Horoscop zilnic: luni, 11 noiembrie. Balanța are probleme cu banii

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
10/11/2019, 13:08
Horoscop zilnic: luni, 11 noiembrie. Balanța are probleme cu banii
Horoscop 11 noiembrie

Horoscopul zilei de 11 noiembrie vine cu vești bune pentru unele zodii, dar pentru altele aduce vești tulburătoare. Balanța are probleme cu banii, iar Berbecul nu își mai găsește locul, pe când Taurul are probleme serioase la locul de muncă.

Așa arată horoscopul zilei de 11 noiembrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Horoscopul zilei de 11 noiembrie spune că nativul Berbec are un început de săptămână destul de delicat. Nativul nu prea se mai regăsește în ceea ce trebuie să facă la locul de muncă,mai ales că a primit și sarcini noi, iar acasă se simte cam ca un străin.

Taur

Nativul Taur începe și el săptămână tot cu stângul. Are probleme la locul de muncă, în schimb acasă are parte de liniște și poate gândi noi planuri de urmat.

Gemeni

Nativul născt sub semnul zodiacal al Gemenilor vrea să învețe și găsește o persoană de la care are multe de învîțat, însă această persoană s-a cam săturat să predea.

Rac

Natvul Rac începe săptămână cu un sentiment de lehamite. Un prieten îl dezamăgește foarte mult și pare să nu mai aibă încredere în nimeni. Acasă însă, printre cei dragi,va reveni la gânduri mai bune.

Leu

Nativul Leu se vede depășit de situație. Trebuie să apeleze la ajutorulunui coleg sau prieten, care să-l scoată din impasul în care se află.

Fecioară

Nativul Fecioară este luat prin surprindere de veștile care vin de departe sau de sus, de la persoane care au putere de decizie. Poate că situația nu e bătută în cuie și o mai poți schimba, dacă te implici mai mult.

Balanță

Nativul Balanță se confruntă cu o mică problemă financiară, însă aceasta se va regal, deoarece nativul va găsi o nouă sursă de venit.

Scorpion

Nativul Scorpion poate rămâne fără încă un prieten. Acesta vede adevărata față a amicului și va hotărâ să meargă mai departe, dar fără el. Acesta poate fi chiar și un partener de afaceri.

Săgetător

La locul de muncă are loc un incident care îl va pune într-o lumină destul de proastă pe Săgetător. Se va chinui mult timp să se facă uitată această imagine.

Capricorn

Capricornul are șanse reale să rănească o persoană foarte apropiată, însă fără să-și dea seama. Este prea preocupat de un proiect de afaceri și nu mai vede nimic în jur.

Vărsător

Ar trebui să fii mai atent decât de obicei la relațiile cu cei din familie. O situație aparent inofensivă poate deveni o piatră de moară, greu de dus pentru toți.

Pești

Nativul Pești este pus pe ceartă, chiar de la începutul săptămânii, iar acest lucru nu îi poate aduce decât belele. Trebuie să te calmezi și să încerci să-i înțelegi și pe ceilalți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×