Horoscop zilnic: miercuri, 20 februarie. Racul trebuie să stea departe de mașină!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
19/02/2019, 16:47
Horoscop zilnic: miercuri, 20 februarie. Racul trebuie să stea departe de mașină! GALERIE FOTO
Horoscopul pentru data de 20 februarie vine cu vesti proaste pentru multe zodii

Horoscopul zilei de 20 februarie aduce vești proaste pentru multe zodii! Acestea sunt sfătuite să nu investească astăzi și să nu ia decizii importante, deoarece acestea s-ar putea să nu fie chiar cele mai inspirate. Cu toții sunt stresați, puși pe harță. Ba la serviciu, la cu partenerul de viață, este posibil să apară discuții aprinse, astăzi.

Pentru Berbec sunt vești proaste, deoarece este posibil să sufere un accident cerebral, iar Racul nu ar trebui să se urce astăzi în mașină, deoarece ar putea fi implicat într-un accident de mașină, iar vinovat va fi chiar el!

Berbec

Nativii Berbec nu traiesc cea mai buna zi din viata lor! Energia nu le permite sa duca prea multe proiecte la final. Va sfatuim să nu va asumați prea multe responsabilități, pentru că riscați să va irosiți timpul. Un bărbat mai în vârstă va ajută cu sfaturi utile. Sunteți predispus la stări depresive și chiar la accidente vasculare! Mai multă odihnă nu ar strica!

Taur

Astăzi este posibil să întârziați la job, iar șeful va ridica tonul, chiar dacă întârzierea nu vi se datorează. Dacă nu va stăpâniți nervozitatea, riscați să ajungeți în situații neplăcute față de colegii de serviciu și de partenerul de viață.  Concentrați-va asupra activităților urgente, dar nu luați decizii foarte importante astăzi. Puteți să va bazați pe intuiție.

Gemeni

Vă simțiți slăbit și nu reușiți să va încadrați în programul stabilit. Vă recomandăm să nu va asumați nici un risc. Oricât ați forță, șansele de reușită nu sunt astăzi de partea dumneavoastră. Evitați discuțiile în contradictoriu pe teme religioase cu o femeie mai în vârstă, ca să nu aveți de suferit!

Rac

Racul este impulsiv în prima parte a zilei, ba chiar ușor agitat. S-ar putea să declanșați o ceartă cu partenerul de viață din cauza că nu este de acord să plecați într-o călătorie în interesul familiei. Vă sfătuim să va temperați nervozitatea. Tot răul este spre bine, pentru că amânarea călătoriei ar putea să va salveze de la implicarea într-un accident de circulație care v-ar putea pune viața în pericol.

Leu

În prima parte a zilei luați o decizie inspirată într-o problemă financiară și este posibil să obțineți beneficii importante pentru cămin. Vă sfătuim să fiți prudent în colaborarea cu un partener de afaceri, deoarece acesta s-ar putea să apeleze la mijloace nelegale, care va crează complicații nedorite. Evitați speculatiile financiare și nu neglijați sfaturile unei persoane mai în vârstă!

Fecioară

Sunteți foarte bine văzut la seriviciu, unde șeful vă laudă și vă și propune să plecați în străinătate, în interes de serviciu. Un coleg rătăcios vrea sa vă bage bețe-n roate, dar nu trebuie să-i răspundeți, nu trebuie să vă coborâți la nivelul său.

Balanță

S-ar putea să aveți parte de reproșuri din partea partenerului de viață-fie pentru că ați venit târziu acasă, fie pentru că ați cheltuit prea mulți bani. Păstrați-va calmul! Vă recomandăm să acordați mai multă atenție familiei și, în special, relațiilor sentimentale. Fiți diplomat față de o rudă mai în vârstă!

horoscop 20 februarie
Horoscop 20 februarie avertizeaza nativii din zodia Berbec asupra sanatatii

Scorpion

Astăzi ar fi bine să evitați deplasările cu autoturismul. Există pericolul să fiți implicat într-un accident de circulație produs din vina dumneavoastră. În cazul în care sunteți nevoit să folosiți mașină, circulați cu mare atenție și nu va grăbiți! De asemenea, ar fi bine să verificați cu mare atenție starea tehnică a autoturismului, pentru a evita problemele.

Săgetător

Faceți câteva drumuri scurte care îmbină interesele profesionale cu cele personale. Horoscop va sfătuiește să fiți prudent, pentru că există pericol de accidente. În cursul dimineții sunteți cam irascibil și aveți tendința să faceți din țânțar, armăsar. Evitați discuțiile în contradictoriu!

Capricorn

Este multă tensiune în jurul dumneavoastră, iar asta vă afectează. S-ar putea să aveți reacții necontrolate față de colegii de serviciu. Vă sfătuim să evitați întâlnirile de afaceri și deciziile privind investițiile. Dedicați-va activităților de rutină și încercați să acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale! Este recomandabil să evitați speculatiile de orice fel, pentru a evita posibile pierderi.

Vărsător

Din cauza nervozității, puteți avea dificultăți de comunicare cu partenerii de afaceri și cu partenerul de viață. Horoscop mâine 20 februarie va sfătuiește să va păstrați calmul și să manifestați mai multă diplomație în relațiile cu cei din jur. În cazul în care circulați cu autoturismul, conduceți cu prudența! Există riscul să fiți implicat într-un accident.

Pești

Astăzi vreți să încheiați un proiect la care lucrați de ceva vreme, dar graba strică treaba! Așadar, nu va pripiți, dacă nu vreți să stricați ceva tocmai la final! Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu. În atmosferă tensionată de azi, se poate ajunge ușor la un scandal. Dacă sunteți invitat într-o excursie, ar fi bine să renunțați, deoarece nu este o zi bună pentru călătorii, mai ales cu mașina.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×