Horoscop zilnic, luni, 25 martie! Capricornul poate suferi un accident!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
24/03/2019, 18:57
Horoscop zilnic, luni, 25 martie! Capricornul poate suferi un accident! GALERIE FOTO
Horoscop zilnic de luni, 25 martie, vine cu vesti nefaste pentru unele zodii!

Horoscop zilnic aduce vești bune pentru ziua de luni, 25 martie, pentru unele dintre zodii! Peștii s-ar putea îndrăgosti, Vărsătorii primesc o sumă frumușică de bani, iar balanțele au idei neobișnuite. În schimb, același horoscop vine cu vești îngrijorătoare pentru Berbec, Săgetător, dar și pentru Capricorn, care trebuie săfie atent la accidente!

Așa arată horoscopul zilnic de luni, 25 martie

Berbec

Nativii Berbec vor avea probleme în dragoste, la început de săptămână, iar totul pleacă de la lipsa de comunicare cu persoana iubită. S-ar putea să fie cam târziu pentru a mai repara ceva în relația cu partenerul de viață. Cineva trebuie să facă primul pas și să-și arate slăbiciunile, iar Berbecul nu va fi acela. Poți încerca să mai repari ceva, dar doar la un pahar de vin, la un restaurant bun.

Taur

Taurii au un start de zi bun, dar se cam pierd pe parcurs. Va fi copleșit de atâtea solicitări de ajutor i nu va mai ști încotro să se împartă. Dacă nu vor găsi puterea să mai și refuze unele solicitări, vor fi prinși în acest carusel, din care cu greu vor mai putea coborî. Spre seară atmosfera se mai destinde, odată cu primirea unei vești bune cu privire la bani.

Horoscop zilnic luni 25 martie
Horoscopul zilnic de luni, 25 martie, vorbeste despre iubire pentru Pesti

Peștii sunt loviți de săgeata lui Cupidon

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni primesc semnale contradictorii de la o persoană pe care o consideră foarte atrăgătoare. Ba îl cucerește, ba îl neglijează, încât nu mai știe ce să mai creadă. Gemenii sunt obșnuiți să spună lucrurilor pe nume, iar acest comportament îi cam seacă de energie. Trebuie să cântărească repede situația și să se retragă la timp, dacă este cazul.

Rac

Cei născuți sub zodia Rac ar trebui să vorbească mai puțin și să asculte mai mult. Persoana iubită încearcă să le transmită un mesaj important sau chiar să le facă o mărturisire, însă din cauza nenumăratelor discuții nativii din zodia Rac pierd complet esența problemei. Iar asta e cât se poate de rău, mai ales atunci când partenerul are probleme de ordin sentimental, care ar putea duce într-un final chiar la destrămarea relației.

Leu

Nimic nu merge astăzi. Vei fi foarte iritat, iar asta se va întâmpla din motive minore. Nu-ţi place cum îţi stă părul sau nu ţi-ai găsit cămașa preferată. Important este să ştii că e un moment care, mai devreme sau mai târziu, trece. Înarmează-te cu răbdare. În mod sigur soarele va răsări curând, din nou, pe strada ta şi vei avea iar motive să zâmbeşti. Până la urmă, zâmbetul este unul dintre atuurile tale principale.

Fecioară

Trebuie să eviți discuţiile serioase, cu excepţia celor care privesc problemele intime ale familiei. Este o perioadă foarte bună pentru tine să-ţi încerci talentul de cuceritor. O glumă fină te-ar putea ajuta să faci o nouă cucerire. Însă nu pierde timpul cu filosofii ieftine pentru că oamenii din jurul tău tind să se plictisească rapid. Spre finalul zilei te retragi în bârlogul personal şi, dacă este cazul, ar fi bine să verifici situaţia şcolară a copilului sau copiilor.

Balanţă

Astăzi ai numeroase idei neobişnuite şi ar fi important pentru tine să le pui în aplicare. Atenţie, însă, nu le discuta cu oameni lipsiţi de imaginaţie pentru că aceştia vor avea tendinţa să te tragă înapoi. Este important să-ţi vezi de treaba ta şi să rămâi pe drumul tău, pentru a te bucura de un succes deplin. În cazul în care te amărăşti sau te apucă nostalgia, combate momentul cu ajutorul unui film bun de comedie. Amuză-te cât poţi de mult, deoarece te va ajuta.

Scorpion

Surprize-surpzrize! Culmea, s-ar putea să ai parte de clipe plăcute din partea unor oameni cu care ai avut relaţii reci până acum. Fiind un început de săptămână, poate este momentul să ai parte de o nouă aventură, respectiv să-ţi cauţi un job nou, să te implici într-un proiect nou sau, de ce nu, să te bucuri de o relaţie amoroasă. Pe plan financiar, stai liniştit. Nu te bucuri de un anume succes, dar nici nu se întrezăresc probleme serioase.

Săgetător

Săgetătorul va avea o zi dificilă! Afli că partenerul de viaţă te înşeală, ori la muncă ai o dispută cu un coleg invidios pe succesul său. Înainte de a te implica într-o confruntare, caută să ai cât mai multe informaţii despre episodul respectiv. S-ar putea să te simţi trădat, dar s-ar putea şi ca aparenţele să te pună aiurea în dificultate. Poate ar fi mai bine să respiri adânc şi să te bucuri de o şedinţă de shopping.

Capricorn

Capricornul trebuie să se țină departe de investiţiile importante și să fie atent la accidente! Chiar dacă prietenii trag de tine pentru a-ţi valorifica banii, caută să te menţii la distanţă de ei, indiferent dacă le rănești sau nu sentimentele. Ai grijă când eşti la volan sau când lucrezi cu aparate electrice. Un accident se poate întâmpla oricând. Spre seara, ghinionul pleacă din zona ta de influenţă şi poţi să stai mai liniştit. Dar nu uita că important este să previi.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsători primesc vești financiare foarte bune! Vor pune mâna pe o sumă frumușică și, cu toate că nu e o avere, îi va ajuta mult pe final de lună. Ba chiar mai rămân și pentru unele obiecte pe care și le doreau de ceva timp. Seara va aduce momente romantice alături de persoana iubită și o discuție care se va lăsa cu hohote de râs, numai bună pentru reîncărcarea bateriilor care sunt la cote minime.

Pești

Peștii s-ar putea îndrăgosti astăzi. O simplă discuție cu o persoană pe care nu au mai văzut-o niciodată și un schimb de priviri mai mult decât intens se lasă cu promisiunea că, într-o zi, o plimbare împreună n-ar fi o idee tocmai rea. Timpul capătă o altă semnificație pentru nativii din zodia Pești. Parcă simt miros de flori, iar soarele parcă strălucește mai puternic. Mai mult, au chef să râdă, să se distreze!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×