Horoscop Urania pentru săptămâna 18 – 24 ianuarie 2020. Previziunile detaliate pentru fiecare zodie în parte

Alexa Serdan   
în Horoscop
17/01/2020, 16:08
Horoscop Urania pentru săptămâna 18 – 24 ianuarie 2020. Previziunile detaliate pentru fiecare zodie în parte
Horoscop Urania pentru intervalul 18-24 ianuarie 2020. Sursa foto: avantaje.ro

Astrologul Urania a stabilit care sunt evenimentele de care vor avea parte cele 12 zodii în săptămâna 18 – 24 ianuarie 2020. Urania a consultat astrele și a aflat care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte, precum și care sunt veștile bune sau mai puțin bune pentru semnele zodiacale.

Horoscop Urania pentru perioada 18 – 24 ianuarie pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Ambiția, lipsa concesiilor și refuzul compromisurilor sunt cuvintele cheie după care te vei ghida în această săptămână. Stai bine și la capitolul comunicare și prietenie, însă trebuie să fii atent la cheltuieli și implicări financiare.

Taur

Intrarea Soarelui în zodia Vărsătorului (20 ianuarie) îți permite să te afirmi și să rezolvi multe situații conflictuale și de ordin bănesc. Îți face plăcere să faci valuri și ai impresia că ești stăpân pe situație, însă vei avea parte de o surpriză neplăcută.

Gemeni

Situația la serviciu nu este deloc roz din cauza discuțiilor în contradictoriu cu colegii. Ești precupat de găsirea unei surse de venit suplimentară, cât și de cursuri de perfecționare sau examene. Spre finalul săptămânii nativii au parte de momente speciale.

Rac

Abordările de genul „totul sau nimic” nu aduc nimic bun. Fii mai tolerant și încearcă să găsești o soluție pe termen lung. Treci printr-o perioadă intensă și obositoare care ar putea lăsa amprente asupra sănătății tale.

Leu

Ești plin de viață și trăiești orice clipă la maxim. La serviciu trăiești într-un stres continuu și trebuie să te concentrezi mai mult. Ești grăbit spre finalul intervalului să închei o afacere de succes sau o nouă colaborare.

Fecioară

Îi repezești întruna pe cei din jur și vei fi marginalizat. Temperează-ți comportamentul și axează-te pe emoții și stări interioare. Stresul, oboseala și excesele de orice fel îți vor da mari bătăi de cap. Relaxează-te și încarcă-ți bateriile.

Balanță

În acest weekend simți nevoia unei evadări din cotidian și pleci într-o scurtă excursie. Persoanele singure vor fi lovite de săgeata lui Cupidon atașându-se brusc. Săptămâna acesta vei avea parte de nu moment care îți va schimba viața în bine.

Scorpion

Ești puternic și nu te lași doborât ușor. Ești pus pe drumuri pentru câteva acte minore, dar așa e birocrația la noi. Este o perioadă ideală pentru acumularea de noi informații și începerea unor cursuri de dezvoltare personală sau profesională.

Săgetător

Nervozitatea, orgoliul și vanitatea ies la suprafață zilele acestea. Scapă de anxietate și stările proaste și relaxează-te mai mult. Nu este exclus să planifici o mică vacanță alături de persoanele dragi. Schimbă-ți planul de viitor, doar așa vei avea parte de o „aventură”.

Capricorn

Dezamăgirile și supărările te cam diboră, în loc să îți dea puterea să înfrunți anumite situații. Preferi să nu te implici în treburile altora și îți vezi de alte tale. Ești blând, temperat, rațional și traversezi o perioadă excelentă legată de sectorul banilor.

Vărsător

Evenimentele din ultimul an îți dau șansa să reflectezi asupra viitorului tău. Relații bune cu șefii care te ajută „ca un prieten” legat de o situație conflictuală. nativii își vor reface forțele fizice și psihice și vor ajunge să fie într-o formă intelectuală și fizică de invidiat.

Pești

Ești teatral și îți place să exagerezi lucrurile. Persoanele care te cunosc te evită tot mai mult, dar tot nu vrei să te schimbi. Deciziile pe care le iei sunt în favoarea ta, dar în defavoarea celorlalți. Ai grijă că minciuna are picioare scurte.  Horoscopul a fost realizat de Urania pentru site-ul  libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×