Horoscop zilnic luni, 22 iulie 2019. Capricornii devin extrem de darnici

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/07/2019, 15:41
Horoscop zilnic luni, 22 iulie 2019. Capricornii devin extrem de darnici
Horoscop 22 iulie 2019 pentru fiecare zodie. Sursa foto: jessicaadams.com

Potrivit horoscopului zilnic de luni, 22 iulie 2019, mai multe zodii vor începe săptămâna într-un mod cu totul inedit. Capricornii devin extrem de darnici și sunt încurajați să facă mai des astfel de gesturi umanitare. Cât despre ceilalți nativi, săptămâna poate debuta prea în forță pentru cum sunt unii pregătiți.

Horoscop zilnic luni, 22 iulie 2019: Berbecii se ceartă cu persoana iubită

Berbecii se ceartă cu persoana iubită, iar Fecioarele devin destul de misterioase. Multe lucruri încep a se schimba chiar din prima zi a săptămânii mai ales pentru zodiile de aer, de pământ și de foc. Zodiile de apă vor avea parte de niște stagnări mai ales din punct de vedere profesional.

Berbec

Berbecii sunt puși pe ceartă. Nimic nu le convine, iar tonul pe care îl folosesc nu va fi pe placul persoanei iubite. Au senzația că le știu pe toate și au rezolvarea la orice problemă, dar se înșală amarnic.

Taur

Taurii au parte de un început de săptămână în forță. Sunt bombardați cu treabă din toate părțile și vor găsi cu greu un moment de răgaz. Au noroc că sunt înconjurați de persoane mai calme, care îi fac să vadă lucrurile mai optimist.

horoscop 22 iulie 2019
Fecioarele devin misterioase, Peștii enervanți. Sursa foto: Gizmodo

Gemeni

Gemenii încep să se impună și asta pentru că orice are o limită. Nu mai suportă reproșurile anumitor parteneri de afaceri și nici muștruluielile venite din familie.

Horoscop 22 iulie 2019 pentru Rac

Racii au parte de o revigorare sentimentală, lucru care era necesar de câteva săptămâni. Au parte de un început de săptămână promițător.

Leu

Leii sunt în lumea lor. Au multe lucruri de făcut și sunt extrem de fericiți să vadă că, pas cu pas, lucrurile pe care le au în cap se și concretizează.

Fecioară

Fecioarele se joacă cu mințile celorlalți, iar asta le poate aduce atât avantaje cât și dezavantaje. Acești nativi au talentul de a se eschiva la momentul oportun din orice situație care nu îi favorizează.

Balanță

Balanțele pornesc nu doar într-o săptămână nouă cu dreptul, ci pe un nou drum din punct de vedere profesional și relațional.

Scorpion

Scorpionii sunt puși între ciocan și nicovală. Cineva le cere anumite lucruri și ei nu știu dacă ar trebui să facă promisiuni pe care nu e sigur că le pot duce la bun sfârșit.

Horoscop 22 iulie 2019 pentru Săgetător

Săgetătorii se bucură în sfârșit de prezent după ce au bătătorit atâtea drumuri grele în ultima vreme.

Capricorn

Nu știm ce se întâmplă cu acești nativi, dar i-a lovit bunătatea din senin. Sunt darnici, zâmbitori, extrem de carismatici.

Vărsător

Vărsătorii nu pot să stea în banca lor și se implică în tot felul de scandaluri doar de dragul ca oamenii din jur să le dea dreptate.

Pești

Și Peștii au același comportament ca al Vărsătorilor. Pun paie pe foc când nu trebuie și apoi se trezesc cu reproșuri.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×