Horoscop zilnic: joi, 20 februarie. Peștii sunt geloși din cale-afară

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
19/02/2020, 13:18
Horoscop zilnic: joi, 20 februarie. Peștii sunt geloși din cale-afară
Horoscop 20 februarie

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce horoscopul zilei de 20 februarie. Multe dintre zodii au parte de o zi bună, plină de vești favorabile, însă altele sunt cuprinse de niște sentimente care nu le ajută deloc.

Așa arată horoscopul zilei de 20 februarie pentru fiecare zodie

Berbec

Nativul Berbec este nevoit să retrăiască o dezamăgire, semn că nu prea învață din greșeli. Acasă, lucrurile stau foarte bine și este locul unde îți găsești de fiecare dată liniștea.

Taur

Nativul Taur are un tonus foarte bun astăzi, iar starea lui emoțională este una foarte bună. Este plin de entuziasm, iar cu o astfel de atitudine, lucrurile bune încep să vină în viața lui.

Gemeni

Nativul Gemeni întâmpină astăzi câteva probleme, dar va reuli să treacă cu bine peste toate, mai ales că alături are întraga sa familie, care nu îl lasă niciodată la greu.

Rac

Racul are parte de o zi foarte bună. Se revede cu un prieten vechi, care îi va propune să inc=vestească alături de el într-un proiect foarte bănos.

Leu

Nativul Leu are o stare de spirit foarte bună, care poate fi însă întunecată de gândurile toxice ale unor apropiați. Așadar, ai face bine să stai departe de prietenii negativiști.

Fecioară

Fecioara este un orator foarte bun astăzi. Se face foarte bineînțeles de cei din jur și mesajele sale sunt înțelese în profunzime. Acasă, însă te așteaptă o zi de foc, mai ales că o defecțiune este pe cale să se producă.

Balanță

Semnul tau zodiacal se afla in sectorul radacinilor, amintindu-ti parca despre cat de importanta este pentru tine familia. Universul iti ofera astazi posibilitatea sa le arati celor dragi cat de mult apreciezi ca sunt in viata ta.

Scorpion

Relațiile cu partenerul de viață începe să devină unele normale, deoarece războiului și alegei săvă amintiți lucrurile frumoase. La locul de muncă încă mai sunt probleme, dar sunteți pe cale să se rezolve și acestea.

Săgetător

Săgtătorul are o șansă reală să se facă remarcat la locul de muncă, să iasă în fața cu o ideea care va fi apreciată de șefi. pentru asta, trebuie să ai puțină prezență de spirit.

Capricorn

Capricornul este văzut foarte bine la locul de muncă, iar șefii s-ar putea decide să-i ofere un post de conducere, unde să își arate calitîțile de lider.

Vărsător

Vărsătorul primește indicii că drumul pe care l-a apucat este cel bun și îl va duce acolo unde și-a propus. Așadar, chinul a meritat, deoarece lucrurile bune urmează să se întâmple.

Pești

Nativul născut sub semnul zodiacal al Peștilor este posibil să exagereze cu gelozia, iar acest lucru poate duce la un adevărat scandal în sânul familiei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×