Horoscop zilnic: marți, 12 noiembrie. Fecioara este la un pas de clacare

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
11/11/2019, 11:01
Horoscop zilnic: marți, 12 noiembrie. Fecioara este la un pas de clacare
Horoscop 12 noiembrie. Sursa foto: publika.md

Horoscopul zilei de marți, 12 noiembrie, vine cu vești bune pentru unele zodii, dar aduce și previziuni sumbre pentru altele. Fecioara, de exemplu, este la un pas de clacare din cauza tensiunii în care lucrează, iar Taurul se simte nedreptățit.

Așa arată horoscopul zilei de marți, 12 noiembrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Horoscopul zilei de marți, 12 noiembrie, prevede că nativul Berbec poate interveni într-un conflict pentru a calma apele, însă există posibilitatea ca părțile combatante să îndrepte armele spre el. Așadar, ar trebui să intervii într-o dispută de orice tip doar dacă ai ceva de câștigat.

Taur

Nativul Taur se simte nedreptățit și încearcă să-și facă singur dreptate. Va cere socoteală șefilor și autorităților, însă trebuie să se gândească bine înainte de a trece la acest demers.

Gemeni

Nativul Geamăn are o zi dificilă acasă. Totul începe încă de dimineață, iar coflictul va escalada spre seară. Trebuie să rămână calm pentru a nu ajunge la certuri ireconciliabile.

Rac

Relaţia cu autoritatea merge defectuos şi se poate ajunge la conflicte periculoase. Şefii nu sunt în apele lor, ridică tonul şi sunt gata să ia măsuri dure cu ceea ce nu le place, încât, dacă intri şi tu în colimatorul lor, ai putea avea de suferit.

Leu

Nu te simţi bine, ai mereu senzaţia că ţi se ascund unele lucruri şi că ceea ce ţi se spune are şi o altă latură. Poate unii nu îţi spun chiar totul ca să te menajeze, să nu te superi fără motiv şi aşteaptă să ajungă la un moment când situaţia se va clarifica.

Fecioară

Cei născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei au o zi epuizantă. La locul de muncă apar sarcini noi, din ce în ce mai dificile, iar acasă o defecțiune vă va ține departe de atât de mult dorita relaxare.

Balanță

Nativul Balanță se confruntă cu o problemă și caută soluția potrivită.O va găsi însă la o cunoștință cu care nu a mai vorbit de ceva vreme.

Scorpion

Scorpionul are din nou probleme. Planul său este dat peste cap de o situație neprevăzută, așa că este nevoie să tragă din nou pe dreapta pentru găsirea unei soluții.

Săgetător

Ai grijă la cuvintele pe care le spui zilele acestea, pentru că au o forţă distructivă mai mare ca oricând. Poţi lua o decizie care va avea efecte grave în viitor.

Capricorn

Nativul Capricorn va afla niște zvonuri care nu îl vor bucura deloc. Trebuie să-și vadă de drum și să nu creadă chiar tot ce aude.

Vărsător

Vărsătorul este surprins de cât de bine începe să-i meargă în proiectul nou în care este implicat. Trebuie să se obișnuiască cu succesul.

Pești

Nativul Pești a pus la punct un plan pe care l-a gândit destul de mult timp. ACesta poate avea un succes pe măsra muncii depuse. Acasă, toate activitățile pe care le desfășurați cu cei apropiați vă face relația mai armonioasă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×