Horoscop zilnic, 19 septembrie 2019. Nativii născuți în zodia gemeni își cumpără casa mult visată

Alexa Serdan   
în Horoscop
18/09/2019, 16:29
Horoscop zilnic, 19 septembrie 2019. Nativii născuți în zodia gemeni își cumpără casa mult visată
Horoscop zilnic pentru data de 19 septembrie 2019. Ce se întâmplă cu zodiile. Sursa foto: libertatea.ro

Astrologii au pregătit horoscopul zilei de joi, 19 septembrie 2019. Astrele le transmit zodiilor vești importante legat de locul de muncă sau relația de cuplu. Sfatul nostru este să fiți deschiși la nou pentru că se anunță o zi importantă legat de sfera prieteniei.

Horoscop zilnic pentru joi, 19 septembrie 2019. Care sunt zodiile care au noroc la bani

Horoscopul zilei de joi, 19 septembrie 2019, aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor. Spre exemplu, nativii născuți în zodia gemeni fac un împrumut pentru o casă, iar taurii așteaptă bani de la prietenii pe care i-au ajutat în trecut.

Berbec

Ai împrumutat cu bani foarte mulți prieteni și apropiați care au cam uitat să ți-i înapoieze. Acum ești nevoit să faci anumite demersuri ca să-ți recuperezi sumele. Ai nevoie de timp și multă răbdare. Păstrează-ți cumpătul și nu renunța prea ușor.

Taur

Mereu te gândești la ziua de mâine, dar de acum încolo nu vei mai avea nicio grijă. Ți se oferă o oportunitate uriașă de a face un ban în plus. Profită la maxim de această șansă. Ai toate calitățile necesare pentru acest loc de muncă.

Gemeni

Te gândești de ani buni să te muți la casa ta, iar acum este momentul ideal. Banca îți dă o veste bună. Mai trebuie doar să semnezi actele pentru prima ta casă. Planurile de renovare și ideile de mobilier le ai în minte, mai trebuie doar să le pui în practică.

Care sunt evenimentele de care au parte zodiile
Citește aici horoscopul zilnic pentru data de 19 septembrie 2019. Sursa foto: publika.md

Rac

Ești o persoană chibzuită și știi cum să drămuiești fiecare ban. Mereu ai grijă să ai bani puși deoparte pentru situații neașteptate cum ar fi problemele medicale. Colegii de serviciu se unesc pentru a se pune de acord asupra unui proiect foarte important.

Leu

Aștepți de mult timp să pleci în vacanță, iar acum ai timpul necesar. Ai deja planurile stabilite pentru acest weekend mai trebuie doar să-ți face bagajele. Mergi într-un loc nou unde să-ți încarci bateriile pentru săptămâna următoare.

Fecioară

Ai multe discuții în contradictoriu cu partenerul de viață, dar dacă reușești să vorbești deschis cu jumătatea ta vei avea parte de liniște. Un prieten îți propune o afacere din care s-ar putea să iasă bani frumoși. Asigură-te că ai capitalul necesar pentru a investi în acest proiect.

Balanță

Relația cu partenerul de viață este precum vremea, mereu schimbătoare. Azi ai parte de iubire și tandrețe, mâine de certuri și scântei. Găsește un echilibru și vei avea o relație perfectă. O sumă de bani va ajunge în posesia ta cât de curând.

Scorpion

Relația de cuplu are nevoie de consolidare și stabilitate. Te gândești serios să treci la nivelul următor, fie că este vorba de căsătorie, fie că este vorba de un copil. S-ar putea să ai nevoie de mai mult spațiu așa că ar fi bine să te muți într-o casă mai mare.

Săgetător

Ai parte de o zi plină de provocări atât pe plan personal, cât și profesional. Un prieten este alături de tine în momentele cele mai intense din viața ta. Mare atenție la cheltuielile neprevăzute. Învață să cheltui exact atât cât ai nevoie!

Capricorn

Nu ai foarte mulți prieteni, dar azi simți nevoia să stai de vorbă cu cineva. Caută o persoană cu care rezonezi și ai subiecte comune. Timpul liber este pentru relaxare și hobby-uri. Distrează-te la maxim și păstrează în amintire această zi.

Vărsător

Totul merge strună joi la serviciu, dar și acasă. Relația cu prietenii este foarte importantă, ar fi bine să ieși în oraș să te simți bine. O sumă de bani va ajunge în mâinile tale și te gândești să dai o fugă până la mare sau la munte cât mai e vremea frumoasă.

Pești

Vrei să le faci câteva cadouri persoanelor dragi și deja te-ai apucat să strângi banii. O întâlnire de afaceri te va propulsa în carieră și îți va oferi șansa să fii propriul tău șef. Mai ai puțină răbdare și totul se va așeza în favoarea ta.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×