Horoscop zilnic, marți, 2 aprilie. Zodia care riscă să își piardă calmul

Dan Stancu   
în Horoscop
01/04/2019, 17:09
Horoscop zilnic, marți, 2 aprilie. Zodia care riscă să își piardă calmul GALERIE FOTO
Horoscop zilnic, marți, 2 aprilie. Zodia care riscă să își piardă calmul

Primele zile ale lui aprilie sunt sub semnul incertitudinii și al confuziei pentru mai câteva zodii. Decizii grele, probleme din trecut și ceva tensiuni în relația de cuplu, toate acestea vor pune presiune mai pe cei care au lăsat lucrurile nerezolvate și acum plătesc pentru asta. Se anuță o zi dificilă, în special, pentru Raci.

Horoscop zilnic, marți, 2 aprilie. Ce recomandă astrele

Astrele recomandă mult calm în această zi, care va părea că nu se mai termină. Nu vor fi numai vești proaste, dar cele bune vin mai la finalul zilei, când e posibil să vă fi pierdut răbdarea. Nu uitați să zâmbiți și să aveți o atitudine pozitivă! Un eșec nu este o tragedie și nu trebuie să vă strice dispoziția.

Aprilie, o lună complicată pentru multe zodii.
Aprilie, o lună complicată pentru multe zodii.

Berbec

Nativii din Berbec vor avea parte de o zi extrem de tensionată. Pentru a nu lua decizii pripite, trebuie să analizeze cu răbdare situația ivită, fără a-l judeca prea aspru pe cei care le-au provocat neplăceri sau chiar supărări. Vestea bună este că apropiații îi vor sprijini necondiționat.

Taur

Taurii au ocazia să folosească ziua de 2 aprilie pentru o mult amânată analiză interioară. E necesar să își pună viața în odine, după o perioadă foarte agitată. În relația de cuplu, taurii trebuie să își asume deciziile din ultimul timp pentru calma lucrurile.

Gemeni

Oportunitățile încep să apară, după o perioadă mai dificilă. O colaborare începută acum își va arăta roadele peste câteva luni, dacă strategia este bună.

Rac

Racii se simt iubiți și protejați de persoana iubită, dar în plan profesional, situația este complicată. Superiorii i-ar putea trage la raspundere pentru lipsa de progres din ultima perioadă și există riscul ca situația să degenereze.

Leu

Și Leii vor avea o zi dificilă. Vor reuși să stârnească controverse în rândul colegilor e la muncă și apar schimbări neprevăzute în viața de cuplu. Din fericire, vor depăși momentul până la sfârșitul zilei și se vor adapta noilor condiții impuse de situație.

Fecioară

Cu șarmul personal la cote maxime, nativii din Fecioară vor avea mare succes la negocierile de la locul de muncă. Riscă, totuși, să acorde prea mult carierei, în detrimentul partenerului de viață, care s-ar putea simți neglijat.

Balanță

Se anunță o perioadă excelentă în plan sentimental. Dacă vreți ca relația de cuplu să se consolideze, mâine ați putea lua o decizie importantă, mai exact să vă mutați împreună cu partenerul/partenera.

Scorpion

Apariția unor cheltuieli neprevăzute riscă să vă strice ziua. Dacă veți reuși să nu vă enervați, soluțiile vor apărea și bugetul dumneavoastră nu va avea prea mult de suferit. Spre seară, o ieșire în oraș cu prietenii vă va relaxa și veți încheia ziua cu bine.

Săgetător

Ceva probleme cu banii și pentru Săgetători. Nu este o zi bună pentru a lua decizii importante de business, pentru că simțul practic nu este la cote maxime, iar nerăbdarea vă poate crea probleme. Nici în plan sentimental, lucrurile nu stau prea bine: ceea ce sperați să fie o relație serioasă ar putea fi doar o aventură.

Capricorn

Cea mai bună veste este că partenerul de viață vă susține în tot ceea ce vreți să faceți. Este foarte important pentru că vă așteaptă o perioadă plină de provovări și de situații atipice. În plan profesional, ai putea să îți asumi riscul de a începe ceva pe cont propriu.

Vărsător

Problema nativilor din Vărsător va fi, mâine, atitudinea ostilă. Nu le place să li se spună ce să facă, dar vrei ca cei din jur să țină cont de sfaturile lor. Asta va crea un sentiment de frustare în rândul apropiaților, care a r putea răbufni.

Pești

O mică neînțelegere cu partenerul/partenera v-ar putea ruina ziua. Nu lăsați ca lipsa de comunicare să vă strice relația, preluați controlul și explicați ce este de explicat, pentru ca situația să revină la normal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×