analizeze cu maximă atenție toate provocările care apar. Zile nocoroase: 5, 15, 18 și 28 septembrie.

Scorpionii au parte de tot felul de momente complicate mai ales în primele 10 zile ale lunii. Vor avea parte de provocări din partea membrilor familiei și a colegilor de la locul de muncă. Zile norocoase: 12 și 30 septembrie.

Săgetătorii îngroapă securea războiului cu anumite persoane din familie cu care erau certați și asta datorită intervenției unei minți luminate. Zile norocoase: 13, 14, 20 și 26 septembrie.

Capricornii sunt puși pe drumuri aproape toată luna. Birocrația le va veni de hac acestor nativi, care vor avea parte de o perioadă destul de agitată și vor ajunge la capătul răbdărilor. Zile norocoase: 9, 19 și 27 septembrie.

Vărsătorii au o lună monotonă. Nu pare cine știe ce schimbări, ci se poate spune că toate decurg în nota obișnuită. Zile norocoase: 3, 10, 13 și 25 septembrie.

Peștii culeg ce au semănat, adică furtuna. S-a cam dus perioada benefică și nu mai sunt chiar atât de protejați de Divinitate. Cei care nu au știut să profite de anii glorioși pe care i-au avut vor avea probleme foarte mari de adaptare la noua viteză cu care înaintează lumea. Zile norocoase: 16, 18 și 24 septembrie.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×