Horoscop zilnic: sâmbătă, 19 ianuarie 2019. Probleme de sănătate pentru două zodii

Silviu Ghering    Maria Cristina   
în Horoscop
18/01/2019, 17:12
Horoscop zilnic: sâmbătă, 19 ianuarie 2019. Probleme de sănătate pentru două zodii

Horoscopul zilnic spune că sâmbătă, 19 ianuarie, o parte dintre nativi se vor confrunta cu probleme existențiale, sentimentale și financiare. O zodie va primi bani, iar o alta va spune adio unei iubiri! Finalul lunii ianuarie îi arată pe nativi mai hotărâți și mai pregătiți să pornească de la capăt pe orice plan.

Așa arată horoscopul zilei de sâmbătă, 19 ianuarie 2019

 Berbec

Berbecii sunt puși pe fapte mari. Faceți curat în casă, reparați ce este stricat sau vă apucați de gătit. Vă înțelegeți bine cu familia, iar comunicarea este la un alt nivel în aceste zile. Vor intra în discuție cumpărarea sau vinderea unor bunuri. Spre seară ați putea primi vizita unui prieten mai vechi.

 Taur

Pentru Taur sfârșitul acestei săptămâni aduce întâlniri cu prietenii sau vacanțe relaxante la munte. Nu vorbiți foarte mult cu persoanele pe care le veți întâlni în această zi, deoarece nu veți găsi un numitor comun și s-ar putea isca discuții aprinse. Sunteți nemulțumiți de salariul pe care îl luați, care nu este raportat la munca pe care o depuneți.

 Gemeni

Gemenii primesc bani în acest sfârșit de săptămână. Munca depusă vă va fi răsplătită pe măsură, iar voia bună nu lipsește în această zi. Mănâncă corect și dormi mai mult. Zilele pierdute de până acum încep să își facă simțită prezența.

 Rac

Racii sunt extrem de energici, intuitivi și plini de fascinație.  Farmecul și eforturile depuse de până acum vor fi observate de către persoanele pe care voiați să le impresionați. Nu vă risipiți energia pozitivă cu persoanele negative.

 Leu

Leii sunt arțăgoși în aceste zile, iar oboseala pe care au acumulat-o își va spune cuvântul. Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și schimbați-vă puțin regimul alimentar, deoarece v-ar putea supăra ficatul în aceste zile. Totul va reveni pe drumul cel bun, iar revelațiile pe care le veți avea în aceste zile sunt importante!

 Fecioară

Astăzi veți avea o întâlnire importantă. Discuții pentru o nouă afacere sau un nou job vor fi aduse în prim-plan. Aveți grijă ce hotărâți și nu vă aruncați cu capul înainte. Fiți prudenți și gândiți-vă de zece ori înainte de a renunța la ceea ce aveți acum. s-ar putea să fie o idee mai puțin inspirată.

 Balanță

Balanța va străluci în această zi. Veți merge la un eveniment important unde ceilalți oameni vor fi captivați de tot ceea ce veți scoate pe gură. Imaginea dumneavoastră va fi consolidată . Scăpați de emoții și vorbiți direct și la obiect.

Scorpion

Pentru nativul din Scorpion astăzi va fi o zi de relaxare. Își vor delecta sufletele în sălile de spectacol, la o expoziție, într-un muzeu sau o sală de cinema. Toate aceste activități socio-culturale vă cor atrage în aceste zile. Chiar aveați nevoie de o zi ca aceasta!

 Săgetător

Banii sunt principala voastră preocupare. Aveți cheltuieli neprevăzute, iar „cureaua” nu prea vă ține. Căutați o soluție pentru a rezolva această problemă și pentru a ieși din impas. Poate vă ajută familia… așa cum se întâmplă de obicei în astfel de situații.

 Capricorn

Veți petrece timp de calitate cu persoana iubită. După o săptămână încărcată la muncă aveți acum timp să clarificați tot ce va nemulțumit în ultima vreme la partenerul de viață. Veți ajunge la un numitor comun și totul va fi bine.

 Vărsător

Sănătatea este șubredă! Și nu este de glumit cu așa ceva. Problemele de la serviciu vă afectează enorm, iar asta se va resimți curând. Este musai să vă odihniți și să vă gândiți dacă merită să continuați așa, dar nu uitați un lucru: „Are balta pește!”

Pești

Petrecere de zile mari în acest weekend! Vă certați cu partenerul de viață, însă vă găsiți alinare în prieteni, care reușesc să vă scoată din stare și să vă aducă pe linia de plutire.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×