Horoscop zilnic: vineri, 20 septembrie. Fecioarele au succes la locul de muncă

Bogdan Solomon   
în Horoscop
19/09/2019, 15:44
Horoscop zilnic: vineri, 20 septembrie. Fecioarele au succes la locul de muncă
Horoscopul zilei de vineri, 20 septembrie. Sursa foto: revistateo.ro

Ziua de vineri, 20 septembrie vine cu liniște și momente frumoase pentru cea mai mare parte a nativilor. Cu toate acestea, unele zodii ar putea avea parte de probleme, în special în plan sentimental. De aceea, astrologii recomandă amânarea unor decizii importante.

Ce surprize au rezervat astrele pentru ziua de vineri, 20 septembrie

Chiar dacă weekend-ul se apropie cu pași repezi, nu este exclus ca nativii din zodia Gemeni, în special în ceea ce privește viața sentimentală. De cealaltă parte, Fecioarele au ocazia să se remarce în plan profesional și să petreacă seară liniștită alături de toți cei dragi.

Berbec

Ești foarte concentrat astăzi și astfel vei putea obține tot ce îți dorești. Dacă ai o idee, acum este momentul ideal pentru a o pune în practică. Seara vei avea ocazia să te relaxezi alături de persoana iubită, așa că profită din plin de aceste clipe speciale.

Fecioarele se remarcă la locul de muncă. Sursa foto: adevarul.ro
Fecioarele se remarcă la locul de muncă. Sursa foto: adevarul.ro

Taur

Suferințele din amor nu scutesc pe nimeni, iar azi tu ești primul vizat de aceste surprize neplăcute. Poate nu se întâmplă nimic grav între tine și persoana iubită, dar planează o atmosferă mai sumbră deasupra voastră, din cauza unor influențe din afara cuplului.

Gemeni

Nu te aștepta ca toată lumea să te aplaude, chiar dacă ești extrem de mândru de faptele tale. Exact acele planuri care te entuziasmează mai mult sunt și cele mai controversate. Vei fi judecat, de unii injust, de alții corect, dar nu ține cont de etichetele pe care ți le pun cei din jur. Important e să-ți duci mai departe planul, pentru că, în final, faptele sunt cele care vor convinge. Mare grijă și în relația cu persoana iubită, pentru că pot apărea probleme.

Rac

Lucrurile merg ca la carte și ai toate motivele de bucurie când vezi ce bine se așază toate la locul potrivit. Ești pe drumul cel mai sigur către o victorie de toată frumusețea, dar trebuie să recunoști că ceea ce a stat la baza acestei reușite a fost numai gândirea ta pozitivă. Ai avut încredere totală că vei reuși, că vei ajunge la acest scop, și iată că intuiția te-a dus direct la ținta supremă.

Leu

Nu mai ține în tine la nesfârșit frustrări și nemulțumiri acumulate în timp, pentru că devii un fel de oală sub presiune care la un moment dat s-ar putea să explodeze. Începe de pe acum să le elimini puțin câte puțin, altfel riști să te stresezi până la epuizare.

Fecioară

Deși totul pare să evolueze mult prea simplu, aproape fără a depune vreun efort, vei vedea că de fapt e vorba de o planificare foarte bine pusă la punct. Nimic nu-i întâmplător, chiar dacă urmezi acea direcție aproape într-o doară. Sfatul nostru e să te lași dus de val și să te bucuri de tot ce are viața de oferit.

Balanță

Ai grijă ce-ți propui, pentru că visul tău de acum ascunde și un aspect negativ care, mai devreme sau mai târziu, va ieși la iveală. Riști să alergi după o himeră, după un plan imposibil, sau cel puțin după o iluzie riscantă pentru tine. Ești sensibil, ușor de impresionat și de influențat, ca atare poți pica în plasa unei persoane care, sub masca bunelor intenții, ți-ar putea crea mari neplăceri. Deschide bine ochii și încearcă să citești dincolo de aparențe!

Scorpion

Aranjează-te și ieși în lume, în medii cât mai populate și cât mai diverse, pentru că există șansa de a fi remarcat de cineva special. Dacă dragostea lipsește din viața ta, astăzi poate apărea ocazia de a întâlni partenerul mult visat. Totuși, dragostea nu ți se oferă pe tavă, trebuie să vii și tu în întâmpinarea ei, dăruind cât mai mult, nu doar așteptând să ți se spună vorbe frumoase.

Săgetător

Experimentează azi încrederea totală, lasă-te complet în voia celui de lângă tine sau în voia sorții. Nu mai încerca să le controlezi tu pe toate. Aruncă-te în gol, convins că ai și centură de siguranță și susținători pe margine. Nu ești singur într-un demers pe care îl construiești pas cu pas, ai alături oameni de nădejde de la care poți primi idei bune, sfaturi practice, poate și o intervenție salvatoare. Nu te mai îndoi de nimic, nici de tine, nici de ceilalți, pentru că deții toate resursele unei evoluții stabile și concrete.

Capricorn

Un datornic îți va da banii înapoi și te va convinge să nu te mai îndoiești niciodată de cuvântul său. Încearcă să ai puțină încredere în oamenii din jur, nu toți caută să te mintă cu orice preț. Spre seară, te așteaptă momente frumoase, în compania celor dragi.

Vărsător

Întotdeauna apare soarele după furtună. Același sentiment îl vei avea și azi, când dintr-o dată orizonturile se luminează. Semn că niciodată nu trebuie să-ți torni cenușă în cap, să-l iei pe nu în brațe, să îți accepți înfrângerea, pentru că soluțiile apar și când te aștepți mai puțin.

Pești

Ești parte dintr-un întreg, așa că nu încerca să te separi de restul lumii, pentru că numai printre oameni poți da randament maxim. Schimbul de idei, cooperarea, dialogul sunt toate la cote înalte, pentru că ai ocazia de a-ți expune punctele de vedere, dar afli și o mulțime de informații interesante de la ceilalți. Dacă ți-ai uni forțele cu cei care ți se alătură, rezultatele ar fi excelente, ca atare nu face opinie separată, ci stai laolaltă cu un grup de oameni care te completează de minune, care gândesc la fel ca tine.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×