Horoscop zilnic pentru vineri, 15 noiembrie 2019. Taurii sunt înconjurați de oameni răutăcioși

Dan Suta   
în Horoscop
14/11/2019, 14:29
Horoscop zilnic pentru vineri, 15 noiembrie 2019. Taurii sunt înconjurați de oameni răutăcioși
Horoscop 15 noiembrie 2019. Sursa foto: ListLand

Potrivit cel mai nou horoscop, cel pentru ziua de vineri, 15 noiembrie 2019, Taurii vor fi înconjurați de oameni răutăcioși și trebuie să facă față atacurilor acestora. Nici pentru Gemeni și Vărsători nu e o zi mai liniștită, însă vor reuși să găsească soluții la problemele pe care le vor întâmpina,

Horoscop 15 noiembrie pentru Berbec

Berbecii au parte de o zi de vineri interesantă din punct de vedere relațional. Reușesc să comunice mai bine cu anumite persoane, chiar și sub presiune. Au parte de o zi plină de provocări.

Taur

Taurii trebuie să facă față unor răutăți gratuite. Au nevoie să își definitiveze strategiile: ori reacționează la impuls, ori îi ignoră pe cei care nu încap de ei.

Gemeni

Gemenii vor întâmpina câteva dificultăți pe plan relațional. Îi vor trece tot felul de sentimente contradictorii vizavi de persoana iubită ori față de un prieten.

Rac

Racii se vor concentra exclusiv pe ceea ce ține de muncă. Vor dovedi că sunt persoane în care se poate avea multă încredere.

Leu

Leii nu sunt în cea mai fericită zi a vieții lor. Se vor dezmetici la finalul zilei și vor reveni la sentimente mai bună după ce se vor consulta cu persoanele din jur despre cum să iasă din starea de anxietate.

Fecioară

Fecioarele schimbă complet strategia. Vor face tot felul de concesii și vor reuși să schimbe multe lucruri în viața lor.

Balanță

Balanțele trec peste toate compromisurile și reușesc să ia în sfârșit o decizie în carieră care nu le afectează imaginea.

Scorpion

Scorpionii duc niște lupte cu cei din jur, niște războaie de idei. Nu vor ieși câștigători dacă vor fi mereu în ofensivă.

Horoscop 15 noiembrie pentru Săgetători

Săgetătorii primesc niște vești destul de plăcute de dimineață. Cineva le înseninează ziua.

Capricorn

Capricornii spun tot felul de lucruri nelalocul lor, fapt pentru care sunt considerați răutăcioși. Trebuie să salveze situația urgent.

Vărsător

Vărsătorii au o zi dificilă. Izbucnesc ușor în plâns pentru că sunt foarte sensibili la fiecare remarcă.

Pești

Peștii se regăsesc în discuțiile cu niște persoane mai vârstă. Au multe de învățat, așa că e recomandat să fie numai ochi și urechi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×