Horoscop zilnic: luni, 18 martie 2019. Risc de eșec pentru o zodie!

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/03/2019, 14:28
Horoscop zilnic: luni, 18 martie 2019. Risc de eșec pentru o zodie! GALERIE FOTO
Horoscop zilnic: luni, 18 martie 2019

Potrivit horoscopului zilnic, luni, 18 martie 2019, este o zi cu risc mare de eșec. E cert că fiecare om are o perioadă mai bună, zile în care „funcționează” mai bine sau gândește mai limpede decât în alte zile, însă există și „reversul medaliei”, zile oribile, în care totul merge pe dos decât și-ar dori fiecare, iar în prima zi de săptămână se adună toate. Vorba veche, din străbuni: „Cele rele să se spele, cele bune să se-adune!”. Haideți să vedem ce aduce această zi de luni, 18 martie 2019, nativilor din fiecare zodie.

Horoscop zilnic: luni, 18 martie 2019

Succesul pare foarte departe de nativii zodiei vizate și oricât de mult ar încerca să repare din mers „greșeala”, rezolvarea nu va „ieși” când își doresc. Important e să te păstrezi cu picioarele pe pământ, fiindcă e clar că tot răul de acum se poate numi doar o simplă situație care îți dă de furcă. Vei vedea că atunci când totul se va sfârși, vei realiza că a fost (doar) un fleac…

Horoscop zilnic: luni, 18 martie 2019. Risc de eșec pentru o zodie!
Risc de eșec pentru o zodie!

Berbec

Porți discuții cu o persoană care reprezintă autoritate în ochii tăi, pentru că îl consideri superior ție prin experiența sa de viață. E binevenită prezența lui, căci a venit în momentul în care aveai nevoie de astfel de discuții.

Taur

Astrologii anunță o zi cu risc mare de eșec, dar care parcă se anunța de o perioadă încoace. În ultima vreme te-ai simți ca și cum ai fi fost blocat în trafic, iar acum deja ești oprit de poliție pentru că ai staționat mult prea mult.

Gemeni

Se anunță o etapă palpitantă în viața ta, de aceea ești și plin de energie. Simți că ceva nou și bun se va întâmpla. De altfel, dispoziția bună de acum te face să vrei mai mult și mai mult, te motivează într-un fel deosebit.

Rac

În ultima perioadă ai fost plin de discreție, lucru care îți va prinde bine acum. De asemenea, vei cunoște și gustul pe care îl are succesul.

Leu

Te înțelegi foarte bine cu o persoană care îți apare astăzi în cale, lucru de care ești uimit. Posibil ca atracția să fie reciprocă, așa că toate vor fi numai lapte și miere.

Fecioară

Ignori sfaturile oferite de o persoană astăzi, una care îți vrea bine, lucru deloc bun. Merită să pui în aplicare ideile venite din partea ei.

Balanță

Ai parte de coincidențe, dar să știi că ele fac parte din viață și înseamnă ceva. Bucură-te de ce trăiești, dar gândește-te că toate vin cu un scop spre noi.

Scorpion

Ai un moment în care simți că ești singur pe drumul tău, dar pregătește-te, căci vor apărea și companioni. Aceștia vin pentru că nu au încredere în ei, iar tu vei fi astfel deschizător de drumuri.

Săgetător

Simți că este perioada ta de glorie. Ești plin de creativitate, energie, vrei să faci cât mai multe și toate repede. Ai reușit să te debarasezi de o mentalitate care nu-și făcea bine, astfel că toate îți merg super.

Vărsător

Cei care sunt în centrul atenției tale duminică, 17 martie, sunt copiii. Te dedici lor cu optimism, pentru că ei sunt minunea vieții tale. Dacă încă nu ai copii, poți discuții cu partenerul de viață pentru a avea unii în viitorul cât mai apropiat.

Pești

Trăiești într-o stare de tensiune care nu face bine sănătății tale, așa că este nevoie să îți recapeți energia, pozitivismul și echilibrul. Ține minte că orice gând rău te va supăra enorm, astfel că trebuie să faci ceva în acest sens ori să ții alături numai persoane care îți pot da din energia lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×