Horoscop zilnic: miercuri, 26 februarie 2020. Leul trebuie să renunțe la modestie

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
25/02/2020, 15:01
Horoscop zilnic: miercuri, 26 februarie 2020. Leul trebuie să renunțe la modestie
Horoscop 26 februarie

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO  îți aduce horoscopul zilei de 26 februarie. Multe dintre zodii au parte de o zi liniștită, alții însă primesc vești proaste. Leul însă ar face bine să renunțe la modestie.

Berbec

Trecutul îi ajunge din urmă pe Berbeci, oricât de mult ar evita. Greșelile făcute în trecut vin parcă să v bântuie prezentul. Comunicaţi deschis, doar aşa veţi găsi o soluţie benefică şi veţi scăpa de probleme, dar trebuie să învățați din greșeli.

Taur

Taurii au o zi foarte relaxantă, chiar dacă sunt nevoiți să meargă la locul de muncă. Discuțiile cu colegii vor fi constructive, iar acasă vă așteapt o atmosferănumai bună pentru reîncărcat bateriile.

Gemeni

Gemenii pot avea astăzi discuții în contradictoriu cu unele persoane din familie, dartoate tensiunile se vor risipi la o masă alături de cei dragi. Trebuie să învățați să mai lăsați de la voi.

Rac

Racul are chef de ducă, deoarece simte nevoia unei vacanțe cât de scurtă. Aerul curat vă va ajuta să vă puneți ordine îngânduri și să găsiți mai repede soluții la problemele dumneavoastră.

Leu

Leul face lucruri bune astăzi și nu trebuie să mai fie modest, ci să îi lase și pe ceilalți să vadă realizările sale. Te vor aprecia astfel la adevărata ta valoare.

Fecioară

Fecioara va vedea cu ochii spi semnele că sunt pe direcția bună. Planurile sale de afaceri încep să dea roade, iar acum nu trebuie decât să  stați și să priviți cum vă dezvoltați din mers.

Balanţă

Nativul Balanță trebuie să învețe din greșeli, altfel va fi nevoit să le retrăiască. Apar ocazii bune de a avansa în societate, dar și în relația cu partenerul de viață.

Scorpion

Fă un pas înainte pentru a construi o relaţie reală la care te gândeşti de ceva vreme şi care până acum nici măcar la stadiul de proiect nu a fost pentru tine. Viața s-ar putea să aibă planuri frumoase pentru tine.

Săgetător

Săgetătorul are probleme de comunicare, care îi aduc alte probleme la locul de muncă. Doar pentru că nu te-ai făcut bine înțeles vei avea de tras mai mult astăzi, poate chiar și după program.

Capricorn

Capricornul este bulversat astăzi de niște vești pe care spera să le primească mult mai târziu. Acestea vin însă și îi cam schimbă planurile de viitor, deoarece își pusese speranțe mari, iar acum se vede cu planurile năruite.

Vărsător

Vărsătorul s-ar putea să pună mâna pe o sumă frumușică de bani. Este posibil să vândă un imobil, o moștenire, iar partea să să fie una generoasă și numai bună pentru demararea unei afaceri.

Pești

Peștii pot avea o problemă de sănătate care să le dea ceva bătăi de cap, însă cu tratamentul potrivit vor trece peste acest hop cu ușurință, mai ales dacă au familia aproape.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×