Horoscop zilnic, duminică, 21 iulie 2019. Gemenii și Balanțele primesc vizite neașteptate

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/07/2019, 16:30
Horoscop zilnic, duminică, 21 iulie 2019. Gemenii și Balanțele primesc vizite neașteptate
Horoscop zilnic 21 iulie 2019. Sursa foto: zeenews.india.com

Potrivit horoscopului zilnic, duminică, 21 iulie 2019, se anunță un final de săptămână destul de agitat pentru unele zodii. Balanțele și Gemenii sunt luați prin surprindere după amiază, când vor avea parte de surprize cu totul neașteptate. Niște persoane le pășesc pragul casei, iar  atitudinea lor se poate schimba radical.

Horoscop zilnic, duminică, 21 iulie 2019 pentru fiecare zodie

Ultima zi din săptămână nu va fi una extrem de liniștită pentru anumiți nativi. Deși duminica este în general o zi mai calmă, o zi de odihnă, pentru unele semne zodiacale poate fi o zi cu multe răsturnări de situație. Capricornii vor avea cele mai multe probleme în față. Vin obstacole de unde nu se așteaptă.

Berbec

Berbecii au în față tot felul de situații preocupante. Își dau seama că banii sunt pe terminate și trebuie să apeleze din nou la prieteni ori chiar la bănci.

Taur

Taurii au parte de o zi agitată și asta din cauza anumitor persoane care îi sâcâie la cap. Ar fi indicat să se impună și să nu accepte toate reproșurile ce vin din partea celorlalți.

horoscop zilnic 21 iulie
Peștii au o zi fericită. Sursa foto: instyle.com

Gemeni

Pentru Gemeni, această ultimă zi din săptămână se anunță una plină de provocări. Cineva le trece pragul casei și mustăcesc cam mult până la punctul în care i-ar putea scoate elegant din sufragerie.

Rac

Racii sunt destul de vesel, asta pentru că anumite persoane le cântă în strună. Sunt pregătiți pentru tot felul de momente care mai de care mai interesante, de ce nu, chiar de niște petreceri improvizate la ei acasă.

Leu

Leii sunt cuceritori și frâng inimi. Au un talent în a-i seduce pe cei din jur astfel încât reușesc de fiecare dată să se impună.

Fecioară

Fecioarele au o zi pe care o dedică iubirii. Își dedică timpul pentru cei din jur, oameni la care ține, oameni pe care îi respectă enorm.

Balanță

Balanțele nu reușesc nici acum să își revină după ce au aflat niște vești despre anumiți prieteni, iar acum, colac peste pupăză, sunt nevoiți să mai suporte și niște vizite inopinate.

Scorpion

Scorpionii fac tot posibilul să nu se lase afectat de fericirea celorlalți, însă un soi de invidie și de neputință le strică starea de spirit.

Săgetător

Săgetătorii pun la suflet prea multe lucruri, în special glumele răutăcioase ale celor din jur. Este momentul să devină mai maturi, mai cerebrali, mai responsabili.

Capricorn

Pentru Capricorni este o zi ceva mai dificilă. Au de suportat multe lucruri neplăcute și sunt puși în fața unor situații delicate.

Vărsător

Vărsătorii cad în capcana anumitor persoane care vor să profite de bunătatea lor.

Pești

Peștii primesc multă iubire și sunt răsfățații acestei zile. Au parte de momente foarte frumoase.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×