Horoscop zilnic, duminică, 16 februarie. Capricornul, în fața unei alegeri dificile

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
15/02/2020, 13:52
Horoscop zilnic, duminică, 16 februarie. Capricornul, în fața unei alegeri dificile
Horoscop zilnic, 16 februarie 2020. Mai multe cumpene pentru mai mulți nativi foto:pixabay.com

Ziua de duminică, 16 februarie, aduce provocări pentru zodii, iar unii nativi ar putea avea de furcă. Horoscopul zilnic dezvăluie că ultima zi a săptămânii poate fi problematică pentru câteva zodii.

Horoscop pentru ziua de duminică, 16 februarie 2020. Cum sunt afectate zodiile

Berbec

În loc să te relaxezi, stai să îți faci prea multe griji în legătură cu ziua de mâine. Ar trebui să lași deoparte toate necazurile și problemele și să te bucuri de această zi de duminică.

Taur

Te așteaptă o zi de liniște și pace. Bucură-te de timp de calitate în compania persoanelor dragi.

Gemeni

Poți primi o vizită din partea unei rude sau a unui prieten apropiat. S-ar putea să îți fie cerut sfatul într-o problemă mai delicată.

Rac

O răceală nu îți dă pace și poți avea neplăceri din această pricină. Trebuie să te tratezi și să nu lași lucrurile să se complice. Ai grijă de sănătatea ta.

Leu

Ești măcinat de gânduri negative în ceea ce privește situația ta financiară. Dacă ai alunga pesimismul, ai putea să vezi că lucrurile nu sunt așa de rele cum par și că nu ai chiar așa multe motive de îngrijorare.

Fecioară

Te-ai putea certa cu persoana iubită dintr-un motiv stupid. Înainte să deschizi gura poate ar trebui să te gândești puțin și să te întrebi dacă nu cumva exagerezi.

Balanță

O zi de duminică în care simți nevoie să evadezi. Ai putea pleca într-o scurtă escapadă departe de agitația orașului. Ți-ar prinde bine să mai ieși din rutină.

Scorpion

Planurile tale sunt date peste cap de un eveniment neprevăzut. Va fi nevoie să te mobilizezi și poate chiar să pleci pentru câteva zile.

Săgetător

Ai putea avea parte de unele discuții în contradictoriu cu rudele. Să nu lași situația să degenereze într-o adevărată ceartă.

Capricorn

Ești pus în fața unei alegeri dificile și trebuie să te gândești bine înainte să acționezi. De hotărârea pe care o iei acum ar putea depinde viitorul tău.

Vărsător

Simți că toate relele doar ție ți se întâmplă și că astrele te-au abandonat. Nu îți pierde speranța! E doar o perioadă mai dificilă care va trece curând.

Pești

Simți că te apasă ceva și vrei să vorbești despre asta. Găsește un prieten bun și deschide-ți sufletul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×