Horoscop zilnic: duminică, 17 noiembrie. Racul are o zi agitată

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
16/11/2019, 13:42
Horoscop zilnic: duminică, 17 noiembrie. Racul are o zi agitată
Horoscop 17 noiembrie. Sursa foto: capital.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce horoscopul zilei de 17 noiembrie. Multe dintre zodii au parte de vești bune și momente frumoase petrecute alături de cei dragi. Alte zodii au un sfârșit de săptămână agitat. Racul nu-și mai vede capul de treabă!

Așa arată horoscopul zilei de 17 noiembrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativul Berbec nu este în apele lui. Este pus pe ceartă și s-ar putea să găsească ceea ce caută. După acest episod s-ar putea să mai rămână fără încă un prieten.

Taur

Sfârșitul de săptămână te surprinde foarte ocupat. Ai multe treburi de rezolvat, iar timpul parcă nu îți mai ajunge. Pe lângă toate acestea, partenerul de viață este pus pe scandal.

Gemeni

Uiți de toate problemele pe care le-ai întâmpinat în cursul săptămânii, deoarece stai mai mult cu familia cu cei dragi, iar căminul tău este cel mai bun loc de reîncărare a bateriilor.

Rac

Nativul Rac are parte de o zi cam agitată, dar nu trebuie să te lași doborât de situaţie. Incearcă să mai reziști câteva ore, apoi poți să începi să te bucuri de weekend. Mai ai puțină răbdare.

Leu

Nativul Leu are de luat o decizie foarte importantă și ar fi bine să te consulți cu ceilalți membri de familie, pentru a fi sigur că decizia pe care urmează să o iei este cea corectă.

Fecioară

Mai multe probleme neprevăzute îți dau programul peste cap și te obligă să amâni unele planuri. Nu dispera, ia-le pe rând. Cu răbdare, le rezolvi pe toate şi îţi rămâne timp şi pentru ceea vroiai să faci.

Balanța

Nativul Balanță are ceva probleme acasă. Partenerul de viață îi reproșează că nu se sfătuiesc pe probleme importante, care îi privesc pe amândoi.

Scorpion

Naticul Scorpion muncește și în weekend. Are de terminat mai multe proiecte, care îi ocupă tot timpul. Se gândește să renunțe, dar mai bine apelează la ajutorul unui prieten.

Săgetător

Partenerul de viață are planuri mari pentru weekend. Atenție, nu vei avea nicio clipă de odihnă! Dacă nu îţi convine, discutaţi problema deschis şi găsiţi o variantă care să vă convină.

Capricorn

Chiar dacă se încheie săptămâna de lucru, tu mai ai câteva proiecte de rezolvat. Pe lângă acestea, apar și acasă probleme tehnice care nu suportă amânare.

Vărsător

Nativul Vărsător face tot posibilul să se odihnească. Un prieten are însă alte planuri și îl va convinge pe Vărsător să petreacă alături de el în oraș.

Pești

Nativul Pești care este obsedat de control, lucru care îl nemulțumește cel mai mult pe partenerul de vață, care se simte urmărit. Trebuie să discutați serios.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×