Horoscop zilnic: vineri, 6 decembrie. Zodiile care primesc totul de Moș Nicolae

Bogdan Solomon   
în Horoscop
05/12/2019, 13:16
Horoscop zilnic: vineri, 6 decembrie. Zodiile care primesc totul de Moș Nicolae
Moș Nicolae vine cu vești bune pentru nativi. Sursa foto: ele.ro

FANATIK îți aduce horoscopul de vineri, 6 decembrie, iar veștile sunt printre cele mai bune, mai ales că în această noapte vine pe la casele noastre bunul Moș Nicolae, încărcat cu daruri pentru toată lumea. Chiar dacă e zi de sărbătoare, unii nativi visează cu ochii deschiși la o carieră încununată de succes, iar Moșul, generos, din fire, le va îndeplini această dorință arzătoare.

Ce surprize ți-au rezervat astrele de Moș Nicolae

Încă din cele mai vechi timpuri, copiii cuminți au parte de dulciuri și jucării, iar dacă au fost neastâmpărați pe parcursul anului, vor găsi în ghete și o nuielușă. Moșul nu îi uită, însă, nici pe cei mari, iar astrologii noștri susțin cu tărie că în alegerea darului potrivit ține cont și de zodia fiecăruia dintre noi.

Berbec

Încearcă să faci echipă cu persoane mai mature, cu mai multă experienţă, de la care vei avea foarte multe de învăţat, dacă vrei să ai o zi de succes. Stai mai mult în compania celor în vârstă, a fraţilor mai mari, a părinţilor, a prietenilor dintr-o generaţie superioară celei din care faci parte, pentru că sfaturile lor se vor dovedi a fi extrem de utile. Moșul îți aduce ăn dar o menajeră care să facă puțină curățenie în dezastrul lăsat de tine sub pretextul că ești ocupat.

Taur

Cariera profesională cunoaşte un moment de vârf care merită sărbătorit alături de cei care au contribuit la acest succes. Ai muncit umăr la umăr pentru acest moment de apogeu, dar ai aşteptat să se aşeze lucrurile pe un teren sigur înainte de a extrage o concluzie şi a spune tuturor ce ai realizat. Pentru că ai fost cuminte, primești un ceas deșteptător, poate așa reușești să te trezești la timp.

Gemeni

Efortul colectiv la care ți-ai adus contribuţia a ajuns într-un punct din care deja se întrevede succesul! Nu uita că nu ai fi ajuns aici fără cei din jur! Cel mai motivant lucru e să vă apreciaţi deschis unii pe alţii, să vă recunoaşteţi fiecare rolul în acest demers care, iată, se apropie de nivelul sperat de toată lumea. Moșul ți-a pus în ghetuțe bilete la concertul trupei favorite, așa că pregătește-te de distracție.

Rac

Numai datorită prudenţei vei putea depăşi cu bine furtuna de evenimente care îți năvăleşte acum în cale. În alte condiţii, te-ar fi bulversat complet şi ți-ai fi pierdut cumpătul, dar de data aceasta reuşești să te aduni foarte bine în faţa haosului creat astfel încât să nu dai nimic peste cap. Primești un set de oale și tigăi, pentru că prietenii vor să le gătești mai des.

Leu

Stai de vorbă cu familia şi pui ţara la cale pe îndelete pentru perioada imediat urmă-toare. Planurile pe care le faceţi împreună au toate şansele să se materializeze, pen-tru că nu sunt simple vise sau iluzii, ci proiecte cât se poate de concrete pentru care aveţi toate mijloacele necesare să le duceţi la capăt. Ai făcut atâtea năzbătii anul ăsta, că nici Moșul nu știe ce să îți aducă.

Fecioară

Nu ești în apele tale şi se vede că ceva te apasă pe suflet. Există un aspect care te face mai sensibil, mai îngândurat, foarte vulnerabil la stimuli negativi. Ești gata să plângi de la orice fleac, să te enervezi de la orice aspect care nu-ți convine, pentru că ți s-au infiltrat în inimă nişte emoţii negative, care de obicei nu te caracterizează. N-ai fost cuminte, așa că Moșul te pedepsește cu un parfum contrafăcut. Crede-ne pe cuvânt, darul ăsta te va scoate din minți.

Balanță

Muncești mult, cu plăcere şi cu spor, iar roadele eforturilor tale se văd şi sunt apreci-ate de cei cărora le dedici. Şefii te laudă, clienţii sunt mulţumiţi şi, cu asemenea cu-vinte de încurajare care vin de pretutindeni, satisfacţia muncii împlinite e la cote maxime, ceea ce te motivează să dai tot ce ai mai bun! Ai mari speranţe de la ceea ce te aşteaptă la finalul proiectului primit în dar de la Moș Nicolae.

Scorpion

Ți se cere o mai bună comunicare directă cu ceilalţi, să vă spuneţi fiecare părerea. Cu siguranţă ai în jur colegi prietenoşi, deci trebuie să le soliciți sfatul şi ajutorul chiar dacă nu ai nevoie stringentă de ele. Simţindu-se consultaţi la orice mişcare, aceştia vor învaţă să-şi asume responsabilităţi şi să facă din relaţia profesională una mult mai solidă. În loc de nuia, Moșul îți aduce un bici. Acum, tu decizi cum să-l folosești.

Săgetător

Traversezi o perioadă plină de evenimente, o perioadă mai aglomerată când simți că se pregătește ceva la serviciu. Poate o transformare radicală, deci trebuie să fii pregătit pentru orice eventualitate. Vei putea fi martorul sau actorul principal într-un eveniment de importanță majoră în carieră, care îți va deschide perspective noi. Moșul îți umple ghetele cu cele mai apetisante dulciuri.

Capricorn

Ceea ce vei primi azi de la oamenii cu care vei intra în contact este de mare valoare, ca atare vei ieşi în întâmpinarea celor care au ceva important să-ți transmită. Nimeni nu-ți bate la uşă să te întrebe dacă ești pregătit să afli o noutate sau să te alături unei aventuri interesante, ci totul depinde de tine: să fii la locul potrivit în momentul potrivit pentru o şansă deosebită. Moșul nu mai vine la tine anul ăsta, pentru că l-ai cam neglijat, așa că trebuie să-ți umpli singur ghetuțele.

Vărsător

Nu crede tot ce auzi astăzi, mai ales dacă e vorba de declaraţii de iubire, de linguşeli pompoase şi laude pe care ştii prea bine că nu le meriți, pentru că te pot amăgi amarnic! Cineva umblă cu cioara vopsită pe lângă tine şi ești gata-gata să-i cazi în plasă, dar tocmai pentru că ești o fire realistă şi raţională, va trebui să chibzuiești profund asupra celor auzite. Primești în dar un curs de gătit, să nu mai afumi toată casa, ca mai înainte.

Pești

Eşti încă sub influenţa unei veşti care te-a pus într-o lumină defavorabilă şi e normal să suferi că ai fost tratat nedrept. În loc să stai şi să ticluiești planuri de răzbunare, mai bine adună probe în favoarea ta pentru a-ți recupera imaginea pe care consideri că o meriți. Moșul îți pune în ghetuțe o pușculiță, să-ți amintești că ai fost cam risipitor în ultima vreme.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×