Horoscop zilnic luni, 16 septembrie 2019. Capricornii se lovesc de fantomele trecutului

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
15/09/2019, 14:47
Horoscop zilnic luni, 16 septembrie 2019. Capricornii se lovesc de fantomele trecutului
Horoscop 16 septembrie 2019. Sursa foto: piedfeed.com

În cel mai nou horoscop, cel de luni, 16 septembrie 2019, Capricornii se vor confrunta cu demonii trecutului. Sunt puși în situații destul de complicate din punct de vedere sentimental. Pentru ei, lucrurile vor evolua destul de dur în prima zi a acestei săptămâni, așa că trebuie să fie cu ochii în patru.

Horoscop 16 septembrie 2019 pentru Berbec

Berbecii încep săptămâna cu mult entuziasm. Sunt extrem de bine intenționați și fac tot felul de concesii celor din jur. Cei care vor să profite de bunăvoința lor, aceasta e ziua!

Taur

Taurii au parte de un start al săptămânii plin de surprize. Sunt foarte energici, iar cineva le cere părerea cu privire la anumite chestiuni care trebuie rezolvate rapid și eficient.

horoscop 16 septembrie 2019
Capricornii au o zi dificilă. Sursa foto: lifescriptdoctor.com

Horoscop 16 septembrie pentru Gemeni

Gemenii au în față tot felul de obstacole pe care le vor trece cu multă imaginație. Sunt pregătiți pentru o nouă etapă a vieții lor.

Rac

Racii devin extrem de sensibili și se ceartă cu mai toată lumea. Nu sunt tocmai în apele lor, așa că ar fi bine ca în această zi să nu fie provocați, căci nu se știe cum vor răspunde.

Leu

Leii duc o bătălie cruntă la serviciu. Sunt hotărâți să schimbe tot felul de paradigme și la va fi greu căci unele persoane nu vor să iasă din zona lor de confort.

Horoscop 16 septembrie pentru Fecioară

Fecioarele fac față unei zile extrem de interesante din punct de vedere sentimental. Au în față momente importante de trecut și o vor face cu multă abilitate.

Balanță

Balanțele sunt destul de nehotărâte. Cântăresc prea mult lucrurile până când pierd și trenul care apare acum în viața lor. Trebuie să fie rapide, să fie pe fază.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte veseli și îi molipsesc și pe cei din jur cu vitalitatea lor. Sunt oamenii potriviți în locurile unde trebuie destinsă atmosfera.

Săgetător

Săgetătorii sunt testați din toate părțile. Le este pusă la încercarea rezistența la stres și vor da dovadă putere.

Horoscop 16 septembrie pentru Capricorn

Capricornii se lovesc de anumite probleme ale trecutului. Vor fi nevoiți să reevalueze complet multe episoade care s-au produs recent sau în urmă cu mai mulți ani în viața lor.

Vărsător

Vărsătorii încep săptămâna posomorâți. Nu le vor ieși toate planurile așa cum își doresc, iar asta îi va debusola nițel.

Pești

Nativii Pești sunt foarte guralivi, iar cineva îi va pune la punct azi. Comportamentul lor nu este agreat la locul de muncă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×