Horoscop zilnic: 23 ianuarie 2019. Zodia care va avea probleme la birou

Raluca Ogaru   
în Stiri de ultima ora
22/01/2019, 17:45
Horoscop zilnic: 23 ianuarie 2019. Zodia care va avea probleme la birou
Potrivit horoscopului pentru 23 ianuarie 2019, mai multe zodii au nevoie de ajutor pentru a rezolva probleme importante, mai ales la locul de muncă

Horoscopul zilei de miercuri, 23 ianuarie 2019, anunță probleme la serviciu pentru o zodie, dar și schimbări în plan sentimental pentru capricorni. Astrele ne atenționează să avem grijă la energia pe care o consumăm în anumite situații și ne sfătuiesc să nu pierdem timpul cu lucrurile care nu merită atenția noastră.

Cu alte cuvinte, toate zodiile ar trebui să își organizeze foarte bine activitățile și să țină alături doar oamenii care îi fac să se simtă bine, să se încarce. Luna plină intră în trigon cu Uranus, ceea ce înseamnă că multe probleme fundamentale nu își vor găsi soluția în această zi. Să fim atenți de la cine va veni salvarea, miercuri, pentru că ne va ajuta și săptămâna viitoare.

Horoscopul zilei de marți, 23 ianuarie 2019

Berbec

Atenţia pe care o acordaţi în plan sentimental s-ar putea să vă deconcetreze de pe alte planuri şi să rămâneţi puţin în urmă cu treburile importante. Simţiţi fluturi în stomac, iar astă vă face să nu vă mai pese de alte priorităţi de pe ordinea de zi. Pe plan financiar, faceţi o investiţie pe care o legaţi tot de persoana iubită şi vă place să gândiţi lucrurile foarte departe. Aveţi grijă la la durerile de spate! Pot ascunde lucruri mult mai grave decât vă imaginaţi.

Taur

Taurii traversează o perioadă foarte aglomerată, iar problemele pe care le întâmpină în plan profesional par să pună capac. Investițiile în studii ar fi o idee bună pentru această perioadă, însă ceea ce le lipsește taurilor este un plan de acțiune pe termen lung. Sănătatea, însă, este cel mai bine aspectată, iar asta pare să îi ajute enorm pe acești nativi. Cu toate astea, taurii au nevoie de sprijin de la persoanele apropiate.

Mai multe zodii resimt o perioadă agitată, potrivit horoscopului pentru 23 ianuarie 2019
Mai multe zodii resimt o perioadă agitată, potrivit horoscopului pentru 23 ianuarie 2019

Gemeni

Cu un tonus ridicat, gemenii își îndreaptă atenția asupra copiilor. Fie că sunt ai lor, ai prietenilor sau nepoții, aceasta sunt sursa de energie pentru nativii din această zodie. Își dau însă seama că nu au cea mai bună perioadă în plan financiar, iar sănătatea le cam joacă feste când vine vorba de circulația gângelui. Niște analize nu ar strica, chiar dacă simpla problemă de acum este căle-au amorțit mâinile sau picioarele.

Rac

Este foarte bine să previi! Pe această premisă merg racii în această zi, așa că se gândesc și răstălmăcesc situațiile până când ajung la o soluție confortabilă. Este bine să vă bazați pe persoanele apropiate și să le ascultați sfatul! Din punct de vedere al sănătății, s-ar putea să nu fiți în cea mai bună formă de până acum, dar nu vă îngrijorați. Poate mai multe vitamine sau o dietă sănătoasă vă ajută să scăpați de micile neplăceri.

Leu

Leii au succes pe toate planurile și, în plus, s-ar putea să găsească o soluție la o problemă mai veche. Nu că s-ar fi spetit să își caute rezolvarea până acum, dar iată că și această dilemă se spulberă din senin. Persoana iubită nu le dă atenția cuvenită, însă în loc să își facă o problemă din asta, leii caută să își concentrează atenția asupra altor lucruri care le necesită atenția. Sănătate

Fecioară

Fecioarele traversează o perioadă în care parcă nimic nu le iese. Resimt o presiune exagerată și poate ar fi mai bine să se liniștească pentru a vedea lucrurile în altă manieră. Este bine să apelați la cei care vă pot ajuta să rezolvați problemele. Cu sănătatea nu stați deloc rău, însă e bine să aveți grijă la problemele cu stomacul. Atâta agitațuie s-ar putea să nu vă cadă deloc bine. Persoana iubită se simte neglijată, însă nu mai aveți resursele necesare pentru a-i demonsta cât de mult contează pentru dumneavoastră.

Balanţă

Trebuie să luați o decizie importantă, iar asta vă nemulțumește. Nu este tocmai specialitatea dumneavastră să puneți ordine în program și să luați decizii radicale, așa că sunteți destul de agitați. Ar fi bine să nu vă lăsați copleșiți de probleme și să găsiți o soluție care să vă mulțumească și să vă liniștească o vreme. Deși nu stați extraordinar cu sănătatea, vă îngrijorează mai mult problemele altora decât ale voastre.

Scorpion

Nu vă regăsiți în deciziile persoanei iubite, însă ezitați să îi spuneți. Din păcate, problemele apar tocmai de la astfel de neînțelegeri ținute tacit. V-ar ajuta puțină deconectare de la problemele de la birou și o discuție amănunțită despre ceea ce nu vă face să vă simțiți tocmai în largul vostru. Atenție la problemele cu căile respiratorii, nu sunt foarte bine aspectate!

Săgetător

Sarcinile de la birou nu vă lasă să dormiți nici noaptea. Vă tot gândiți cum să le ordonați în așa fel încât să vă rămână timp și pentru voi și pentru familie. Sunteți stresat, iar acest stres se simte și atunci când ajungeți în liniștea căminului, pentru că sunteți absent de la orice alte discuții. Nu neglijați micile junghiuri sau stările de disconfort! Cel mai bine e să vizitați un medic și să vă dea un sfat specializat.

Capricorn

Planul profesional este pe locul doi. Nu vă stresați, nu vă temeți că se vor aduna prea multe, șefii sunt mulțumiți de rezultatele voastre, așa că așteptați noile provocări. Vă faceți analize, consultați medici, încercați să rezolvați problemele care vă frământau până acum, parcă profitând de această gura aceasta de aer. Familia, însă, este foarte ocupată cu alte probleme, așa că nu vă înțelege întru totul acest entuziasm. Aveți grijă, însă, în ce investiți banii!

Vărsător

Banii sunt un capitol pe care doriţi să îl fructificaţi în această perioadă. Vă interesaţi de tot felul de oportunităţi, daţi telefoane, căutaţi un al doilea job, încă o sursă de venit. Încercaţi să nu vă legaţi de orice speranţă şi să triaţi foarte bine variantele pe care le aveţi. Nu vă preocupă sănătatea, nu vreţi să auziți de astfel de probleme. Persoana iubită vă susține în tot ce vreți să faceți, iar asta vă dari speranțe.

Peşti

Urmează o perioadă mai agitată, iar problemele care apar necesită să vă implicați cu totul. Norocul dumneavostră este că sunteți în formă și chiar pregătit să faceți față la orice situație ar apărea. Veniți în ajutorul oricărei persoane vă cere sfatul, iar energia dumneavostră îi impulsionează și pe ceilalți. Aveți grijă să nu vă suprasolicitați fără să vă dați seama. Acordați-vă un timp de respiro pentru a mai calma stresul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×