Horoscop zilnic: luni, 21 octombrie 2019. Balanța se află între ciocan și nicovală la serviciu

Alexa Serdan   
în Horoscop
20/10/2019, 16:49
Horoscop zilnic: luni, 21 octombrie 2019. Balanța se află între ciocan și nicovală la serviciu
Nativii născuți în zodia balanță au o luptă grea de dus între rațiune și simțire. Sursa foto: remuscernea.ro

Astrologii au consultat astrele și au pregătit horoscopul pentru prima zi a săptămânii, 21 octombrie 2019. Află din rândurile de mai jos care sunt evenimentele de care vor avea parte cele 12 zodii ale horoscopului european. Citește care sunt previziunile astrologice legat de sănătate, carieră, dragoste sau bani.

Horoscop zilnic pentru luni, 21 octombrie 2019. Ce au rezervat astrele celor 12 zodii

Berbec

Nu-ți mai ține în frâu emoțiile și lasă-le să curgă. Ai parte de o zi tensionată și nu-ți mai poți ține cumpătul. Descarcă-te și apoi ia-o de la capăt. Nu este nimic jenant în faptul că plângă și destăinui ce ai pe suflet.

Taur

Ai acumulat foarte multe informații și idei. Ideal ar fi să le așterni pe foaie dacă vrei să nu le uiți. Ești conștient că planurile tale sunt mărețe, dar speri să se realizeze. Unele lucruri vor prinde contur mai repede decât crezi.

Gemeni

Ai muncit pe brânci, iar rezultatele sunt pe măsură. Veniturile tale se vor majora și te gândești să le cumperi celor dragi câte o mică atenție. Nu există bucurie mai mare decât să oferi.

Horoscop zilnic pentru data de 21 octombrie 2019
Citește în rândurile de mai jos care sunt evenimentele de care ai parte în funcție de zodie. Sursa foto: infoziare.ro

Rac

Prima zi din săptămână te găsește cu bateriile încărcate. Ai toate șansele să semnezi un contract bănos. Concentrează-te pe sarcinile pe care le ai de îndeplinit și evită discuțiile în contradictoriu cu cei din jur.

Leu

Weekend-ul care s-a încheiat ai petrecut și nu ai avut timp ăs te odihnești cumsecuvine. S-ar putea să nu ai energie și vitalitate și să devii irascibil și nervos. Încearcă să nu te enervezi din orice nimic.

Fecioară

Uneori este bine să nu dai tot din casă. Păstrează pentru tine veniturile care îți intră în buzunar. Unii prieteni s-ar putea să profite de acest lucru și să-ți ceară bani cu împrumut. S-ar putea să nu-i mai vezi niciodată înapoi.

Balanță

Șefii te laudă, colegii te sapă. Ești între ciocan și nicovală nu doar la serviciu, ci și acasă. În interiorul tău se dă o luptă grea și multe divergențe se vor isca astăzi. Păstrează-ți calmul și nu pune la suflet toate criticile.

Scorpion

Surprize și vizite neașteptate pe ordinea zilei. Te gândești tot mai des să pleci în străinătate și nu în vacanță. Acum ai șansa să discuți cu o rudă de peste hotare care îți va oferi toate răspunsurile pe care le cauți.

Săgetător

Luni este o zi dedicată achitării facturilor și datoriilor. Mai păstrează bani și pentru zile negre. Nu te avânta la cumpărături de care nu ai nevoie. Nu împrumuta prieteni care nu știi când îți vor înapoia banii. Fii cumpătat!

Capricorn

Ești băgat până în gât în afaceri, iar partenerul de viață îți va reproșa acest lucru. Relația de cuplu s-a cam răcit și atârnă de un fir de ață. Dacă nu faci ceva s-ar putea să rămâi singur mai repede decât crezi.

Vărsător

Graba strică treaba. Nu te entuziasma prea mult la serviciu pentru că s-ar putea să dai greș. Mai păstrează din energie și pentru zilele următoare. Se anunță zile încărcate. Spre seară relaxează-te și vizionează un film.

Pești

Partenerul de viață te pune la cheltuili inutile. Fii mai drămuit dacă nu vrei să rămâi fără bănuți. Unele obiecte sunt absolut inutile. Mai bine plătește o factură sau pune banii la pușculiță.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×