Horoscop zilnic: luni, 16 decembrie 2019. Veste neașteptată în dragoste pentru una dintre zodii

Alexa Serdan   
în Horoscop
15/12/2019, 15:54
Horoscop zilnic: luni, 16 decembrie 2019. Veste neașteptată în dragoste pentru una dintre zodii
Horoscop zilnic pentru prima zi a săptămânii, luni, 16 decembrie 2019. Sursa foto: pixabay.com

Horoscopul zilei de luni, 16 decembrie 2019, aduce vești în egală măsură bune, dar și neplăcute. Nativii născuți în zodia rac primesc o moștenire neașteptată, iar persoanele născute sub semnul zodiacal berbec este înconjurat de dragoste și atenție.

Horoscop zilnic pentru ziua de luni, 16 septembrie, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Tandrețea, înțelegerea și vorbele dulci îi vor arăta persoanei iubite sentimentele pe care le porți în suflet. Nu ezita să spui ceea ce gândești. Profită de clipele frumoase petrecute împreună.

Taur

Ai nevoie de mai mult curaj și încredere pentru a realiza ce-ți pui în minte. În viață trebuie să-ți asumi și riscuri indiferent de consecințe. Greșelile ne ajută să ajungem mai aproape de succes.

Gemeni

Se anunță o zi plină de evenimente și ieșiri în oraș. Prietenii te asaltează și nu vrei să ratezi nicio petrecere. Te distrezi alături de prieteni și te încarci pozitiv pentru perioada următoare.

Rac

O veste neașteptată îți va schimba viața. Moștenirea lăsată de o rudă îndepărtată îți schimbă cursul vieții. Nu te repezi să cheltui banii, mai bine investește-i într-o afacere.

Leu

Faptele bune nu vor rămâne niciodată nerăsplătite, iat tu știi asta cel mai bine. Mare atenție la oboseala și stresul care s-au acumulat. Gândește-te la odihnă și un somn binemeritat.

Fecioară

Ești încăpățânat și nu vrei să renunți la ideile tale. Învață să lași de la tine până nu ies scântei. Ai mai multă răbdare și nu te arunca cu capul înainte. Toate momentele se depășesc în timp.

Balanță

Ești încolțit din toate părțile și s-ar putea să cedezi. Dacă nu te temperezi vei avea foarte multe de pierdut. Riști ca toate oalele să se spargă în capul tău. Nu lua decizii importante astăzi.

Scorpion

Ia o pauză și observă-i pe ceilalți cum se agită. Doar așa vei vedea cum reacționezi tu. Ai timp berechet să te dedici proiectelor personale sau pasiunilor pe care le-ai cam dat uitării.

Săgetător

Ești de neoprit și nu stai locului deloc. În orice clipă ai câte ceva de făcut, dar ai nevoie și de o pauză. Găsește butonul de oprire și lenevește puțin în fața televiziorului. Meriți din plin.

Capricorn

Nu te abate de la drumul tău și de la planurile pe care le-ai creionat bine în minte. Nu schimba absolut nimic, toate se vor rezolva la momentul oportun. Mare atenție la cheltuielile inutile.

Vărsător

Problemele de sănătate încep să te lovească. Stai mai mult pe acasă și ia doctoriile care te pun pe picioare. Nu este momentul ideal să lipsești de la serviciu sau de la petrecerile de sărbători.

Pești

Agitația din jur te obosește și abia aștepti să se încheie ziua. Ascunde-te în cuibușorul tău și petrece o zi în compania filmelor. E timpul să profiți de această zi plină.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×