Horoscop zilnic joi, 15 august 2019. Taurii și Vărsătorii au o zi excelentă

Dan Suta   
în Horoscop
14/08/2019, 18:00
Horoscop zilnic joi, 15 august 2019. Taurii și Vărsătorii au o zi excelentă
Horoscop 15 august 2019. Sursa foto: Physics World

Potrivit horoscopului zilnic, joi, pe 15 august 2019, Taurii și Vărsătorii vor experimenta tot felul de trăiri care mai de care mai spectaculoase. Au o zi excelentă de care este bine să profite. Pentru ei, ziua se anunță bună mai ales din punct de vedere profesional. Iată, în rândurile de mai jos, principalele previziuni astrologice.

Horoscop zilnic 15 august pentru Berbec

Berbecii vor avea parte de o zi de joi liniștită, în care se vor concentra asupra activităților care le dau o stare de bine. Pentru acești nativi, seara va fi cu totul specială. Persoana iubită le pregătește ceva frumos.

Taur

Taurii au parte de o zi în care vor fi pe alergătură, însă vor alerga după bani. Este o zi excelentă din multe puncte de vedere, o zi în care se vor simți apreciați la justa lor valoare.

horoscop 15 august 2019
Vărsătorii au o zi fabuloasă. Astrele sunt de partea lor. Sursa foto: Wired.com

Gemeni

Gemenii sunt încercați de tot felul de sentimente contradictorii. Vor reevalua anumite momente-cheie din viața lor și vor lua niște decizii cruciale.

Rac

Racii primesc niște vești îngrijorătoare despre un apropiat și vor lua toate măsurile să nu se lase afectați emoțional, deși le va fi destul de greu.

Leu

Leii au o zi în care vor fi destul de agitați. Unele chestiuni birocratice îi vor scoate din sărite încă de la primele ore ale zilei.

Fecioară

Fecioarele sunt năpădite de melancolie. Își amintesc de momentele frumoase ale vieții lor, momente pe care vor să le repete cu orice preț.

Balanță

Balanțele încep să facă în sfârșit lucrurile pe care trebuiau să le facă de mult pentru îndeplinirea anumitor dorințe.

Scorpion

Scorpionii o dau pe lene, iar lenea, se știe, e cucoană mare! Poate că din când în când e bine să fie relaxați, dar să nu se obișnuiască prea mult cu această stare, căci nu-i a bună!

Săgetător

Săgetătorii se simt neînțeleși și se plâng din absolut orice. Vor face tot felul de demersuri pentru a-și rezolva anumite probleme.

Capricorn

Capricornii nu au o zi tocmai plăcută. Certurile cu anumiți prieteni se vor înmulți din cauza încăpățânării lor.

Horoscop zilnic 15 august 2019 pentru Vărsător

Vărsătorii pun osul la treabă și se simt extraordinar. Devin extrem de responsabili cu munca lor și asta îi face să se simtă mândri. Au o zi bună din toate punctele de vedere.

Pești

Nativii Pești trebuie să accepte ce limitări au. Ar fi indicat să nu se mai complice prea mult în domenii pe care nu le stăpânesc.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×