Horoscop zilnic: luni, 20 ianuarie. Racii simt că este timpul să acționeze

Bogdan Solomon   
în Horoscop
19/01/2020, 14:06
Horoscop zilnic: luni, 20 ianuarie. Racii simt că este timpul să acționeze
Săptămâna începe cu schimbări importante pentru raci. Sursa foto: pinterest.com

Știm că ești curios să afli ce surprize ți-au pregătit astrele în săptămâna care stă să înceapă, așa că venim în întâmpinarea ta cu horoscopul zilei de luni, 20 ianuarie. Te așteaptă o serie de schimbări importante, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Racului.

Racii nu mai au răbdare. Vor să treacă la fapte

Simți că acum este momentul să acționezi pentru a-ți îmbunătăți viața profesională, iar noi îți recomandăm să dai curs acestor impulsuri, pentru că instinctul nu dă greș. Nici nu bănuiești de câte lucruri bune ești capabil în momentul în care îți iei inima în dinți și treci la fapte.

Berbec

Ai mare grijă la declarațiile de dragoste care ți se fac azi, pentru că există riscul să cazi în plasa unui mare mincinos. Se folosește de atuurile sale fizice, de talentul de a meșteșugi cuvinte frumoase, de arsenalul său irezistibil de seducție pentru a ajunge direct la inima ta şi, dacă te prinde într-un moment vulnerabil, l-ai putea crede, din nefericire. Spune nu oricărei ispite sentimentale, chiar dacă inima conține o imensă dorință de a iubi și a fi iubit, dar ceea ce ți se oferă azi într-un ambalaj atrăgător ascunde și ceva periculos pentru suflet!

Taur

Deschide ochii cât mai repede, pentru că ești prins într-un vis imposibil! E o himeră, alergi după ea alimentându-ți speranța din lucruri care nici măcar nu există. Deci, este nevoie de mai mult realism. Trebuie să revii cu picioarele pe pământ și să privești realitatea în față, așa cum este, chiar dacă nu-ți place. Poate ai fost atras în iluzia altei persoane, ai crezut în planurile sale pe care le-a alimentat cu minciuni sau informații înșelătoare, dar poate nu e prea târziu să vezi adevărul și să ieși din balonul său de săpun, înainte de a fi implicat în această greșeală. E visul lui, nu și al tău, deci trezește-te cât mai repede din acest vis!

Gemeni

Ai mai multă încredere în valoarea ta și dacă te vei compara cu alții care ar fi cu ceva mai presus, vei descoperi că deții atuuri mult mai grozave. Apreciază-te mai mult, nu îți mai găsi atâtea defecte, pentru că sigur ai ceva numai al tău, care te plasează ușor în fruntea tuturor. Găsește-ți acel as din mânecă și valorifică-l mai mult! Azi poate apărea o șansă excelentă de a te remarca în fața prietenilor și astfel să ți se adreseze laude și onoruri. Fii mândru de valoarea, de poziția, de superioritatea ta și exprimă-ți curajos unicitatea!

Rac

Nu mai aștepta, dacă simți că e momentul potrivit să acționezi într-o direcție spre care mintea și inima te îndeamnă. Ești pregătit, deții toate resursele pentru a reuși, ba chiar mai mult decât ai putea crede că poți, dar mai e nevoie doar de acea scânteie care pune motorul în funcțiune, nici nu bănuiești de ce ești capabil până nu pornești. Acum este momentul pentru un start în forță către un țel suprem! Nu te mulțumi cu reușite mici, pe acelea le poți atinge oricând, acum ridică-te și țintește mult mai sus și mult mai departe!

Leu

Nu te aștepta să primești cele mai bune vești ambalate într-o hârtie sclipitoare și cu fundiță, pentru că uneori vin în cea mai brută și neatractivă formă. Nu subestima lucrurile, totuși! Dacă ceva nu arată așa cum ai sperat și, la prima vedere, pare mai degrabă o veste proastă, mai așteaptă o vreme să se limpezească apele tulburi. S-ar putea să descoperi că acel punct fragil era de fapt startul spre o rezolvare mult mai bună, spre o etapă mult mai fericită. Nu reacționa agresiv sau negativ la un hop! Ai puțintică răbdare să se limpezească informația în mintea ta și vei vedea ce bună e calea aceea!

Fecioară

Nu merită să fii amabil chiar cu oricine, pentru că vei vedea că la vorbele tale amicale ți se răspunde de multe ori cu tupeu, cu agresivitate. Alege-ți modul de comunicare în funcție de anturaj și de subiectul despre care să vorbești, pentru că sunt situații în care trebuie să fi la fel de vehement în exprimare. A fi mereu împăciuitor și blând nu te avantajează, pentru că vor veni alții cu personalitate puternică care te vor da deoparte. Luptă pentru dreptul la replică!

Balanță

Spune ce simți și succesul e garantat. Prinde curaj și exprimă-ți mai clar iubirea, pasiunea, atracția către cel care ți-a furat mințile. Poate ești în fața unei iubiri copleșitoare, care te domină cu totul, dar nu trebuie să păstrezi sentimentele acestea puternice doar pentru tine. O declarație de dragoste făcută acum va avea impact maxim asupra destinatarului, ba chiar se poate lăsa și cu cereri în căsătorie sau alte gesturi surprinzătoare. Ai grijă la cuvintele pe care le folosești, fii generos în declarații, fii cât mai pompos și mai îndrăzneț, pentru că chiar simți ceea ce spui, deci e indicat să-ți îmbraci discursul în cuvinte cât mai pasionale, pentru că își vor atinge repede ținta.

Scorpion

Ai motive să respiri ușurat că greul a trecut, pentru că ai ajuns la capătul unei acţiuni care te-a stresat din plin. Acum totul se linişteşte, pare mult mai uşor, şi te bucuri de senzaţia de eliberare. Nu te culca pe laurii victoriei, încă, pentru că se mai pot ivi unele urmări din vremurile complicate, dar partea cea mai complicată se pare că s-a terminat. Trebuie să-ți revii după tot ce ai acumulat în ultima perioadă, pentru că grijile care te-au copleşit au avut un efect toxic asupra ta, şi acum, că vezi din nou soarele deasupra capului, începi să te simți din nou bine.

Săgetător

Dacă vezi că lumea apreciază ce faci, de ce te critici întruna? Te judeci mult prea aspru şi îți descoperi vini care nu îți aparţin. Ai impresia că toată lume vede defectele, dar, dacă ai fi mai atent, ai descoperi că nimeni nu remarcă acel detaliu minor care te enervează la culme. E ca și cum ai avea un coş pe frunte şi ești atât de obsedat de el încât crezi că toată lumea numai la asta se uită, deşi nimeni nu l-a remarcat. Las-o mai moale cu auto-critica şi auto-învinovăţirea. Încearcă să te privești prin ochii celor din faţa ta, care văd şi lucruri grozave, demne de laudă!

Capricorn

Dacă demarezi acum o acţiune nouă, ai toate şansele s-o îndeplinești în timp foarte scurt, pentru că prinzi un val favorabil care te trimite direct la scopul cel mare. Momentul e perfect pentru o iniţiativă nouă, curajoasă, deci nu aştepta nici să-ți spună alţii ce să faci, nici să te împingă de la spate, pentru că azi contează curajul propriu de a spune start! Dacă ești la începutul unei acţiuni de la care ai mari aşteptări în perioada următoare, fii sigur că momentul este excelent şi vei vedea cum se ridică toate repede şi bine, parcă ocrotite de noroc!

Vărsător

Azi, prin intermediul unui amic, primești o veste ce are un efect mobilizator asupra ta şi te stimulează să te apuci serios de o activitate nouă, cu un consum imens de energie. Ai toate resursele necesare pentru a înainta în forţă. Nu numai că îți place ceea ce faci, dar te pune foarte bine în evidenţă, deoarece te folosești de trăsăturile tale specifice, de ceea ce ştii mai bine să faci. Rareori, ai ocazii atât de bune de a te afirma, de a valorifica propria zestre nativă, deci fă un pas în faţă şi arătă cine ești!

Pești

Atmosfera e perfectă în jurul tău, probabil ești motorul tuturor acțiunilor interesante de astăzi şi reuşești să-i ţii aproape şi pe alţii cu interese similare. Parcă e chiar loc de a petrece, pentru că lumea are chef de distracţie, se simte bine şi poate chiar se iveşte o ocazie de a sărbători un eveniment care bucură pe toată lumea. Este o zi lejeră, ca de vacanţă, în care nimic nu te îngrijorează, nu vezi nimic negru în preajmă şi îi molipsești şi pe alţii cu această stare de bună dispoziţie binefăcătoare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×