Horoscop zilnic: sâmbătă, 22 februarie. Gemenii nu mai au chef de distracții

Bogdan Solomon   
în Horoscop
21/02/2020, 13:59
Horoscop zilnic: sâmbătă, 22 februarie. Gemenii nu mai au chef de distracții
FANATIK îți aduce horoscopul zilei de sâmbătă, 22 februarie. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce horoscopul de sâmbătă, 22 februarie, iar veștile sunt cât se poate de bune, că doar intrăm cu forțe proaspete într-un nou weekend. Te așteaptă o zi plină de momente frumoase, mai ales dacă ai alături persoana iubită. Vremea te îmbie să „evadezi” undeva, în aer liber, departe de toată agitația cotidiană, iar partenerul de viață te urmează cu cea mai mare plăcere, așa că profită din plin de această ocazie. Cine știe, poate duceți relația voastră la un nou nivel.

Află ce surprize ți-au rezervat astrele pentru ziua de sâmbătă, 22 februarie

Dacă ești născut în zodia Gemeni, te sfătuim să nu lași problemele din ultimele zile să îți strice buna dispoziție. Știm că nu prea ai chef de distracții, însă e weekend, iar prietenii ți-au pregătit o surpriză. Încearcă să le faci pe plac, vei vedea că ușor-ușor vei intra în starea necesară. Știi cum se spune, pofta vine mâncând.

Berbec

Verifică toate informațiile înainte de a pleca la drum, pentru că se poate strecura un detaliu minor care îți poate strica toată plăcerea călătoriei. O poți lua pe un drum greșit, te rătăcești într-o zonă necunoscută, ești deturnat spre o altă destinație sau cei care au promis că te vor însoți își schimbă peste noapte opțiunile. Ceva nu iese conform planurilor stabilite pentru călătoria de azi, dar poți schimba totul din mers astfel încât să pleci totuși de acasă. Chiar dacă nu ajungi acolo unde ți-ai propus, tot poate fi o ieșire plăcută.

Taur

Indiferent cum va fi vremea, vei avea o atitudine senină, de parcă toate ar evolua spre bine în viața ta. Păstrează acest tonus optimist cât mai mult timp, pentru că el va fi cheia tuturor reușitelor viitoare! Poate o problemă, care te macină de câteva luni, își găsește azi rezolvarea, ceea ce îți inspiră un sentiment de liniște și de calmare a spiritelor după o perioadă extrem de agitată. Observi că a meritat să aștepți și, mai ales, să speri că totul se va rezolva! Realitatea îți arată în mod concret că nicio problemă nu durează veșnic și, mai devreme sau mai târziu, orizonturile se limpezesc!

Gemeni

Nu reușești să te integrezi perfect în atmosfera veselă din jurul tău, de parcă nu ai avea chiar atât de multe motive de distracție ca ceilalți. Fă un efort, de dragul lor, să nu discuți azi de nimic grav, serios, supărător, pentru că cei din jur chiar se simt bine și te poți molipsi de la ei. Apar vești bune, iar un zâmbet peste toate acestea ar fi darul suprem! Dacă ai coborî un pic la nivelul celor mici, ai descoperi ce zi superbă este, fără să o tensionezi singur cu problemele caracteristice adulților.

Rac

Observi doar lucruri bune în jur și aceasta se va dovedi a fi sursa de energie pentru a ajunge la un scop foarte înalt. Lasă deoparte nesiguranța, teama de eșec și înlocuiește-le cu resurse pozitive perfecte pentru situația în care ești implicat. Ai la îndemână tot ce îți trebuie pentru o reușită de proporții pe care o poți numi apogeul unor eforturi sau împlinirea unui vis. Ești atât de entuziasmat de ceea ce îți iese din mâini, încât spui deja tuturor că ai ajuns acolo unde visezi, că e maximum la care puteai spera vreodată. Felicitări, păstrează-ți acest tonus pentru viitoarele succese!

Leu

Pentru a vedea cu claritate realitatea, ar trebui să pătrunzi un pic în interiorul lucrurilor, nu doar la suprafață, pentru că există aspecte bine ascunse pe care doar intuiția ți le-ar putea arăta. Nu fii superficial, mulțumindu-te cu niște aparențe frumoase, dar înșelătoare, ci încearcă să treci dincolo de cortină, să analizezi situația și din culise, pentru că ceea ce nu se vede poate fi de fapt realitatea. Unii știu să se ascundă în spatele unor vorbe mari sau a unei măști false, dar azi ai un fler cu totul special de a mirosi de la distanță adevărul, ca măcar să poți elucida unele mistere ambalate în lumini ireale.

Fecioară

Șansa cea mai mare nu este unică, ci poate apărea din două direcții în același timp. Este posibil să fii atât de norocos încât să profiți și de una și de alta la fel de bine. Parcă trece un înger protector pe deasupra capului tău și îți oferă o a doua șansă cu privire la o situație care nu ți-a ieșit prea bine data trecută sau îți așază pe tavă mai multe opțiuni la fel de profitabile, și doar de alegerea ta depinde asupra căreia te oprești. Mai trage un loz și, surpriză, este tot câștigător! Nu trebuie să fii atât de suspicios în fața hazardului, ci să te bucuri nespus de mult că ești norocosul!

Balanță

Ai ajuns la finalul unei etape și îți permiți o zi de odihnă. Se vede că ești obosit, refuzi orice activitate care cere de la tine chiar și cel mai mic efort. Ai parcurs un drum lung și acum simți nevoia de o recuperare totală a energiilor consumate. Meriți toate felicitările, și ziua de azi constituie un prilej excelent de a povesti lumii prin ce ai trecut și cât de mult ai muncit ca să ajungi la acest nivel care te satisface din multe puncte de vedere. Faptul că ai ajuns la capăt este cea mai mare bucurie!

Scorpion

Ești foarte atent la detalii și nu emiți păreri decât atunci când ești sigur că ai înțeles bine ce ai auzit. Culegi informații de la tot felul de surse, stai și analizezi tot ce afli, gândești înainte de a vorbi, ca să nu greșești cumva cu vreo opinie pripită. Este bine să stai și să asculți tot ce vine către tine, să pui cap la cap informațiile, să confrunți mai multe surse de documentare, ca nu cumva să iei în calcul un singur punct de vedere, iar acesta să fie incomplet sau eronat. Lumea va aprecia modul foarte matur și profund cu care analizezi orice informație, și la final vei fi cel mai în măsură să extragi concluzii pertinente și bine documentate.

Săgetător

Sunt mulți care ar vrea să-ți țină companie și să îți ridice moralul, dar te refugiezi într-o zonă sumbră care nu îți face bine. Chiar dacă familia te înconjoară ca în fiecare zi, parcă nu îți găsești locul nici măcar în propria casă. Planează o tensiune, te simți singur, părăsit, dat la o parte, însă, este o senzație greșită. Nimeni nu te-a abandonat, așa cum ai fi tentat să spui, ci doar o vagă depresie îți dă târcoale și te face să te simți ciudat oriunde te-ai afla. Permite celor care te iubesc să se apropie de tine, deschide-le poarta sufletului, pentru că tu ești cel care rupe orice legătură cu ei.

Capricorn

Atitudinea calmă și relaxată pe care o abordezi în fața unei noi provocări este perfectă, pentru că nu intri în panică dacă lucrurile capătă un ritm ciudat. Le tratezi pe toate rațional, logic, matur, organizat, conștient că nimic nu se clădește peste noapte. Faci un pact cu timpul pentru că mai este cale lungă până vei ajunge acolo unde îți dorești. De ce să te grăbești? Ai răbdare suficientă pentru a le lua pe toate pe rând, pe îndelete, și a le duce la îndeplinire, convins că viitorul spre care te îndrepți va aduce rezultate stabile, solide, consistente. Ești un exemplu de maturitate și încredere în ziua de mâine!

Vărsător

Ești în formă excelentă și ar fi bine să folosești energia de care dispui azi la cote maxime. Ar fi păcat să o lași să se stingă ocupându-te de activități minore, sedentare, confortabile prin jurul casei. Ce-i drept, dacă nu ai cu cine face echipă pentru a te apuca de ceva interesant, e firesc să pierzi elanul și să aluneci spre o stare de moleșeală, așa cum îți dictează anturajul. Ai în preajmă oameni care nu au chef de mișcare sau de aventură și te trag alături de ei, când ai fi vrut să escaladezi azi Everestul!

Pești

Dacă nu ai libertate deplină de acțiune, parcă nu ești în stare de nimic constructiv. Lupți pentru dreptul tău de a face ceva pe cont propriu, de a fi propriul stăpân, deoarece crezi mult în ideile pe care le ai și merită să le faci ascultate. Sunt mai originale și mai deosebite decât altele, și, ca tot ce-i nou, sunt greu de acceptat de cei mai conservatori din fire. Dacă ți-ar urma sfaturile, mulți ar avea de câștigat, dar sunt reticenți la noutate. Chiar și tu, la prima vedere!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×