Horoscop zilnic: sâmbătă, 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au nevoie de o pauză

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/01/2020, 14:58
Horoscop zilnic: sâmbătă, 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au nevoie de o pauză
Horoscopul zilei de sâmbătă, 25 ianuarie, aduce schimbări importante pentru zodii. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de sâmbătă, 25 ianuarie 2020, iar veștile nu sunt printre cele mai bune, în special dacă te numeri printre nativii din Vărsător. După o săptămână de muncă asiduă, vrei să îți iei o binemeritată pauză, însă proiectele profesionale par să nu se mai termine.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 25 ianuarie! Probleme și pentru Raci

În cazul în care ești născut în zodia Racului, trebuie să știi că nici tu nu o duci mai bine din acest punct de vedere, pentru că te așteaptă un weekend foarte încărcat. O călătorie neașteptată îți dă toate planurile peste cap și pornești la drum fără niciun chef. Ai mare grijă, pentru că riști să distrugi tot ce ai construit în ultima vreme.

Berbec

Nu te aștepta ca toată lumea să fie de acord, deoarece ideile pe care le exprimi azi nu sunt uşor de acceptat, nici la îndemână oricui. Ești ceva mai original în exprimare, poate prea modern pentru cei care te ascultă şi nu pot înţelege clar ce spui, dar se pare că ești un vizionar ce spune azi lucruri care vor fi obişnuite peste un an. Nu te lăsa doborât de refuzul sau dezinteresul celor prea învechiţi ca să accepte noutatea, pentru că va veni o zi când toţi vor considera că ideile tale de acum sunt absolut fireşti.

Taur

Pleci la drum cu sufletul închis, de parcă nu ai avea niciun chef să faci acum această călătorie sau cu teama pentru ceea ce te aşteaptă la destinaţie. Când nu ai o atitudine pozitivă cu privire la ceea ce se va petrece pe parcurs, e şi normal să înceapă să apară probleme la tot pasul. Dacă nu îți poți modifica starea psihică dinaintea plecării, mai bine nu mai pleca deloc. Pune un zâmbet pe chip şi gândește pozitiv, pentru că numai aşa poți evita situaţiile neprevăzute care stau la pândă.

Gemeni

Reușești să păcălești o situaţie astfel încât totul să iasă în favoarea ta. Nu te simţi vinovat cu nimic, consideri că ai făcut tot ce ți-a stat în putinţă pentru a ajunge la acest rezultat căci, uneori, scopul scuză mijloacele. Ce-i drept, nu ai mers pe cele mai corecte căi pentru a ajunge la acest țel, dar ce mai contează acum legile scrise sau nescrise, dacă totul s-a rezolvat de minune? Bucuria pe care o simți poate însemna de fapt eşecul altei persoane, dar… asta-i viaţa!

Rac

Trebuie să fii spontan în reacţii şi să dai repede răspunsurile care ți se cer. Nu risca nimic, pentru că nu este vorba nici de grabă, nici de impulsivitate aici, ci doar de reacţii rapide care demonstrează că știi bine ce vrei. Dacă ți se pune o întrebare neaşteptată, vei şti imediat răspunsul, spre uimirea multora care ar fi avut nevoie de mai mult timp de gândire. Ai mintea limpede şi raţionamentele merg „brici”, ca după manual.

Leu

Ești indus în eroare de un vis periculos, care ori are un preţ mult prea mare de plătit, ori te face să scoți la iveală o latură negativă a caracterului tău. E ca şi cum, pentru a ajunge la un țel propus, trebuie să fii dur, să comiți un gest incorect sau să faci altcuiva un rău, dar consideri că merită acest sacrificiu pentru visul cel mare. Mai gândește-te! Chiar dacă vei ajunge la ce ți-ai propus, va veni o zi în care te vei rușina din cauza neregulilor făcute şi nu te vei putea lăuda nimănui cu ceea ce ai realizat din cauza ocolișurilor nefaste.

Fecioară

Călătoriile care erau programate pentru azi conţin o mare doză de agresivitate. Ori traficul e infernal şi te enervezi la tot pasul, eliberându-ți nervii pe ceilalţi şoferi, ori ceea ce te aşteaptă pe parcurs te face să regreți că ai plecat la drum, pentru că nu e o zi tocmai potrivită pentru deplasări. Te întorci acasă frânt de oboseală şi stresat, fără prea multe treburi rezolvate pe parcursul zilei. Dacă poți amâna călătoriile pe altădată, ai fi mai câştigat, dar probabil e o obligaţie de serviciu ce nu suferă amânare.

Balanță

Cu stimulentul potrivit, orice proiect ce părea că stă pe loc poate căpăta un alt ritm de evoluţie. O veste bună te poate încuraja să mergi mai departe. O mână de ajutor de la un prieten care a trecut deja prin ceva similar se va dovedi a fi salvatoare. Umărul pus de cineva drag alături de tine, îți va reda încrederea în şansele de reuşită ale acestui plan, pentru că, ştiindu-te susţinut şi aprobat de pe margine de alţii, ai altă putere de a duce mai departe ceea ce ai început. Caută tovarăşii potriviţi!

Scorpion

Se încing dispute aprinse în mediul în care, de obicei, aveai relaţii armonioase cu toată lumea. De data aceasta ești cam nervos şi refuzi dialogul paşnic, pentru că ai impresia că deţii soluţii la problemele tuturor. Dacă ceilalţi nu îți dau dreptate, ai tendinţa de a riposta agresiv, ceea ce tensionează atmosfera pe oriunde ai trece. Poate că această atitudine ofensivă este totuşi benefică, dar numai în acele spaţii în care trenează rutina şi plictiseala, pentru că aduci un dram de energie.

Săgetător

Primești niște veşti de la o oarecare distanţă de casă care te pun pe gânduri. Ai fi în stare să pleci la drum pentru a fi acolo unde se petrec toate aceste evenimente. Nu te poți linişti cât timp nu vin noi şi noi informaţii de acolo şi îți pare rău că nu ai soluţii pentru a fi de ajutor celor implicați, chiar şi prin telefon. Dacă pornești azi la drum, e posibil să apară tot felul de situaţii neprevăzute ce vor strica plăcerea călătoriei, deci n-ar fi rău să te informezi atent înainte de a pleca! Poate, astfel, eviți neplăcerile.

Capricorn

Chiar dacă nu îți place să recunoști, uneori, trebuie să te supui celor mai puternici, celor care îți sunt mai superiori şi de la care ai multe de învăţat. Chiar dacă unii te tratează de sus, ca şi cum ar avea vreun drept de stăpâni asupra ta, te vei supune umil şi modest, dar cu speranţa că îți vei lua într-o zi revanşa. De data aceasta îi recunoști valoarea şi poziţia, dar va veni o zi când nu vei mai lăsa pe nimeni să îți dea ordine. Acceptă lecţia şi urcă mai sus prin ceea ce înveți!

Vărsător

A sosit momentul să iei o pauză înainte de a extrage concluzia finală la proiectul care se apropie de sfârşit. Nu te grăbi să iei acum o decizie categorică, pentru că e posibil să mai descoperi ceva de rezolvat chiar pe ultima sută de metri. O zi de detaşare, departe de iureşul evenimentelor, poate fi de folos pentru a mai trece totul odată în revistă şi a înţelege mai bine nivelul la care ai ajuns. Poate chiar cea mai bună informaţie apare exact acum, la final, la timp pentru a schimba complet tot cursul planurilor, deci nu spune hop până nu sari!

Pești

Îți faci o cunoştinţă nouă şi ai convingerea că din acest moment începe o frumoasă prietenie. Ai multe de povestit, multe puncte în comun şi conversaţia merge extrem de uşor, încât poți spune că ai găsit în sfârşit un om cu care te simţi pe aceeaşi lungime de undă. Nu simţi niciun efort în discuţii, ci totul vine de la sine. Dacă mai sunt şi unele sentimente la mijloc, cu atât ești mai norocos, pentru că există şi o astfel de şansă: de a te îndrăgosti.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×