Horoscop zilnic: vineri, 14 februarie. Gemenii pornesc la drum în interes de serviciu

Bogdan Solomon   
în Horoscop
13/02/2020, 12:07
Horoscop zilnic: vineri, 14 februarie. Gemenii pornesc la drum în interes de serviciu
Horoscop duminică 23 februarie

FANATIK îți aduce horoscopul de vineri, 14 februarie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales în plan sentimental, că doar e  Valentine’s Day, ocazia perfectă să petreci momente de neuitat în compania persoanei iubite. Vrei ca partenerul de viață să știe cât de important este pentru tine, așa că îi pregătești o surpriză de proporții. Nu îți fie teamă, îi va plăcea cu siguranță.

FANATIK îți spune ce surprize îți rezervă astrele de Valentine’s Day

Dacă ești născut în zodia Gemeni, trebuie să ți rezervi puțin timp și pentru o călătorie importantă în interes de serviciu. Anumite sarcini lăsate în standby de foarte multă vreme își cer drepturile, așa că nu le mai poți amâna. Vestea bună e că rezultatele se vor vedea în scurt timp.

Berbec

Primești o veste care îți strică toate planurile. Este ca un refuz final ce îți taie tot elanul și nu mai poți merge mai departe pe același drum ca înainte. Poate fi ziua unei alegeri definitive ce va avea efecte de durată în cariera ta profesională, dar pe moment ești un pic debusolat, neștiind încotro trebuie să mergi de acum încolo. Ești nevoit să recurgi la niște măsuri rapide de schimbare totală a direcției și este normal să nu fii foarte sigur în fața unei alegeri atât de drastice. De mâine, lucrurile vor sta complet diferit.

Taur

Nu te lăsa doborât de o banală piedică! Dacă te prinde într-un moment fragil, gata să renunți la cel mai mic hop, mai târziu vei regreta slăbiciunea de acum, ca atare adună-ți forțele și luptă, orice ar fi. Vei fi mândru când vei depăși starea de sensibilitate de pe parcurs, absolut omenească. Totul este o chestiune de voință, totuși! Piedici există la tot pasul, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți de fiecare dată. Descoperă în tine resurse fantastice de energie și de ambiție pentru a ajunge acolo unde îți dorești, chiar dacă este greu.

Gemeni

Pornești la drum pentru rezolvarea multor probleme în interes de serviciu, dar sunt călătorii cu rezultate pe măsura așteptărilor. Totul va ieși foarte bine! Deci pregătește-ți bagajul să pleci în altă locație pentru a-ți aduce contribuția la diverse planuri profesionale. Este nevoie de tine undeva în altă parte decât erai obișnuit, pentru că ai experiența necesară rezolvării rapide a unor sarcini. Te vei întoarce mulțumit, cu sarcina îndeplinită, chiar dacă deplasarea în sine poate fi obositoare.

Rac

Nu te poți baza pe sfatul pe care ți-l oferă astăzi un amic, deoarece nu prea este în cunoștință de cauză. Ceea ce spune, vine doar din instinct, e o vorbă aruncată în vânt, care nu se bazează nici pe studiu, nici pe experiență. Este doar o părere, fără să analizeze situația în profunzime. De aceea, ar fi mai bine să n-o consideri drept literă de lege. Mâine s-ar putea să-și dea seama că a greșit și să încerce să dreagă busuiocul cu o glumă, dar pentru tine ar putea fi prea târziu. Nu trebuie să acorzi încredere celor care promit multe din prima clipă, pentru că aceștia nu cunosc cât de complicată poate fi situația.

Leu

Mare grijă până unde întinzi coarda în cazul unui conflict mai agresiv, pentru că poate denatura în ceva mult mai urât. O vorbă necontrolată, un gest impulsiv, o decizie pripită pot da peste cap planuri care ajunseseră departe. Tocmai de aceea trebuie să gestionezi cu prudență orice factor de risc cu care te confrunți azi. Ești pe cale să distrugi o prietenie ce ține de o viață, să ieși dintr-o relație care evoluase foarte bine o lungă perioadă de timp ori să abandonezi un proiect pentru că nu te mai înțelegi cu colegii de echipă. Dacă altceva nu se mai poate face decât să renunți, probabil că nu era pentru tine!

Fecioară

Dacă nu primești niciun fel de încurajare de la cei din jur, înseamnă că nu te afli în mediul adecvat scopurilor tale. Caută un alt grup de colaboratori, ieși din spațiul sumbru în care ai nimerit, pentru că te-ar putea influența negativ. Ești plin de energie, de poftă de mișcare și de acțiune, iar acest anturaj ostil, împovărat de griji și probleme, s-ar putea să te tragă înapoi. Ai putea deveni motorul de energie de care au nevoie astfel de oameni – triști, pesimiști, lipsiți de direcție – deci trebuie să devii liderul lor și să-i conduci spre ceva care să-i scoată din această stare nefastă.

Balanță

Există o vorbă: dacă tăceai, filosof rămâneai! Deși ar fi mai bine să te abții să-ți dai cu părerea despre o situație cu mai multe direcții de interpretare. Nu poți să taci și deschizi gura, dar ce spui nu este chiar ceea ce trebuie. Pentru replicile tale, vei fi privit ca un ciudat, ca și cum n-ar fi nici locul, nici momentul să emiți opinii. De aceea, ar fi mai bine să te gândești de zece ori înainte de a vorbi, ca să nu deranjezi pe cineva cu părerea pe care o ai. Poate ești cu un pas înaintea celor din jur și mult prea original pentru capacitatea lor de înțelegere. Mai indicat este să taci și să aștepți alt moment mai adecvat.

Scorpion

Trebuie să-ți organizezi foarte bine timpul, pentru că ai un program foarte încărcat de tot felul de sarcini mărunte. Aparent, sunt neimportante, sunt fleacuri care nu merită prea multă atenție, dar pentru că a sosit și vremea lor, trebuie să te dedici lor cu prioritate. În momentul când le vei duce pe toate la îndeplinire, vei vedea că agenda ți se aerisește dintr-o dată, pentru că ai reușit să ștergi de pe listă o mulțime de lucruri minore. Nu îți dai seama de greutatea lor până ce nu te eliberezi de ele.

Săgetător

Musafirii sunt bineveniți astăzi, pentru că ai ușa mereu deschisă pentru oameni simpatici și optimiști. Vestea care sosește azi printr-un mesager tânăr, cu care comunici ușor, te face fericit și simți nevoia să o transmiți la toată lumea. Telefoanele vor zbârnăi toată ziua, la ușă mereu sună cineva, iar întâlnirile sunt la ordinea zilei. Ești un interlocutor plăcut, care are idei bine conturate și bine argumentate. Așadar, cine te are azi alături, are numai de câștigat, pentru că, oricui poți să oferi sfaturile cele mai bune, subiecte incitante de discuție, vești excelente de transmis.

Capricorn

Astăzi, găsești portița de ieșire dintr-o situație complicată care te conduce la etapa următoare, dar nu te lăsa furat de nereguli. Chiar dacă ideea care ți se oferă pare să rezolve cu bine problema, nu poți accepta dacă ți se cere să faci ceva ilegal sau incorect. Nu te lăsa păcălit de condiții suspecte! Dacă intuiția îți spune că există un preț de plătit pentru acest succes, mai bine nu accepta ceea ce ți se oferă. Nu ești în stare nici să minți, nici să înțelegi, pentru că așa te amăgești singur.

Vărsător

Implică-te serios în ceea ce ai de făcut, pentru că succesul proiectului început depinde de felul cum fiecare își joacă rolul care i se potrivește. Te vei integra perfect în această piesă de teatru care se joacă sub ochii tăi și în care știi foarte bine ce ai de făcut. Te simți bine în acest grup foarte bine închegat, în care fiecare își cunoaște rolul și nu deranjează pe nimeni în jur, încât e mai mare dragul să-ți aduci contribuția cu ce știi mai bine să faci. Intervii exact la locul și momentul potrivit pentru a duce totul la capăt cu brio. Asta da colaborare eficientă!

Pești

Toată viața ești judecat și judeci! Nu mai pune la suflet ce spune lumea, pentru că așa e gura lumii: slobodă. Azi ești lăudat și apreciat, mâine ești criticat și etichetat, dar din toate acestea încearcă să devii din ce în ce mai bun. Și tu emiți opinii eronate la adresa altora, și alții te analizează cu ochi severi, dar nu trebuie să transformi relațiile cu ceilalți într-un continuu perdaf. Mai bine te bazezi numai pe fapte concrete, pe realitate, pe adevăr, pe lucrurile foarte bine cunoscute care nu lasă loc de interpretări. Așa nimeni nu se va simți vinovat de nimic.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×