Horoscop zilnic: miercuri, 13 noiembrie. Fecioarele se remarcă la locul de muncă

Bogdan Solomon   
în Horoscop
12/11/2019, 16:49
Horoscop zilnic: miercuri, 13 noiembrie. Fecioarele se remarcă la locul de muncă
Se spune că o zi de 13 aduce ghinion. Nu și pentru nativii din zodia Fecioarei. Sursa foto: zodiacool.ro

Chiar dacă mulți se tem să nu aibă parte de ghinioane, date fiind superstițiile străvechi, ziua de miercuri, 13 noiembrie vine cu vești bune pentru majoritatea semnelor zodiacale. Cu toate acestea, dacă ești născut sub semnul Berbecului, trebuie să acorzi o atenție sporită persoanei iubite, pentru că pot apărea unele tensiuni.

Ce surprize ți-au rezervat astrele în ziua de miercuri, 13 noiembrie

De cealaltă parte, dacă te numeri printre nativii din zodia Fecioarei, te așteaptă o serie de oportunități la locul de muncă și nu ar fi indicat să le ignori. Viața sentimentală poate aduce unele probleme, însă nimic nu trebuie să te îngrijoreze. Profită din plin de toate energiile pozitive care te învăluie în această zi.

Berbec

Nu traversezi o perioadă prea bună în plan amoros, de aceea stresul pe care îl vei resimţi va fi unul enorm. Motivele tensiunilor dintre tine şi partener sunt destul de serioase şi este nevoie de multă analiză pentru a reuşi să ieşiţi din impas. Calmul şi vorba bună vor aduce un plus pentru o comunicare eficientă, de aceea se recomandă să cedezi atunci când situaţia degenerează.

Taur

Când te axezi prea mult pe viaţa ta sentimentală, când îţi ignori total partenerul de viaţă, cam despre asta este vorba în această zi. Ai nevoie de un echilibru, altfel e posibil ca relaţia ta să treacă într-un con de umbră. Dacă îi pregăteşti partenerului tău o cină romantică, ai toate şansele să îl faci să uite de supărări cel puţin pe moment.

Gemeni

Dacă în cursul zilei ai numai treburi de făcut la locul de muncă, spre seară vei avea ocazia de a te revanşa faţă de partenerul tău de viaţă. O călătorie scurtă sau o cină romantică e tot ce îţi trebuie pentru a-l atrage şi mai tare de partea ta. Mai mult decât atât, şi tu aveai nevoie de o relaxare după atâta stres pe plan profesional.

Rac

Ai putea să primeşti ponturi sau veşti legate de unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii pe care le-ai realizat până acum. S-ar părea aşadar că, trebuie să-ţi ridici antenele pentru că se vehiculează tot felul de şanse de câştig pe care ar fi păcat să le pierzi din vizor din cauza faptului că nu ciuleşti urechile la timp. Ele apar, dar trebuie să fii pe fază.

Leu

Azi, casa vieţii sociale, a proiectelor de grup şi a planurilor de viitor iese la rampă. Găseşte-ţi timp aşadar, pentru a te întâlni cu potenţiali sponsori, a discuta cu partenerii tăi de afaceri, strategii de dezvoltare pe termen lung sau a duce negocieri în vederea alăturării tale la un business. De asemenea, s-ar putea să fii interesat de unele programe de voluntariat. Pe plan social, s-ar putea să cunoşti oameni noi interesanţi sau să intri în alte anturaje.

Fecioară

Astăzi ţi se oferă oportunităţi de remarcare la serviciu sau pe plan profesional în general. Acestea ar putea veni la pachet cu responsabilităţi mai mari, deci nu da înapoi dacă ţi se propun astfel de sarcini. De asemenea, comunici mai eficient cu superiorii, opinia ta are mai multă greutate în ochii lor şi poate vei reuși să discuţi cu ei, în sfârşit, despre unele propuneri de eficientizare a muncii tale. În cel mai fericit caz, poţi primi promisiuni ferme legate de o promovare.

Balanţă

Pentru tine pot apărea oportunităţi de a te înscrie la un schimb de experienţă în străinătate, de a pleca într-o delegaţie peste hotare sau la mare distanţă de casă, de a te înscrie la un curs de reconversie profesională ori de a participa la o întâlnire cu o somitate din domeniul tău de activitate.

Scorpion

În prima parte a zilei, ar fi de dorit să-ţi programezi întâlnirile cu potenţiali sponsori, asociaţi şi posibili clienţi pentru a discuta strategii viitoare în care merită să investiţi. La fel de productive ar putea fi şi discuţiile cu partenerul care vizează conturarea unor planuri pe termen lung care vă includ pe amândoi. Spre seară însă, ar putea apărea unele disensiuni între tine şi persoana iubită ori partenerul de afaceri. Poate că unul dintre voi se răzgândeşte într-o anumită privinţă şi îşi retrage sprijinul în raport cu o idee susţinută până atunci. Ascultă-l cu atenţie.

Săgetător

Dacă ai trecut prin evenimente mai puţin plăcute de curând, apelează la familie sau la rudele apropiate pentru sfaturi sau suport moral în aceste momente de răstrişte. Un motiv în plus ca la serviciu să nu dai dovadă de prea multă productivitate. Poate reuşeşti să obţii clemenţă din partea superiorilor şi să pleci mai devreme de la locul de muncă. În felul acesta, reuşeşti să te pui pe picioare pentru ziua de mâine sau te ocupi de unele chestiuni gospodăreşti sau familiale restante. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu le poţi face azi pe toate.

Capricorn

Cu toate că nu eşti în cea mai bună formă la nivel mental şi fizic, este evident că încerci din răsputeri să faci faţă agendei de azi şi să te achiţi de toate treburile pe care ţi le-ai programat. În cele din urmă, ambiţia şi perseverenţa ta vor da rezultate şi vei reuşi să realizezi ce ţi-ai propus. Spre seară însă, ai putea fi tentat să faci unele cheltuieli neprevăzute.

Vărsător

Ai un tonus mental şi fizic bun astăzi, iar atât timp cât ceea ce faci implică să dai dovadă de creativitate şi să fii inovativ, s-ar putea, de asemenea, să fii şi foarte productiv. O problemă ar putea-o constitui însă faptul că nu prea eşti orientat către rezultate pe termen lung sau fezabilitatea ideilor tale, ceea ce ar putea face ca munca pe care o depui să fie atrăgătoare în teorie, dar puţin aplicabilă în practică. Încearcă să îmbini aceste aspecte pentru a nu risca să fii catalogat drept un visător, ci ca o persoană cu picioarele pe pământ.

Pești

Din punct de vedere financiar, s-ar părea că nu ai motive serioase să te plângi astăzi. Este posibil ca să primeşti un bonus ori o mărire salarială pentru efortul depus în ultima vreme la locul de muncă. Ori poate ai motive serioase să crezi că, dacă stai şi astăzi peste program, vei primi una din aceste recompense. Familia s-ar putea să nu fie la fel de entuziasmată ca tine în ceea ce priveşte această perspectivă. Există chestiuni gospodăreşti sau familiale pe care le-ai lăsat nerezolvate pentru prea multă vreme pentru a te concentra pe muncă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×