Horoscopul iubirii pentru iarna 2019-2020. Gemenii sunt săgetați de Cupidon

Dan Suta   
în Horoscop
23/11/2019, 12:18
Horoscopul iubirii pentru iarna 2019-2020. Gemenii sunt săgetați de Cupidon
Horoscopul iubirii pentru iarna care vine. Sursa foto: samachamama.com

Horoscopul iubirii pentru iarna 2019-2020 vine cu vești extraordinare pentru Gemeni și Balanțe. Acești nativi vor avea parte de transformări uluitoare din punct de vedere amoros. Există și zodii care vor trece prin tot felul de probleme din punct de vedere sentimental.

Horoscopul iubirii pentru iarnă, zodie cu zodie

Berbecii vor avea o iarnă intensă. Vor deveni romantici, vor fi mai atenți cu persoana iubită și își vor da seama că uneori contează fiecare gest, mai ales atunci când scopul este buna înțelegere. Taurii vor avea o iarnă obișnuită din punct de vedere amoros. Luna februarie va fi, totuși, ceva mai specială pentru ei.

Gemenii sunt săgetați de Cupidon, în sensul că își vor găsi marea dragoste iarna aceasta. Lunile ianuarie și februarie sunt cele mai bune din punct de vedere amoros. Racii au o perioadă mai degrabă anostă din punct de vedere sentimental. Vor realiza abia din februarie că trebuie să schimbe ceva la comportamentul lor.

Capricornii suferă din iubire

Leii intră într-un con de umbră din punct de vedere sentimental pentru că se axează în special pe profesie. Pentru ei, cariera este cea mai importantă în următoarele trei luni. Fecioarele au parte de câteva luni de flirt, de joc erotic. Nu se pune problema de vreo relație stabilă, serioasă deoarece Fecioarele nu mai cred de la o vreme în iubire.

Balanțele au o perioadă favorabilă din punct de vedere amoros. Vor fi alintații zodiacului, vor primi multă afecțiune și multe, dar foarte multe cadouri. Poate și o cerere în căsătorie, cine știe. Scorpionii riscă să se despartă de actualul partener din cauza intransigenței cu care își impun punctele de vedere în relație.

Săgetătorii au o iarnă liniștită din punct de vedere emoțional, în timp ce Capricornii își fac inimă neagră din cauza faptului că sentimentele persoanei pe care pun ochii nu vor corespunde cu ale lor. Vărsătorii vor avea și ei o iarnă deprimantă din punct de vedere amoros, iar Peștii vor fi foarte senzuali.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×