Horoscop zilnic, 14 septembrie 2019. Leul se inspiră din natura înconjurătoare

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
13/09/2019, 16:44
Horoscop zilnic, 14 septembrie 2019. Leul se inspiră din natura înconjurătoare
Horoscop zilnic, sâmbătă, 14 septembrie 2019. Sursa foto: capital.ro

Astrologii au pregătit horoscopul pentru prima zi de weekend. Sâmbătă, pe 14 septembrie 2019, zodiile vor avea parte de o zi frumoasă în care vor descoperi multe lucruri atât pe plan personal, cât și profesional. Se anunță o zi cu momente delicate, emoții și trăiri intense.

Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 14 septembrie 2019

Berbec

Nativii născuți în zodia berbec au o idee foarte frumoasă legat de capitolul iubire. Din păcate, realitatea stă cu totul altfel. Nu mai aștepta persoana pe care o ai în minte pentru că nu va veni prea curând. Bucură-te de iubirile care se nasc cu un simplu surâs.

Taur

Deconectează-te de la stresul și agitația zilnică. Pune-ți ordine în gânduri atât pe plan personal, cât și profesional. Ai nevoie de optimism, încredere și claritate dacă vrei să-ți meargă bine. Fii sincer cu tine.

Gemeni

Reiei aceleași discuții la nesfârșit și relația ta de cuplu va fi afectată. Renunță la critici, înțepături și nu mai căuta vinovatul în celălalt. Nimeni nu este dator să accepte la nesfârșit trădări, deziluzii și dezamăgiri. Schimbă-te până nu ești părăsit!

Horoscop zilnic, sâmbătă, 14 septembrie 2019
Așa arată zodiacul zilei de sâmbătă, 14 septembrie 2019. Sursa foto: antena3.ro

Rac

Nu ești adeptul persoanelor care lasă garda jos prea repede. Dacă nu renunți la zidul pe care l-ai construit în jurul tău nu vei afla ce este dragostea. Iubești romantismul și filmele de dragoste, dar nu vrei trăi așa dacă nu renunți la anumite bariere.

Leu

Te inspiri din natură și din frumosul din jur. Dragostea plutește în aer și ești tentat să îți asumi anumite riscuri. Ai parte de o zi minunată și emoționantă. Pregătește-te pentru o zi care va rămâne în amintirea ta pentru totdeauna.

Fecioară

Relaxare totală astăzi. Doar este sâmbătă. O scurtă călătorie în afara orașului îți va încărca bateriile. Spre seară vei avea parte de o surpriză de proporții. Prietenii au organizat o petrecere și ziua ta se va încheia cu nota zece.

Balanţă

O persoană apropiată îți va împărtăși sentimentele pe care le are pentru tine. S-ar putea ca această veste să îți dea viața peste cap. Gândește-te bine înainte să iei o decizie pentru că s-ar putea să strici o prietenie foarte frumoasă.

Scorpion

Ai o viață frumoasă și liniștită, dar azi vei afla că lipsește totuși ceva din viața ta. Concentrează-te în găsirea acelui lucru. Multe se vor schimba când vei afla cine ești cu adevărat. Ești o persoană bună și sensibilă.

Săgetător

Empatizezi cu persoanele în suferință, iar astăzi vei ajuta un prieten care se află în suferință. Orice om are nevoie de o persoană pe umărul căreia să plângă. Sfatul tău îi va schimba starea de spirit amicului.

Capricorn

Ai șanse mari să încasezi o sumă destul de mare. Ești tentat să cheltui acești bani imediat cum intri în posesia lor. Te gândești să cumpere lucruri pentru casă și mai puține pentru tine. Relațiile de cuplu sunt cam tensionate. Stai departe de conflicte.

Vărsător

Muncești prea mult și ai uitat să te distrezi. Profită de zilele libere alături de prieteni și familie. Primești o ofertă de muncă pe care o așteptai de mult timp. Gândește-te bine înainte de a lua o decizie. Seara vei depăna amitiri frumoase alături de un prieten vechi.

Peşti

Este momentul să faci schimbări radicale în viața ta. Sunt modificări legat de comportamentul sau atitudinea pe care o ai în ultima perioadă. Nu trebuie să le oferi prietenilor prea multe explicații dacă nu dorești acest lucru.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×