Horoscop zilnic: duminică, 24 martie 2019. Se anunță o zi plină de emoții

Alexandra Chivu   
în Horoscop
23/03/2019, 18:43
Horoscop zilnic: duminică, 24 martie 2019. Se anunță o zi plină de emoții GALERIE FOTO
Horoscop zilnic: duminică, 24 martie 2019

Potrivit horoscopului zilnic de duminică, din data de 24 martie 2019, se anunță o zi plină de surprize, de trăiri intense în dragoste și multă energie pentru unele zodii. În schimb, pentru altele, astrologii vestesc dezamăgiri care lasă urme adânci.

Horoscop zilnic: duminică, 24 martie 2019

Pentru cei care știu să ia lecția din ce au trăit, ea este simplă: fiecare este responsabil pentru fericirea lui. De asemenea, pentru ei este bine și să ia în considerare ce spun cei dragi, în special familia.

Horoscop zilnic: duminică, 24 martie 2019. Se anunță o zi plină de emoții
Se anunță o zi plină de emoții

Berbec

Berbecii caută în ultima zi a săptămânii oameni de care să se înconjoare. Atmosfera este festivă, căci vor petrece alături de familie, așa că se anunță multă voie bună.

Taur

Taurii sunt la pământ din cauza unor lipsuri care îi face să se simtă deznădăjduiți. Este posibil să fie vorba de bani ori de un mic eșec personal sau chiar despre dragoste.

Gemeni

Nativii zodie simt fluturi în stomac. Iubirea înflorește cum au în florit copacii în această primăvară, ceea ce le aduce multă fericire și energie.

Rac

Racii doresc o schimbare profundă în viața lor, care îi poate dezechilibra. Dacă vor ști cum să acționeze, totul va merge grozav și după această schimbare.

Leu

Se anunță o zi în care problemele te evită. De asemenea, vei fi bucuros astăzi și datorită faptului că o rudă tare dragă îți va bate la ușă.

Fecioară

Nu este momentul oportun pentru a-ți face autocritică. E destul că te simți dezamăgit din cauza unor fapte din trecut care te macină și acum, iar asta ar umple paharul și te-ar stoarce de energie.

Balanță

Dorești cu ardoare să renunți la un viciu, moment care se apropie cu pași repezi. Ține-te în continuare de ce ți-ai propus, căci este numai spre binele tău.

Scorpion

Ești imprevizibil, iar multă lume te evită. Ai mare grijă la discuțiile pe care le porți azi, căci vei transforma totul într-o dramă.

Săgetător

Nu umblați cu jumătăți de măsură atunci când îți urmărești visurile. Țintește sus, poate mai sus decât ar fi normal, pentru a obține măcar jumătate din ce îți dorești.

Capricorn

Nativii zodiei se comportă de parcă ar urma să devină staruri, se gândesc doar la imaginea lor și la ce ar putea îmbunătăți.

Vărsător

Aceștia primesc un sfat, legat de dragoste, care îi pune pe gânduri. Dacă simți că ai prea multe discuții cu partenerul, e bine să asculți mai mult.

Pești

Peștii trec printr-o dezamăgire cruntă, dar care îi va ajuta pe viitor, căci o persoară despre care și-au făcut iluzii se laudă cu o nouă relație.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×