Horoscop zilnic: joi, 5 decembrie. Visele devin realitate pentru două zodii

Alexa Serdan   
în Horoscop
04/12/2019, 12:33
Horoscop zilnic: joi, 5 decembrie. Visele devin realitate pentru două zodii
Horoscopul zilei de joi, 5 decembrie, aduce împlinirea viselor pentru două zodii. Sursa foto: kudika.ro

Astrologii au pregătit horoscopul pentru ziua de joi, 5 decembrie 2019. Astrele le-au rezervat celor 12 semne ale horoscopului european evenimente liniștite și pace în suflet. Însă sunt și două zodii cărora visele li se vor îndeplini după multe lupte și iluzii deșarte.

Horoscop zilnic pentru joi, 5 decembrie 2019

Berbec

Spiritul tău creativ și ingeniozitatea te vor ajuta să-ți mobilizezi colegii de la locul de muncă. Reușești să-i încurajezi pe cei din jur și să le readuci zâmbetul pe buze.

Taur

Fii încrezător în forțele proprii și soarta îți va surâde. Visele vor deveni realitate astăzi, ai nevoie doar de un mic impuls. Nu-i lăsa pe ceilalți să-ți spună că nu poți, tu știi mai bine.

Gemeni

Uneori nu vezi pădurea de copaci, dar azi privirea de ansamblu îți va aduce satisfacții și bucurii. Bazează-te pe forțele proprii și nu-ți pune speranțele în prieteni. Trebuie să decizi singur.

Rac

Dacă nu ești convins de un lucru, cercetează. Documentează-te temeinic înainte de a semna un contract. Informațiile sunt armele tale și vei avea numai de câștigat. Fii o persoană atotștiutoare.

Leu

Este momentul să iei o pauză și să te calmezi. Astrele spun să nu te mai răzvrătești și să-ți accepți destinul. Mulțumește-te cu micile plăceri ale vieții. Fiecare clipă a vieții este frumoasă.

Fecioară

Fii calm și pozitiv azi. Cuvintele tale calde vor aduce zâmbete, iar sfaturile tale vor schimbe multe convingeri. Ești o persoană sufletistă și meriți să fii răsplătit pe deplin.

Balanță

Nu mai încerca să-i convingi pe cei din jur. Mergi pe drumul tău mai departe și te vei intersecta cu persoane care te vor aprecia. Lasă în urmă oamenii care te-au rănit și încearcă să fii fericit.

Scorpion

Nu te abate de la drum și mergi până la capăt. Astăzi nu este o zi încărcată, ci vei avea parte de rutină. Dacă simți nevoia să ieși din anonimat ar fi bine să faci ceva de neuitat.

Săgetător

Visele tale prind contur, iar imaginația este la cote înalte. Canalizează-ți atenția asupra pasiunilor și proiectelor pe care le întreprinzi. Ai toate șansele să duci mai departe un vin din copilărie.

Capricorn

Restabilește ordinea zilei și repară relația cu partenerul de viață. Nu lasă totul pe ultima sută de metri. Uneori este prea târziu și nu mai ai de ales. Nu aștepta să se întâmple asa!

Vărsător

Ai parte de multe evenimente neașteptate, dar astrele te sfătuiesc să-ți păstrezi calmul. Decât să te războiești și să-ți pierzi firea, mai bine axează-te pe dragoste. Ai multă iubire de oferit.

Pești

Ai parte de numeroase provocări, dar reușești să le faci față. Ai suficientă energie pentru a duce la bun sfârșit toate ideile. Asumă-ți mai multe responsabilități și sarcini în cămin.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×