Horoscop zilnic: vineri, 23 august. Fecioarele au parte de relaxare

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
22/08/2019, 16:00
Horoscop zilnic: vineri, 23 august. Fecioarele au parte de relaxare
Horoscopul zilei de vineri, 23 august aduce momente de relxare. Sursa foto: click.ro

FANATIK prezintă horoscopul zilei de vineri, 23 august, iar veștile sunt îmbucurătoare pentru cele mai multe dintre semnele zodiacale. Se anunță schimbări importante, mai ales în ceea ce privește relația cu partenerul de viață.

Horoscopul zilei de vineri, 23 august

Vei fi nevoit astăzi să iei o serie de decizii radicale, referitoare în special la viața sentimentală. Locul de muncă te va supune la noi provocări și, în plus, nu este exclus să se ivească ocazia de a relua proiecte lăsate în stand-by.

Dacă nu te afli într-o relație, îți recomandăm să nu te descurajezi, pentru că dragostea ar putea răsări tocmai atunci când nu te aștepți. Trebuie doar să îți păstrezi o atitudine cât mai pozitivă. Lasă în urmă toate problemele și bucură-te din plin de plăcerile vieții.

Ce surprize ți-au rezervat astrele pentru ziua de vinerim 23 august. Sursa foto:nordnews.md
Ce surprize ți-au rezervat astrele pentru ziua de vinerim 23 august. Sursa foto:nordnews.md

Berbec

Te sfătuim să îți păstrezi calmul, chiar dacă nu ai parte de cea mai plăcută zi.  Pot apărea, însă, unele oportunități din punct de vedere profesional, așa că întâmpină-le cu inima deschisă. Dacă în dragoste nu ai avut prea mult noroc până acum, această situație s-ar putea schimba cât de curând.

Taur

Chiar dacă stresul nu ți-a prea dat pace în ultima vreme, astăzi poți uita de necazuri și să te relaxezi în compania familiei și prietenilor. Ai parte de liniște în familie și la locul de muncă, așa că încearcă să profiți din plin de această zi pentru a te odihni în sfârșit.

Gemeni

Persoana iubită suferă în tăcere. Încearcă să dai dovadă de mai multă flexibilitate și să-i asculți ofurile fără a cere prea multe detalii în mod direct. Diplomația este cheia pentru a pune punct problemelor care apar astăzi.

Rac

Ai tendința să te ascunzi de cei din jurul tău, lucru care nu prea îți stă în caracter. Prietenii sunt îngrijorați și încearcă din răsputeri să te scoată din această stare, așa că nu le ignora sfaturile. În relația cu persoana iubită îți recomandăm să dai dovadă de mai multă empatie.

Leu

Bârfele încearcă să își facă loc în viața ta, dar reușești să te detașezi. Cineva te iubește în secret de mai multă vreme și s-a hotărât să împărtășească în sfârșit tot ce simte pentru tine. Nu ar fi indicat să o ignori.

Fecioară

Ești calm și reușești să pui punctul pe ,,i”. Pe partea financiară stai bine. Partenerul de viață îți propune să plecați în vacanță, nu ezita să iei o decizie în acest sens. Sfatul astrologilor este să nu îți refuzi o perioadă de relaxare.

Balanță

O afacere este pe cale să se materializeze și această veste îți readuce zâmbetul pe buze. În plus, ai ocazia să reiei legătura cu o mai veche cunoștință.

Scorpion

Vei avea parte de o surpriză uriașă. Cineva la care te aștepți cel mai puțin își va exprima sentimentele.Faci față cu brio situațiilor în care ești pus. Atitudinea ta pozitivă este o calitate pe care și-ar dori-o oricine.

Săgetător

Munca îți va fi răplătită astăzi. Ai o energie pozitivă bună. Ești optimist și vei molipsi și persoanele din jurul tău. Ești neînfrânt și vei avea rezultate pe plan personal, dar și profesional. Ziua de azi este pentru fericire.

Capricorn

Oboseala și stresul acumulate în utimele zile se vor face simțite. Relaxează-te și concentrează-te pe alte lucruri. Poate fi o ieșire cu prietenii sau o excursie în aer liber. Ești diplomat și lucrezi ca la carte.

Vărsător

Ziua de duminică este ziua de relaxare. Încearcă să ieși la o pimbare în parc sau la un picnic cu amicii. Mare atenție la buget, nu este cazul să cheltui foarte mulți bani. Spre seara, vei avea parte de o reuniune de familie. Ești organizat și vei duce la bun sfârșit cât mai multe sarcini.

Pești

Astăzi nu ești tocmai în apele tale. Fii foarte atent la sănătate, este cazul să te odihnești. Partea financiară necesită o organizare mai amănunțită. O petrecere surpriză poate aduce fiorii unei noi iubiri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×