Horoscop zilnic: sâmbătă, 15 februarie 2020. Racul atrage pericolul ca un magnet

Alexa Serdan   
în Horoscop
14/02/2020, 14:54
Horoscop zilnic: sâmbătă, 15 februarie 2020. Racul atrage pericolul ca un magnet
Horoscop zilnic: sâmbătă, 15 februarie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Horoscopul zilei de sâmbătă, 15 februarie 2020, aduce potrivit astrologilor, numeroase controverse, provocări și situații limită. Semnele zodiacale nu trebuie să între în panică pentru că întotdeauna binele va învinge, așadar ziua se va încheia într-o notă pozitivă.

Horoscop pentru ziua de sâmbătă, 15 februarie 2020, pentru cele 12 zodii

Berbec

Treci mult prea ușor de la o extremă la alta și reușești să tulburi multe ape. Haosul care domnește în jur s-ar putea să-ți aducă un torent de emoții, lacrimi și evenimente neplăcute.

Taur

Ești concentrat pe un scop, dar s-ar putea să nu iasă nimic bun. Nu ai curajul să iei decizii radicale și eziți să discuți problemele pe care le ai. Paharul e cam plin, mare atenție să nu se verse!

Gemeni

Riști la tot pasul și pierzi enorm de multe. Nu este vorba de lucruri materiale, ci mai degrabă de ceea ce se întâmplă în sufletul tău. Nu-i lăsa pe ceilalți să te controleze și ia atitudine rapid!

Rac

Atragi toate pericolele și obstacolele majore care-ți ies în cale. O persoană nouă își tulbură liniștea și acea puțină în perioada aceasta. Ar merita să iei o pauză și să te relaxezi mai mult.

Leu

Fă un pas înapoi și nu lua decizii pripite. Ai puterea de a trece peste momentele grele, nu renunța la această putere. Nu-i lăsa pe ceilalți să hotărască în numele tău, nu azi.

Fecioară

Începi să vezi tot mai clar lucrurile de lângă tine. Ai capacitatea de a duce conversațiile într-un teritoriu profund, profită de această calitate excepțională. Fii gata să dai explicații concrete!

Balanță

Nu te opri în mijlocul propoziției și spune tot ceea ce ai pe suflet. Uneori cuvintele pot răni, dar acum nu este cazul. Nu-ți mai ține în frâu emoțiile și reacțiile dureroase, eliberează-te.

Scorpion

Uită tot ce ai planificat pentru azi. Furtuna care intră în viața ta vine cu multe sarcini de îndeplinit și nervi întinși la maxim. Învață să apreciezi micile plăceri ale vieții și nu mai aștepta finalul poveștii.

Săgetător

Ai o lene molipsitoare și nu vrei altceva decât să te uiți la filme sau să citești. Aprovizionează-te cu dulciuri și sucuri și fă-te comod în canapea. Ignoră-i complet pe ceilalți și relaxează-te.

Capricorn

Treci printr-o perioadă în care înveți foarte repede. Acumulează informațiile de care ai nevoie în viața personală, cât și profesională. Nu știi de unde sare iepurele și vei primi o șansă minunată.

Vărsător

Renunță la planurile care necesită deplasări. Stai mai mult pe lângă casă și nu cheltui toate economiile. Mai păstrează bani la ciorap, nu știi niciodată când ai nevoie. Fii un om cumpătat!

Pești

Te pui singur în situații neplăcute pentru că nu gândești ceea ce spui. S-ar putea să intri într-o situație din care să nu mai găsesști calea de ieșire. Evită lucrurile pe care nu le stăpânești.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×