Horoscop zilnic marți, 20 august 2019. Scorpionii sunt certați la locul de muncă

Dan Suta   
în Horoscop
19/08/2019, 13:25
Horoscop zilnic marți, 20 august 2019. Scorpionii sunt certați la locul de muncă
Horoscop 20 august 2019. Sursa foto: VideoBlocks

În noul horoscop, cel de marți, 20 august 2019, mai mulți nativi vor avea parte de tot felul de provocări. Unele semne zodiacale, precum Scorpionii, vor fi trase de mânecuță pentru felul în care gestionează sarcinile de serviciu. Vor avea parte de tot felul de probleme din cauza ego-ului lor nemăsurat.

Horoscop 20 august 2019 pentru Berbec

Berbecii au parte în cea de-a doua zi a săptămânii de vești bune de la medic. Și-au tot făcut griji cu privire la anumite probleme, cele mai multe imaginare, iar acum află că nu au niciun motiv de panică.

Taur

Taurii vor fi cu susul în jos pentru că apar tot felul de nemulțumiri cu privire la organizarea anumitor evenimente de familie. Cineva apropiat le va fi aproape și îi va liniști.

horoscop 20 august 2019
Gemenii sunt prinși cu minciuna. Sursa foto: TeePublic

Gemeni

Gemenii vor fi puși în fața unei situații destul de complicată. Vor fi nevoiți să recunoască anumite neadevăruri pe care le-au spus pentru a ajuta pe cineva. Știți cum e cu facerea de bine…

Rac

Racii pun cap la cap tot felul de lucruri care li s-au petrecut în ultima perioadă și nu ajung la niște concluzii tocmai mulțumitoare. Vor avea parte de momente destul de potrivnice.

Leu

Leii sunt în lumea lor și se pare că nimeni nu le stă în cale în atingerea celor mai măiestuoase scopuri. Au planuri mari din punct de vedere profesional.

Horoscop 20 august pentru Fecioară

Fecioarele fac niște calcule și le cam iese planul de supraviețuire. Sunt puse pe fapte mari și trasează niște directive importante pentru viitorul lor carieristic.

Balanță

Balanțele trebuie să rezolve niște probleme tehnice. Unele electrocasnice se mai strică din când în când chiar în cele mai proaste momente din punct de vedere financiar.

Scorpion

Scorpionii își cam dau singuri în cap cu atitudinea lor refractară la locul de muncă. Nimic nu le convine, nimic nu le este pe plac și din cauza asta riscă niște sancțiuni.

Săgetător

Săgetătorii fac planuri de vacanță cu familia pe ultima sută de metri. Astrele le recomandă muntele și nu marea, de data aceasta.

Capricorn

Capricornii sunt puși pe fapte mari și dau totul pe o carte. Numai cine nu riscă nu câștigă. Vor vedea ei dacă au nimerit-o de data asta.

Vărsător

Vărsătorii pun preț prea mare pe anumite valori care în lumea modernă de azi sunt prăfuite. Ar trebui să fie mai relaxați.

Pești

Nativii Pești nu se simt tocmai în apele lor, așa că ar fi bine să schimbe acvariul, adică mediul. Unii oameni din jurul lor sunt toxici.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×