Horoscop zilnic: marți, 10 decembrie 2019. Săgetătorul alege cariera, în detrimentul iubirii

Alexa Serdan   
în Horoscop
09/12/2019, 13:38
Horoscop zilnic: marți, 10 decembrie 2019. Săgetătorul alege cariera, în detrimentul iubirii
Horoscop zilnic pentru 10 decembrie 2019 pentru toate cele 12 zodii. Sursa foto: pixabay.com

Astrologii au citit în stele și au pregătit horoscopul pentru ziua de marți, 10 decembrie 2019. Mai multe semne zodiacale vor avea parte de o zi frumoasă, fără evenimente ieșite din comun. Citește în rândurile de mai jos ce se întâmplă cu fiecare dintre cele 12 zodii ale horoscopului european.

Horoscop zilnic pentru marți, 10 decembrie 2019, pentru fiecare zodie

Berbec

Se anunță o zi liniștită fără prea mari bătăi de cap. Pot interveni unele schimbări doar dacă le dai voie. Totul depinde de tine, fericirea îți aparține. În mâinile tale stau toate reușitele și faptele memorabile.

Taur

Păstrează-ți ritmul și energia pentru lucrurile cu adevărat importante. Nu trebuie să dai sfoară-n țară când ai succes. Bucură-te în liniște de reușite. Dedicată mai mult timp afacerii pentru că este un proiect de suflet.

Gemeni

Timpul se scurge extrem de repede, nu fă greșeli pe care nu le mai poți repara. Nu mai ești mulțumit de partenerul de viață, ar fi mai bine să-i spui deschis ceea ce simți. Renunță la „combinații” și axează-te pe muncă cinstită.

Rac

Mereu cauți cea mai bună variantă a ta. Inspiră-te de la ceilalți și nu vei da greș. Cinele romantice și buchetele de flori imens îți vor impresiona partenerul de viață, dar nu îți pot schimba relația amoroasă. Oferă-i jumătății tale timp și atenție.

Leu

Energia și ambiția te vor urmări astăzi și vei reuși să progresezi pe toate planurile, mai ales profesional. Rămâi cu picioarele pe pâmânt și nu mai visa la cai verzi pe pereți. Relația de cuplu are nevoie de o decizie radicală: renunți sau lupți până la capăt.

Fecioară

Nu schimba nimic din lucrurile care-ți aduc fericire și împlinire. Comunicarea cu partenerul nu este excelentă, dar relația îți oferă confort și siguranță. Dacă merge și așa, ce mai contează restul. Decizia este în mâinile tale.

Balanță

Mai mult timp pentru tine și pentru lucrurile care-ți fac plăcere. Lasă în trecut toate problemele și concentrează-te pe evenimentele frumoase care-ți aduc zâmbetul pe buze. Descoperă care sunt pasiunile tale.

Scorpion

Ai stat prea mult în voia sorții, ia decizii și nu regreta. Orice greșeală înseamnă o lecție învățată. Nu uita că te vei simți eliberat și vei emana în jurul tău o energie molipsitoare. Nu ezita să le arăți celor din jur cine ești nu adevărat.

Săgetător

Relația de cuplu cade pe locul doi pentru că alegi să te dedici carierei. Vei lucra mai mult și oboseala va fi mai mare. Pune la primul loc și sănătatea pentru că fără ea nu rezolvi nimic. Un proiect nou îți va aduce succes și bani.

Capricorn

Modificări pe toate planurile. Schimbările în bine îți îmbunătățesc stilul de viață și starea de spirit. A venit vremea să te așezi la casa ta, iar partenerul de viață este încântat de această idee. Este timpul să faci următorul pas, nu vei regreta.

Vărsător

Atragi oamenii în jurul tău ca un magnet, iar jumătatea ta se va număra printre ei. A venit momentul să iubești cu adevărat. Ești spontan, direct și spui tot ceea ce gândești. Vei câștiga de partea ta nu prieteni, ci camarazi pentru o viață.

Pești

Nu-ți mai place la serviciu și nu dai randament. Gândește-te ce vrei să faci în viitor și schimbă macazul. Nu te plafona într-o situație doar de dragul banilor. Starea ta interioară și fericirea sunt mai importante decât bugetul.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×