Horoscop zilnic marți, 11 decembrie 2018: discuții cu șefii pentru o zodie

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
10/12/2018, 17:33
Horoscop zilnic marți, 11 decembrie 2018: discuții cu șefii pentru o zodie
Iată ce spun astrele pentru cele 12 zodii pentru ziua de 11 decembrie!

Horoscopul de azi, marți, 11 decembrie, arată că celor 1 zodii le este azi favorabil să discute despre facturi, taxe sau relații de orfin financiar. Colaborările preopuse azi sunt foarte bune și de viitor. Azi este ziua potrivită pentru tot ce v-ați propus vreodată pe plan financiar, da rnu uita că nu doar asta este important. Aveți tendința de a pune fericirea în balanță cu banii. Acestea două nu pto fi cu adevărat niciodată comparate.

“Cheltuitorii mari sunt proşti creditori. Dacă împrumuţi cuiva 20 de dolari şi nu mai vezi niciodata acea persoană, probabil ca atât valoreaza ea. Dacă vei trăi în conformitate cu natura, nu vei fi niciodată sărac; dacă însă vei trăi în conformitate cu părerile, nu vei fi niciodată bogat. Banii nu sunt cel mai important lucru din lume. Iubirea este. Din fericire, eu iubesc bani.”

Horoscop marți, 11 decembrie 2018

Horoscop marți 11 decembrie este o zi plină de oportunități. Se vor finaliza niște proiecte, proiecte la care ai visat mult timp și pentru care ai muncit enorm. Azi e timpul să te bucuri de reușită și să le arăți celorlați că au de ce și pentru ce să fie ândri, pentru că ai râzbit singur. Află ce spun astrele pentru zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.

Berbec

Azi este nevoie să te justifici în câtev a discuții cu șefii tăi. Poți întoarce situația înspre tine și să scapi ușor, trebuie să găsești repede o cale până să nu fie prea târziu.

Taur

Vei afla niște vești din străinătate, din păcate, unele din ele te vor îngrijora, altele te vor bucura extrem de tare. Ești la extreme în perioada asta. Dumnezeu îți dă pe o parte, iar pe alta îți ia serios.

Gemeni

Astăzi este ziua potrivită petru achitarea tuturor datoriilro, acum când ai cu ce să le plătești pe toate. Dacă vei amâna, vei rămâne cu ele neplătite, iar unele se vor majora considerabil.

Rac

Azi ești foarte ocupat cu lucruri de familie și cu trebuie gospodărești. Ar fi momentul să găsești timp și pentru tine și să te bucuri cât poți de mult de frumusețile tinereții. Petrece cât cuprinzi!

Leu

Astrele prevăd multe proiecte de finalizat la locul de muncă, ești într-o agitație continuă. Ai numai forfotă în jur! Trebuie să găsești metode prin care să te poți bucura de fiecare moment și prin care poți evolua clipă de clipă. Scapă de nervii aduși de șefii tăi și gândește-te la viitor.

Fecioară

Fecioarele vor să exploreze! Vor excurii și călătorii multe în jurul lumii. Din păcate, nu sunteți conștienți că nu este timpul și nici nu sunt resurse financiare pentru acestea. Ești cu capul în nori și nu ești cu picioarele pe pâmănt de multă vreme.

Balanță

Trebuie să te ocupi de treburile gospodărești. Ți-ai dat seama că asta nu mai poate fi amânat, pentru că totul arată mai multe decât neglijent. Fă ordine și astfel te vei simți și tu relaxat în propria locuință.

Scorpion

Vești bune pentru scoprioni! Se pare că dragostea ta este destul de aproape. Ai avut o lungă, foarte lungă perioadă în care n-ai mai simțit fiorii iubirii, acum va veni cineva car-ți va da lumea peste cap. Bucură-te de o perioadă frumoasă!

Săgetător

Luna cadourilor este preferata ta. Plănuiești să cheltui extrem de mulți bani pe cadourile celor apropiați, poate prea mulți și cu siguranță mai mult decât îți poți permite. Ar trebui să ai grijă pa planul financiar.

Capricorn

Stările tale sunt fluctuante1 Azi ești foarte fericit și te poți bucura de orice mic lucru, iar mâine ai senzația că pică cerul pe tine. Astrele te sfâtuiesc să ai în atenție acest lucru, pentru că nu este bun pentru tine, iar pe termen ung vei ajunge să superi mulți oameni.

Vărsător

Din nefericire, ești nemulțumit de tot ce te înconjoară. Ai senzația că nimic u este bun și nimic nu este așa cum ți-aifi dorit. Azi îți dai timp să le pui pe toate în ordine și să-ți limpezești gândurile.

Pești

Disputele vechi cu prieteni și cu câteva rude se accentuează din ce în ce mai tare. Conflictele se transformă în frustrări enorme, lucru ce te va chinui foarte tare, pentru că ții la ei dar nu știi să le înțelegi  punctul de vedere. Ar trebui să înveți să lași de la tine.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×