Horoscop zilnic: sâmbătă, 29 februarie 2020. Gemenilor le intră o mare sumă de bani în casă

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
28/02/2020, 16:16
Horoscop zilnic: sâmbătă, 29 februarie 2020. Gemenilor le intră o mare sumă de bani în casă
Horoscop zilnic: luni, 9 martie 2020. Sursa foto: pixabay.com

STIRIMONDENE. FANATIK îți aduce horoscopul zilei de sâmbătă, 29 februarie, iar veștile nu sunt deloc bune pentru câteva zodii. Leii, Fecioarele şi Vărsătorii au probleme. Ce li se întâmplă acestor, potrivit astologilor, vedeţi un pic mai jos.

Acesta este horoscopul zilnic pentru sâmbătă, 29 februarie

Berbec

Astrele sunt aliniate cum trebuie pentru nativii din berbec. Astfel, ocaziile vor curge cu oferte care mai de care. Berbecii, pot face bani mulţi în această perioadă, îşi pot găsi un alt partener, sau îşi pot schimba casa cu un mai mare. Astrologii vă sfătuiesc să profitaţi din plin de alinierea benefică a planetelor

Taur

Nişte probleme care vă sâcâie de mulţi ani îşi găsesc rezolvare. Totul se rezolvă cu ajutorul unei haine de stat. Este vroba de un proces pentru un teren sau un imobil. Instanţa, după mulţi ani, vă dă câştig de cauză.

Gemeni

Astrele vă surâd astăzi. Un câştig nesperat vă intră în casă. Nu este vorba de o sumă foarte mare de bani, dar ce vă intră în buzunare este exact ce aveaţi nevoie. Mai pe seară vă permiteţi şi să vă scoateţi familia în oraş.

Rac

Vă îndrăgostiţi. Aveţi o problemă pentru că deja aveţi un partener. Mult timp veţi duce relaţiile în paralel. Astrologii vă sfătuiesc să nu o ţineţi mult timp aşa. Cele două relaţii vă vor consuma fizic, dar şi financiar. Aveţi mare grijă.

Leu

Lei dau dovadă de multă frică. Un conflict în care sunteţi implicat vă descoperă adevărata latură. Un prieten vă scoate din încurcătură. Astrologii spun că dacă persoana nu intervenea pentru dumneavoastră totul se termina foarte rău.

Fecioară

Aveţi o zi proastă. Unul dintre copii se desparte şi vine să locuiască împreună cu dumneavoastră. Nu sunteţi supăraţi că se întoarce acasă, suntţi supăraţi din cauza despărţirii. Astrologii spun că dumneavoastră suntţi singurul care puteţi repara relaţia copilului. Totul se face cu vorba bună.

Balanţă

Dragostea pluteşte în aer pentru balanţe. Îi faceţi partenerului dumneavostră un cadou scump astăzi. Poate fi vorba de un inel, dar nu de logodnă, sau chiar o sumă de bani. Seara de sâmbătă o terminaţi, liniştiţi alături de familie.

Scoprion

Ieşţi la cumpărături astăzi. Nu vă veţi întoarce decât cu sacoşa plină de mărţişoare. Toţi banii îi lăsaţi la mărţişoare. Aveţi multe cunoştinţe pe care trebuie să le surprindeţi frumos de 1 Martie. Seara o terminaţila restaurant, alături de persoana iubită.

Săgetător

Astrologii vă sfătuiesc pentru ziua de sâmbătă să vă chemaţi rudele în vizită. Astfel, vi se va oferi oportunitatea unei afaceri. Afacere de care puteţi profita mulţi ani de aici înainte.

Capricorn

Este timpul să te apuci de învăţat. Ai nevoie la muncă de nişte cursuri dacă vrei să ţi se mărească leafa şi să avansezi într-o funcţie mai înaltă. Tratează învîţatul aşa cum trebuie dacă vrei să ai şanse. Astrologii spun că va fi de depus un efort mare pentru îndeplinirea dorinţelor.

Vărsător

Ai ceva probleme în cuplu. Astrologii spun că veţi trece cu bine peste toate problemele. Nu există dragoste fără obstacole. De data asta, familia partenerului este de vină. Oricum, discutaţi şi ajungeţi la concluzia că iubirea dintre voi este mai importantă ca toate rudele.

Peşti

Faceţi o achiziţie impornatntă. Astrologii spun că schimbaţi casa. Era şi timpul, mai ales că vi se măreşte familia. Aveţi ceva bani puşi de-o parte, astfel căă nu vă râmâne decât să găsiţi locuinţa mult visată. Astrologii vă sfătuiesc ca lângă casă să se găsească neapărat şcolaă şi grădiniţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×