Horoscopul lunii martie! O zodie ar putea emigra

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
12/02/2020, 16:52
Horoscopul lunii martie! O zodie ar putea emigra
Așa arată horoscopul lunii martie pentru fiecare zodie. Sursa foto: dozadebine.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce horoscopul lunii martie. Multe dintre zodii vor trece prin momente tensionate, unele la locul de muncă, iar altele acasă. Una dintre zodii este posibil să se decidă să emigreze.

Așa arată horoscopul lunii martie pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecul se va vedea obligat să-și reconsidere relațiile de prietenie, mai ales după un eveniment mai puțin fericit, care îi va arăta care îi sunt adevărații prieteni. Ar putea fi foarte dezamăgit

Taur

Taurul va avea o perioadă tulbure la locul de muncă, unde va fi când apreciat, când mustrat. Îi va merge bine însă pe plan personal, după ce va cunoaște o persoană foarte interesantă.

Gemeni

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Gemenilor ar putea fi atrași de străinătate, de salariul frumos de-acolo, dar și de viața liniștită. Familia se poate împotrivi, cel puțin la început.

Rac

Racii care sunt parteneri în diferite afaceri pot întâmpina probleme serioase, poate chiar rupturi. În cluplu le merge bine însă, iar partenerul de viață poate veni cu o veste bună.

Leu

Leul poate intra în afaceri, însă cel mai bine ar fi dacă s-ar asocia cu  persoană care să se priceapă cât de cât în domeniul respectiv. Persoanele de sex opus încep să-i dea târcoale.

Fecioară

Pot apărea circumstanțe neprevăzute în sănătate și muncă, dar tinde să-și optimizeze comunicarea cu partenerii din diverse aspecte ale existenței. Din punct de vedere financiar, stă foarte bine, la fel ca și la capitolul amor.

Scorpion

Nativii trec printr-o schimbare și nu este una de bun augur. Ceva se poate întâmpla în familie sau la locul de muncă, iar nativii Scorpion nu sunt mulțumiți deloc.

Săgetător

Acesta poate fi adus în situații nu tocmai plăcute în sfera socială, unde este posibil să se facă de băcănie, chiar dacă nu din cauza lui. Colegii de serviciu îl pot prinde cu o mică minciună spusă pentru a proteja pe cineva.

Capricorn

Trebuie să fie foarte prevăzători în tot ce întreprind pe plan financiar, deoarece în această perioadă se pot trezi în fața unor dezastre financiare. Calulați toate variantele posibile, înainte de a investi.

Vărsător

Vărsătorul se va trezi târât într-o afacere destul de dubioasă, de care va scăpa însă destul de ușor, fără pierderi materiale, după ce va da câteva explicații, mai ales partenerului de viață.

Pești

Peștii au parte de o perioadă foarte benefică. La locul de muncă sunt foarte apreciați, iar partenerul de viață este numai lapte și miere și pus să vă plimbe numai prin excursii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×