Horoscop Urania pentru 19-25 ianuarie! Leii vor avea chef de aventuri și trăiri intense

Silviu Ghering    Ciprian Postolache   
în Horoscop
18/01/2019, 14:06
Horoscop Urania pentru 19-25 ianuarie! Leii vor avea chef de aventuri și trăiri intense GALERIE FOTO
Horoscop Urania pentru 19-25 ianuarie! Leii vor avea chef de aventuri și trăiri intense

Soarele și Mercur intră în zodia Vărsătorului. Iată care sunt previziunile astrologice pentru perioada 19 – 25 ianuarie 2019. Berbecii pot face călătorii scurte sau sunt deja în implicați în așa ceva pe data de 19 ianuarie. „În ziua de 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și le va permite Berbecilor, timp de o lună, de acum încolo, să întâlnească persoane interesante, să participe la evenimente care să le suscite interesul, să treacă prin experiențe de viață incitante, să aibă inițiative interesante pe care să le pună în aplicare împreună cu unul sau mai mulți prieteni.”

În zilele de 20 până pe 23 toate zodiile vor avea parte de evenimente interesante, dar atenție mare la stres. „Între 21 ianuarie, după ora 05:55′, și zorii zilei de 23 ianuarie, dorință de a face mișcare (antrenamente, activități sportive de agrement, de întreținere sau profesioniste). În dimineața zilei de 21 ianuarie, va avea loc Luna Plină în Leu care va intensifica dorința nativilor de a se destinde prin petreceri active (dans, jocuri, participare la manifestări colective), cheful de aventuri și trăiri intense în plan senzual sau sexual.”

Horoscop Urania pentru 19-25 ianuarie: logica și bunul simț îi vor guverna pe Pești

Astrologul Urania ne spune ce le așteaptă pe cele 12 zodii ale horoscopului pentru săptămâna 19-25 ianuarie. Marele astrolog vine cu sfaturi și anunță nativii pentru ceea ce urmează să se întâmple în următoarea săptămână.

Horoscop Urania pentru 19-25 ianuarie

Berbec

În săptămâna 19 -25 berbecii vor avea relații parteneriale delicate, fragile și schimbătoare. În prima parte a zilei de 19 ianuarie se fac deplasări scurte. În zorii zilei de 21 ianuarie berbecii vor avea preocupări mai mult sau mai puțin plictisitoare dar necesare în gospodărie. În ziua de 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și le va permite Berbecilor să întâlnească persoane interesante timp de o lună de zile. În ziua de 23 va apărea dorința de mișcare și aceasta se va intensifică până pe data de 25.

Taur

Taurii vor avea o săptămână  complicată în perioada 19-25 ianuarie. În primele zile aceștii vor face calcule și analize legate de situația lor financiară. Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului și le va deschide nebănuite oportunități de salt profesional, dar acest lucru se va în funcție de starea lor psihică. De pe data de 23 ianuarie, taurii vor avea parte de autocontrol și capacitate de a se detașa de factorii subiectivi, mai ales emoționali.

Gemeni

Gemenii vor face cheltuieli, cumpărături și investiții în funcțiile de evoluția situației lor financiare în prima parte a săptămânii 19-25 ianuarie. În dimineața zilei de 21 ianuarie, va avea loc Luna Plină în Leu, și acesta lucru ăși va pune  amprenta pe axa celor două case ale comunicării, ale învățării sau ale pregătirii școlare.  De pe 25, gemenii vor avea stări interioare relaxate, disponibilitate spre divertisment și distracții ușoare.

Rac

În prima parte a săptămânii, racii vor avea o posibilă criză de orgoliu sau de mândrie născută din relația valoare personală.  În ziua de 20 ianuarie este posibilă o întorsătură de situație spectaculoasă în ceea ce privește viața materială sau sentimentală. .Între 23 ianuarie, după ora 05:32′, și dimineața zilei de 25 ianuarie este o etapă bună pentru învățare, repetare și perfecționare.

Leu 

De pe 19 ianuarie leii au tendința de a se izola, de a se interioriza pe fondul unor stări organice speciale. Săptămâna 19 – 25 aduce leilor schimbări majore și spectaculoase. Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului și va declanșa, pentru o lună de zile, de acum încolo, situații imprevizibile în plan partenerial. Între 23 ianuarie și dimineața zilei de 25 ianuarie, leii vor avea o grijă deosebită față de bani dar și stres provocat de felul în care se concretizează o formă de plată a muncii lor.

Fecioară

Cei din fecioară vor avea activități desfășurate alături de prieteni și apropiați este redusă, nativii preferând liniștea sau concentrarea pe chestiunile de viață personală. Primele zile ale săptămânii vor veni cu decizii imprevizibile pentru ei. pe 21 ianuarie fecioarele vor avea de luat hotărâri importante și riscante dacă nu sunt corect și la timp evaluate.

Balanță

Ziua de 19 ianuarie îi obligă pe nativi să schimbe traseul, orarul sau destinația propusă ori să ia legătura cu o autoritate vamală, poștală, consulară, diplomatică, guvernamentală. Pe data de 21 cei din balanță se pot impune în fața unor prieteni sau cunoscuți ori pot face o mică criză de orgoliu. Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 10 februarie și care le va permite unora apelul la intuiție în planul vieții afective.

Scorpion 

Scorpionii au o săptămână în care vor avea frământări interioare cu scopul de a găsi cea mai eficientă dar și cea mai legală ori morală soluție. Soarele va intra, în ziua de 20 ianuarie, în zodia Vărsătorului și va genera situații speciale de natură relațională, familială sau patrimonială.

Săgetător

În prima parte a zilei de 19 ianuarie sunt posibile discuții cu partenerul. Săptămâna 19-25 ianuarie va aduce pentru nativi  posibil succes, împlinire profesională ori etapă importantă prin asumarea unor posturi publice. Pe 24 ianuarie Mercur va intra în zodia Vărsătorului, iar în aceste zile nativii vor simți nevoia să se consulte cu unul sau mai mulți prieteni.

Capricorn

În primele zile din săptămâna 19-25 ianuarie cei din zodia capricorn vor  avea parte de relații crispate, lipsite de degajare, de încredere și de suplețe între soți sau între partenerii de afaceri. La mijlocul acestei perioade pe data de 21, vor avea un moment al orgoliului și al vanității care îi motivează să facă pe intransigenții în chestiunile bănești sau patrimoniale în al căror statut se interferează una sau mai multe persoane.

Vărsător

Debutul săptămânii se va produce fără chef de muncă și dorind să fie lăsate în pace, pentru a se odihni, îngriji și întrema organic și psihic. Vărăsătorii vor avea o săptămână bună în perioada 19-25 ianuarie. Ei își vor avea parte de zile în care vor ieși în evidență cu talent, pregătire, rezultate ale muncii, argumente temeinice, logică și inteligență, maturitate, originalitate.

Pești

În săptămâna 19-25 ianuarie peștii vor fi impresionabili, sensibili, ușor de convins și predispuși spre trăiri afective intense. Pe 21 ianuarie va avea loc Luna Plină în Leu, care va angaja casele sănătății, solicitând axa cardio-vasculară.  Pe 24 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, semn în care va rămâne până pe 10 februarie. Nativii pot sesiza niște nereguli în planurile lor financiare în ultimile zile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×