Horoscop zilnic: duminică, 22 septembrie. Taurul nu-și mai vede capul de treabă

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Horoscop
21/09/2019, 17:07
Horoscop zilnic: duminică, 22 septembrie. Taurul nu-și mai vede capul de treabă GALERIE FOTO
Horoscop 22 septembrie. Sursa foto: 7est.ro

FANATIK vă aduce horoscopul pentru ziua de duminică, 22 septembrie. Multe dintre zodii vor petrece ziua alături de familie și prieteni, însă altele mai puțin norocoase vor fi nevoite să muncească chiar și astăzi!

Berbec

Nativul Berbec trebuie să evite aglomerațiile astăzi, deoarece poate contracta un virus care ăi va da bătăi de cap. mai bine rămâi în casă, alături de cei dragi și nu ieși decât dacă este chiar nevoie.

Taur

Nativul Taur ar putea munci și astăzi. Chiar dacă este, este posibil să apară ceva neprevăzut și să fie nevoit să lucreze. Fie că acasă apare o defecțiune, fie că la locul de muncă, nativul va munci câteva ore.

Horoscop 22 septembrie
Horoscop 22 septembrie. Sursa foto: ziuadecluj.ro

Gemeni

Nativii Gemeni trebuie să dea frâu liber vocii interioare care le tot șoptește ceva. Fie că este vorba despre o persoană pe care vă este teamă să o abordați, fie că este o idee de afaceri, trebuie să o puneți în practică. Vorbiți cu persoana respectivă sau faceți un plan de afaceri.

Rac

Nativii Rac sunt foarte aglomerați, dar nu se plâng deloc deoarece le convine, le place. Fie că mergeți într-o excursie, fie că trebuie să ajungeți în mai multe vizite, situația vă relaxează.

Leu

Nativul Leu se alege cu o nouă rsponsabilitate pe cap. Fie că o rudă îți lasă copilul pentru câteva ore, fie că trebuie să ai grijă de pisica vecinei, nu vei fi foarte mulțumit, dar trebuie să mai faci și fapte bune.

Fecioară

Nativul Fecioară trebuie să lucreze câteva ore chiar și astzi, însă va fi foarte fericit, deoarece va fi printre preferații șefului, atunci când vine vorba de mărire de salariu. Partenerul de viață te înțelege, dar trebuie să aveți o cină romantică, pe seară.

Balanţă

Balanța este destul de agitată. Este posibil să intervină plictiseala, iar gândurile nu vă dau pace. Trebuie să ieșiți în oraș, așa că sunați-vă prietenii. Posibil să vă găsii un partener de viață!

Scorpion

Scorpionul s-a săturat de zidurile de betin din oraș, așa că vrea să evadeze în natură. O plimbare în parc sau poate chiar o scurtă vacanță la munte vă va face să reveniți la capacități maxime.

Săgetător

Săgetătorul are probleme de sănătate astăzi. Este păcat, deoarece afară încă este frumos, dar dacă medicul v-a recomandat odihnp, atunci asta veți face.

Capricorn

Capricornii este posibil să primească în vizită niște prieteni neanunțați, care vor da tot programul peste cap. Trebuie să rămâneți acasă, deși vă făcuseți planuri, însă vă veți distra alături de acești musafiri care vin pe nepusă masă.

Vărsător

Nativul și-a făcut o agendă foarte lungă pentru ziua de astăzi, însă natura vă va face să rămâneți acasă. Fie că se defectează ceva, fie că îți anunță vizita socrii, trebuie să rămâneți acasă. Partea bună este că vă veți odihni.

Peşti

Nativii Pești se oferă voluntar pentru o muncă în folosul comunității. Așadar, se pare că veți strânge bidoane goale, sau veți vopsi gardul, dar vă veți relaxa, deoarece vă veți face noi prieteni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×