Horoscop zilnic: sâmbătă, 16 noiembrie 2019. Fecioarele au planuri mari

Bogdan Solomon   
în Horoscop
15/11/2019, 13:50
Horoscop zilnic: sâmbătă, 16 noiembrie 2019. Fecioarele au planuri mari
Ziua de sâmbătă aduce planuri mari pentru nativii din Fecioară. Sursa foto: click.ro

Ziua de sâmbătă, 16 noiembrie aduce o serie de schimbări importante pentru cea mai mare parte a nativilor, mai ales din punct de vedere al vieții sentimentale. De aceea, FANATIK îți recomandă să dai dovadă de mai multă flexibilitate în relația cu persoana iubită, mai ales dacă ești născut în zodia Berbecului.

Ce surprize ne rezervă astrele în ziua de sâmbătă, 16 noiembrie

Și Fecioarele au parte de un sfârșit de săptămână complicat, așa că fii cu băgare de seamă dacă te numeri printre nativii acestui semn zodiacal. Încerci din răsputeri să duci la îndeplinire planuri îndrăznețe din sfera profesională, dar riști să strici totul din prea multă ambiție.

Berbec

Ai ajuns într-un punct mort al unei acțiuni de unde nu se mai poate face nimic și te simți ca pierdut în spațiu, fără direcție, fără ieșire. Cel mai mult te deranjează faptul că depindeau și alții de acest pas și, cum tu nu mai ai nicio soluție, bateți cu toții pasul pe loc și așteptați o minune. Ea nu va apărea, ca atare detașează-te de acest eșec și caută imediat o altă cale.

Taur

Energia pe care o investești cu entuziasm în proiectele profesionale va avea rezultate excelente, deci merită să continui în același ritm. Ai convingerea că totul va ieși excelent datorită acestei implicări totale, și dacă mai ai și norocul de a găsi tovarășii potriviți, la fel de implicați, de motivați și de dornici de succes, finalul nu e departe!

Gemeni

Atmosfera este tonică și pozitivă în casa ta, de parcă fiecare membru al familiei participă trup și suflet la un eveniment fericit din care toți au ceva de câștigat. Veștile bune legate de viața de familie animă relațiile dintre cei ai casei și vă fac pe toți mai veseli și mai implicați. Se prefigurează vremuri mult mai bune la orizont, ceea ce vă face pe toți foarte motivați să ajungeți mai repede la împlinirea acestor vise frumoase.

Rac

Numai prudența te poate salva de un risc care apare azi în calea ta ambalat într-o formă oarecum atrăgătoare. Totuși, intuiția ta nu greșește și simte de la o poștă că, în spatele acestei măști, se poate afla un pericol imens. Nu te lași păcălit de aparențe și tocmai pentru că nu dai curs atracției pe care o simți la prima vedere, vei scăpa fără urmări nedorite. Vei descoperi, după aceea, ce se ascundea în spatele acestui moment critic și te vei felicita că ai rezistat ispitei, spunând nu!

Leu

Tot ce faci azi parcă merge pe dos, așa că e mai bine să le lași pe altădată decât să insiști și să consumi inutil timp și energie. Apar mici obstacole în orice activitate, de la cele mai neînsemnate până la cele mai importante, de parcă ai fi total neîndemânatic sau împrăștiat. Nu te poți concentra la nimic eficient, dar nici să stai degeaba nu poți, ca atare tot te apuci de o treabă, dar nu prea are efectele dorite. Întârzierile, refuzurile, micile defecțiuni apar la tot pasul, încât vei spune că e o zi ratată.

Fecioară

Este bine să ţii cont de tot ce se petrece în jurul tău, în special în familie, dar nu numai, atunci când îţi pregăteşti strategia pentru a face un pas înainte pe plan profesional. În viața sentimentală totul merge ca pe roate, pentru că este momentul potrivit să duci relația cu persoana iubită la un alt nivel.

Balanță

Trebuie să iei o decizie importantă pentru tine și partener, dar tu ești persoana cea mai potrivită să facă alegerea corectă. Persoana iubită ar decide după ceea ce simte, după propriile dorințe, în funcție de ce îi transmite  inima, dar tu ești de altă părere. Ai mintea mai limpede, nu orbită de amor sau vise imposibile, deci vei putea discerne corect și astfel să-l tragi și pe cel drag după tine.

Scorpion

Ai de-a face cu persoane care nu merită încrederea ta, și pentru că nu te poți baza nici pe sprijinul lor, nici pe informațiile pe care le transmit, practic bați pasul pe loc și nimic nu merge. Profitorii sunt piedica principală în calea  marilor tale planuri, pentru că la tot pasul ei vor încerca să ți se bage pe sub piele și să afle ce gândești.

Săgetător

Fii foarte atent la oamenii pe care îi atragi astăzi alături de tine într-un plan comun, pentru că s-ar putea să nu fie cei mai potriviți tovarăși pentru ceea ce ți-ai propus. Ori au interese egoiste și vor face tot posibilul să tragă, la final, tot succesul de partea lor, ori doar vor profita de eforturile tale pentru a-și asigura lor ascensiunea. Fii foarte exigent la toate semnalele negative care vin de la aceștia, pentru că îți vei da seama din timp că au ceva de ascuns.

Capricorn

Trebuie să îți vezi mai mult de propria persoană, chiar dacă asta ar părea, în ochii altora, un semn de egoism. Nu trebuie să te temi de părerea altora, ci să-ți oferi dreptul de a te ocupa de treburile care te preocupă. Mai uită de sarcinile de serviciu, mai lasă treburile de acasă și în grija altora, pentru că azi tu ești în centrul atenției.

Vărsător

Aștepți o aprobare sau un document oficial care să-ți asigure evoluția spre etapele viitoare. Fără acea semnătură, nu poți trece mai departe, așa că depinzi de ea și riști să mergi pe o cale ilegală sau incorectă care, mai devreme sau mai târziu, se va împotmoli cumva. Fă tot posibilul să obții acel act fără astfel de lucruri. Nici nu știi cum te trezești cu vreo sancțiune dacă ignori aspectul legal al planurilor începute, deci nu bâjbâi pe căi nesigure!

Pești

Atmosfera idilică de azi este prielnică unei noi iubiri care e ca un joc adolescentin ce te face să te simți bine, eliberat de orice griji, frici și inhibiții. Un vis dulce se naște în cuplul vostru și vă apropie chiar mai mult decât v-ați fi așteptat. Surprizele de ordin sentimental pot apărea de oriunde, dar pentru a avea parte de ele, trebuie să profiți de orice ocazie de a cunoaște oameni și de a socializa.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×